Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 24 Ocak 2023; 17:31:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hiç yol bisikleti kullanmadıysan yani daha doğrusu hiç uzun ömürlü bisiklet tecrüben yoksa boşuna yol bisikleti alma, çok fazla zorlanır ve pes edersin. zayıflamak içinde ideal değildir. daha çok hız, performans ve yarıs amaclı kullanılır. en ıyısı o fıyatlarda guzel bır tur-gezı bısıkletlerı modellerıne bak.
  • dag bısıkletı kullanıp hemen yol bısıkletıne gecmek asırı derecede bısıkletten tıksındırır. kendımden bılıyorum yol bısıkletı dıyosun kıloluyum dıyosun. ne kadar kılolusun bılmıyorum ama yol bısıkletlerı asırı hız ve performans ıcındır. onlarla zayıflayamazsın ve zevk alamassın. eve gıdınce sureklı belım agrıyo dıyeceksın. onun yerıne FB bısıkletlerınden al. yol bısıkletı tarzında tur bısıkletlerı. karısık urun gıbı dusun. 1 tane atayım:

hız, performans olarak yol bısıkletını, konfor, rahatlık olarak ta tur bısıkletlerını andırır cınsten yapılmıs bır urun.

• tabikide kullanabilirsin. ben bu yaz mtb den yol bisikletine geçebilirim. mtb ile cok fazla sehır dısına cıktım ama asırı derecede yoruyor her ne kadar ınce tekerlek taksam bıle. mtb ıle akrobasi ve daglarda gezerken yol bısıkletıyle yolda süzülmek etkileyici olacak.
  • Yol bisikleti candır arkadaşım kesinlikle al. Ben triban 100le başladım yaklasik 1 aydır kullaniyorum. Son derece memnunum ama şuan 0 triban 100 almak hic mantikli degil cunku fiyati tum parcalari shimano vs olan bisikletlerden 200 300 lira eksik hale geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-439259854

Bu mesaj silindi.
    Gelir tabiki ama o degisiklikten etkileninceye kadar bisikletini yenilemiş olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmeyenler hemende yazmış yol bisikletini tercihiniz isabetli konfor arıyacaksanız sert olur yolu tutar ama yolda yağ gibi kayar bel ağrıma olayı uygun kadro yani gövde seçmemekten dolayı olur bacak arası boydan kadro hesabı yapılır internette oldukça bilgi var bu konuda kilo verme açısından 100 kilo üzeri bile olsanız sorun olmaz yol bisikletlerine 100 110 bar basılır ki arabalara 35 civarı basılır siz düşünün tavisye olan salcano felan olayı değil başlangıç seviyesi bisikletlere bak vites mmodellerini araştır alırken mümkünse shmimano en az bir claris setli bisiklet bak örnek olarak sana tavsiyem Mosso cavalier claris carraro cr02 bianchi slr 200 bunlar işini görür bence sıfır hiç bakma fiyatlar resmen uçuk yarı yarıya temiz 2018 az kullanılmış bisiklet bak 1800 200 civarı çok güzel bulursun düşünme al keyfine bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN....
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir ekleme de ben yapayım, bisikletin vites sayısındansa vites oranları daha önemli. 3 ayna kollu bir bisiklet tercih edersen hem kalkış ve rampa için ilk etapta karınca viteslerin olur hemde maksimum hızın çok düşmez.

Ben Triban 500'ü alıp tür bisikletine çevirdim. Ön bagaj, arka bagaj + römork bağlayınca sıkı dağ tırmanışlarında normal oranlarla çıkmıyor bisiklet. Arka dişli grubu olan rubleyi mega range 1. Dişlisi çok büyük olan bir ruble ile değiştirdim. Normalde 1. Vitesi kullanmıyorum ama rampada yükte varsa 3'lü ayna + mega range ruble farkı çok rahatlatıyor.

Bu fiyatlarda Triban'ı çok tavsiye etmem ama bagaj uyumu ve 3'lü aynakol ile biraz rakipsiz bir bisiklet. (Başlangıç seviyesi bisiklete yarış oranlı grup set takan yerli üreticilere selam olsun. Yarışa girecek adam zaten başlangıç sınıfı almaz, başlangıç sınıfı alan adamda hemen yarışa girmez.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.