Şimdi Ara

Yokmu aranızda Bir Switch uzmanı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne zamandır bu bölüme gigabit switchle ilgili yazıyorum ama açıklayıcı bi cevap bulamıyorum. Aranızda gigabit switchler konusunda deneyimli birileri yokmu?

1 aydır 16 port gigabit switch almak istiyorum ama hem bulması zor hemde fiyatları değişken olduğu için ne alıcağıma emin olamıyorum. Eksen bilgisayarda Cnet in bir tane var ve fiyatıda uygun . Cnet SGH 1600 diye bi model. Fakat bazı markalar varki port sayısı 16 olduğu halde fiyat 1000$ lara çıkıyor. Bu Cnet in fiyatı ise 260$.Bu fark neden olur?

Birde bana 300$ civarı yada daha ucuz 16 port bir gigabit switch tavsiye edebilirmisiniz? Acilen cevaplarınız bekliyorum.

• Merhaba; bahsettiğin Cnet'i ben bulamadım. Eksende var demişsin ama orda 268$'a Cnet var oda zaten gigabit değil.

quote:

Orjinalden alıntı: Em_tech

Arkadaşlar ne zamandır bu bölüme gigabit switchle ilgili yazıyorum ama açıklayıcı bi cevap bulamıyorum. Aranızda gigabit switchler konusunda deneyimli birileri yokmu?

1 aydır 16 port gigabit switch almak istiyorum ama hem bulması zor hemde fiyatları değişken olduğu için ne alıcağıma emin olamıyorum. Eksen bilgisayarda Cnet in bir tane var ve fiyatıda uygun . Cnet SGH 1600 diye bi model. Fakat bazı markalar varki port sayısı 16 olduğu halde fiyat 1000$ lara çıkıyor. Bu Cnet in fiyatı ise 260$.Bu fark neden olur?

Birde bana 300$ civarı yada daha ucuz 16 port bir gigabit switch tavsiye edebilirmisiniz? Acilen cevaplarınız bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supersistem -- 3 Ocak 2006 19:23:55 >

• Evet bahsettiğğim Cnetin switichi 268$ lık olanı. fakat benim bildiğim o gigabit ethernet. Ayrıntıkarına baktıysan görmüşsündür 10/100/1000 diye geçiyor.

Birde bu rockmount falan olayları var onlar hakkında bi bilgin varmı ne demek?
    • IEEE 802.3ab: 1000BASE-T
    • IEEE 802.3x: Flow-control support
    Ports • Sixteen 10/100/1000 Base-T TP Copper Ports
    Media Support • 10BASE-T: Category 3, 4 or 5 TP
    • 100BASE-TX/1000BASE-T: Category 5 TP

yazıyor. Senin işini görmesi lazım. Rockmount server dolabına takılabilir anlamında, öle sölyeyim. Yanlız stoklarda yok diyor eksende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supersistem -- 4 Ocak 2006 18:55:50 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.