Şimdi Ara

Yoklama Kaçağına Tavsiye Verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Memurun tecili fazla vermesi sonucu 1 senelik yoklama kaçağına düştüğümü öğrendim neyse bende geciktirmeden kasım ayında gideyim diyorum ama askerlik işleri nasıl oluyor hiç bir bilgim yok 2 yıllık yüksekokul mezunuyum bana tecrübelerinizi aktarır mısınız her konuda

• Öncelikle bulunduğun il / ilçedeki bir askerlik şubesine git. kasım ayında gitmek istiyorsan son tarih ağustosun sonu.. orda sivil memurlar var. yardımcı oluyorlar. Bir de yoklama kaçağı olduğun için cezan olacak. o ceza da ikamet ettiğin adrese geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper Sönmez

Öncelikle bulunduğun il / ilçedeki bir askerlik şubesine git. kasım ayında gitmek istiyorsan son tarih ağustosun sonu.. orda sivil memurlar var. yardımcı oluyorlar. Bir de yoklama kaçağı olduğun için cezan olacak. o ceza da ikamet ettiğin adrese geliyor.

Hocam benim tecilim olmadığı için 2 gün içinde neresi olursa alıyorlarmış diye duydum birde ben çavuş olmam için diploma ibraz etmek lazımmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun dönem gideceksen mevzuatı bilmiyorum. onun için yanlış bilgi vermeyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper Sönmez

Uzun dönem gideceksen mevzuatı bilmiyorum. onun için yanlış bilgi vermeyeyim.

Devre kaybımı gideceğim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.