Şimdi Ara

YOKLAMA KAÇAĞIYIM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 90lıyım hala yoklama kaçağıyım yoklamalara gittiğimde henüz açıktan lisede okuyordum oradaki bayan bana seni ilk okul mezunu olarak yazamam dedi ve benden öğrenimimle ilgili belge istedi. normalde 1 sene tescil istedim ama kabul etmediler!! yoklamaya gittiğim gün son günden bi gün önceki gündü ve ertesi günde gitmedim.. bi süre sora mektup geldi yine gitmedim açıktan liseyi bitirmek için bekledim lisem bikaç hafta önce bitti şimdi gitsem tescil ettirmek istesem nolur (normalde oradaki bayan muayene olduktan sonra kasıma kadar liseyi bitirirsem erteleyebileceğimi söyledi 4 gitcektim... ama yoklama kaçağı durumuna düştüm) bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim.. bu sene üni sınavlarına gircem okulumu bitirip o şekilde askere gitmek istiyorum cevaplarınızı mesaj olarakta yollayabilirsiniz arkadaşlar :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi east2west -- 20 Eylül 2010; 19:56:32 >

• yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • yardım edecek biri yokmu!!
  • Ben üniye gidiyorumda üniye başladığımı bildirmem gerekiyormu askeriyeye gidip. Bize kayıt olurken bi kağıt doldurttular muhaf filan diye ama o askeriyeye gönderiliyormu uğramam lazımmı.

Hacı hazır konu varken bidaha açmayım dedim. Konuna ortak çıktım ama hakkını helal et.
  • liseli arkadaş eger lise bittiyse gidip tecil etirebilirsin.üni. kendi tecil ediyor yok etmezse sana kagıt gelir zaten onunla askeriyeye gidip okudugunu gösteren kagıt alıp uniden verirsin askeriyeye
  • yorumlarınız için teşekkür ederim

forumid_12 helal olsun ne demek

yarın gidicem umarım sorunsuz bi şekilde işin içinden çıkarım..
  • Polise takilma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jandarmayi cagirdim az sonra forumdalar.
  • FAKE!
  • sen adresi ver ben ınzıbat yollatacam
  • lise bittikten sonra 2 senelik askerlik tecil hakkın var. Bu 2 sene içersinde üniversiteye kayıt olursan üni alacağın öğrenci belgesini askerlik şubene veya yabancı şubene elinlen götürüp tecilini devam ettirebilirsin. Normalde üniv. kendi yolluyor bunu ama elden vermek daha iyi çünkü üninin yolladıklarını pek görmüyolar ve asker kaçağı muamelesi yapıp kaçak durumuna düşüyorsun.
  • ilerde başına büyük belalar açılır. bizim arkadaşı polis okulunda son hafta attılar düşün askerliğini yapmış olmasına rağmen
  • ha bu arada tescil değil tecil. eğer okul durumunu kabul etmezler ise aha o zaman yaylar yolunu tescillersin.
  • kabul etmezlerse gidicez artık yapacak bişi yok... ama okuyup gitmek istiyorum işte neyse..
  • yarın gitcem ve neticeyi size bildircem tecrübeli biri olarak benim durumumdaki arkadaşlara yardım etmiş olcam. bu arada uyarın için sağol Ares.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.