Şimdi Ara

Yol haritam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhabalar, 2017 Marttan beri sürdürdüğüm üniversite sınavı hazırlığımın 2. Aşaması bitti. Size yol haritamı anlatayım.
    Marttan eylüle kadar olan 1. kısımda geometriyi en başından başlayıp neredeyse bitirdim. Gür küçük fasikülleri ve bireyin b nin çemberlerin sonuna kadar olan kısmını çözdüm. Onun dışında matematik ağırlıklı çalıştım. Karekök YGS ve YGS mat denemeleri çözdüm. 1 ay kadar da fkb baktım.
    2. Kısım -okulların açılışından bugüne kadar- LYS matı ve karekök LYS geoyu bitirmeye çalıştım integralde alan hariç karekök LYS matı bitirdim.(LTİ için Behzat rasuli ve apotemi fasikülleri kullandım.) Karekök LYS geodan da 300 sayfa çözebildim. (Tabi bu ikinci kısımda fkb ye denemeler dışında hiç bakamadım) okul ve dersanedeki denemelerde matematiği iyi yaptığım için fkbden kötü yapmama rağmen genelde ilk 5 de oldum. Ama Kasım ve Aralık benim için pek verimli geçmedi. Hele 1 haftadır ders kitabı açmadım. Biraz bıkkınlık da var tabi.
    Ve 1 ocakta başlayacak olan 3. Kısımda fizik ve biyolojiyi halledeceğim. 3 ay gibi bir sürede en başından en sonuna kadar. Umut öncül ve Bekir Avşar dan gerekli olursa video izlerim. Geçen gün kitapçıya gidip fizik kitabı stokladım (Lys bilgi sarmal, yayin denizi, birey c, Palme k.a.) biyolojiden de Palme a lar vardı b leri aldım. Bir de karekök yks sb aldım. Kimyayı da aralara sıkıştırmayı düşünüyorum.
    Bu 3. kısımdan sonra deneme çözüp ve sözelleri halletmeyi düşünüyorum.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum...
    Herkese iyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baband 4.0 -- 29 Ocak 2018; 23:57:1 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ne tavsiye edelim ki hocam maşallah 1k bekilyoruz her şeyi halletmişsin bize de tebrik etmek düşer
  • Her gün aşağı yukarı aynı şekilde geçtiği için ne kadar çalışsam da zamanı boş geçiriyormuşum gibi geliyor bana. O yüzden burayı her ay sonu güncellemeye karar verdim, yanlış anlamayın; size "bakın şunları yaptım bunları yaptım" deyip ulusa seslenmek değil amacım. Sadece interaktif bir şekilde günlük tutmak önümü daha rahat görmemi sağlıyor.

Bu ay fizik ve biyolojiye ağırlık verdim. Biyolojide sistemlere fizikte ise tork-denge + elektrik-manyetizmaya baktım.

15 tatilin ilk haftası ise organik, bitki ve modern fizik çalıştım. Okul açılana kadar bitirmesem bile kafam rahat olsun istiyorum. Sınıfta kulaklığı takar deneme çözerim.

Töder bu ay açıklandı sanırım, tyt 750lerde yks sayısal 250lerde geldi. Ama okul dersanedeki denemelerde biraz geriye düştüm. Bence çok dandik denemeler oluyoruz. Kendim çözümün ve üçdörtbeşin tyt denemelerini çözüyorum. Cidden kaliteli ikisi de. Zorluyor.

Bu arada Forumda bir hoca bir Excel dosyası paylaşmıştı forumda fazla öne çıkmadı ama bence gayet faydalı. Ss ini koyuyorum linkini bulursam atarım.

Yol haritam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baband 4.0 -- 30 Ocak 2018; 0:24:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şubat ayı benim için çok verimli geçti diyemem, fizik ve kimyaya ağırlık verdim. Fizik için endemik LYS kimya için yayın denizi LYS yi bitirmeyi planlıyordum ama olmadı.

Fizik için Ertan Sinan Şahin hocanın YouTube kanalını keşfettim, ne zaman bir videosunu izlesem ben bu konuyu bilmiyormuşum diyorum.

Yks denemelerinde genellikle tyt mat ve fen tama yakın geliyor. Sosyal ve Türkçe ise tam muamma. Denemeye göre değişiyor. Ayt matta da kendime güveniyorum ama fende genelde 5 ten fazla yanlışım var. Bu fizik ve kimyayı bitirince ayt fen bölüm denemesi almayı düşünüyorum.

Bu ay limit denemesi vardı, Tyt 600, Ayt 250 lerde geldi. Aydın üniversitesi tyt de bugün açıklanmış o da 600 lerde geldi.

Mart ayı içinde tüm konuları bitirmeyi planlıyorum. Sonra 3 ay boyunca deneme çözüp eksiklerini göre tekrarlar yapacağım.

Herkese iyi çalışmalar...

• Evet, Mart ayını da bitirdik, yol haritama göre 3. Aşamayı da tamamladım

bu ay bir kaç konu dışında MF dersleri ve TYT Türkçe bitti. Coğrafyaya ve tarihe başladım. Cografyada palme Ka aldım nisan ayında Zafer SB yı bitirdikten sonra limit SB çözücem. Tarih için Ka. Olarak PDF, ve de fen bilimlerinin elimde olan bir sbsini kullanmayı planlıyorum. Aslında sosyale sadece TYT için hazırlanmıyorum, Ayt de Türkçe testini de çözmeye karar verdim. Edebiyata da biraz biraz bakıyorum fazla abartmadan, bir iki SB çözebilirsem edebiyattan ayt de iyi bir TM sırası gelebilir.

Felsefe ve din için sarmal felsefe efsane bir kitapmış sanırım onu da bu ay aradan çıkartsam iyi olur.

Bu ay TÖDER 2 vardı, TYT 1000, AYT 700 geldi. Bence çok kalitesiz bir sınavdı ama olsun...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Silifke ne güvenli yol..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.