Şimdi Ara

Yokuş yukarı yüksek devir mi düşük devir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Kemal Geliyorum kullanıcısına yanıt
    Kalitesiz mazot diye birşey yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iCrush kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi aynı mı sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwsehmus kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın başka bir konuyla karıştırdım uzun uzun boşuna yazmışım

En basit örnek sunpet opet'in yan ürünü ama arada bi dünya fark var.
    Yıllardır araçlarımıza remoil'den yakıt aldık. 400 bini bulan araçlarımız oldu. Hatta bir bakımda usta yıllardır ilk defa susuz mazot filtresi görüyorum demişti.

Şimdi diyeceksiniz neden bu kadar fark var. Akrabam OPET istasyonunda müdür ona sordum ben olsam bende gider oradan alırım dedi. OPET vb. Markaların reklam giderleri ve istasyon kullandırma ücretlerinden dolayı bu kadar fark olduğunu söyledi.

100 MT yakınımda 4 tane istasyon var biraz içli dışlı oluyoruz ister istemez.
    Shell petrol vardı BP 3 milyon TL teklif etti benim yakıtımı sat 5 yıl diye zaten o zaman o petrolün değeri 4-5 milyon TL anca vardı.
    Bu kadar masraf tabiki de müşteriden çıkacak katkı işi elbet yararı vardır ama çok çoook az 400 bini gören aracımız vardı hiç katkılı yakıt yüzü görmedi maşallah diyeyim de

Birde markalı petrollerde euro dizel ucuz mazot satan yerlerde normal dizel varmış gibi bir algı var.
    Türkiye'de bütün yakıtlar Kocaeli'den çıkıyor hepsi aynı standartta
    Hatta dediğim istasyon müdürü EPDK'dan izinsiz tankerin kapağını bile açmamız yasak demişti. Yani kaçak mazot, sulu mazot falan yok öyle birşey

4-5 ay önce benzinli aracıma petrol ofisinden benzin aldım. 5-10 km sonra sabit hızla giderken arada bi tekleme yapmaya başladı aracımın subaplarınıda yeni yaptırmıştım. İleride ışıklarda durdum araç kalkmadı gaz yemedi heryer duman oldu yavaş yavaş kaplumbağa gibi kaldırdım sonunda sağa çekebilecek kadar usta LPG ye al dene dedi sorun çıkmayınca memlekete kadar öyle gittim.
    Kaç saat sorun aradık benzinden şüphelendik boşaltıp tekrar benzin aldık sorun düzeldi.

Şimdi bu örnek dediklerinle çatışıyor diyeceksin. ama petrol ofisi de dandik bir marka değil ki ucuzda değil

Neyse uzatmayayım.sorun benzin tankına mazot koymuşlar ondan dolayıymış. Yani dandik mazot benzin diye birşey yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 60 bin km öncemi yapma yanarız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.