Şimdi Ara

Yok olma korkusu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kediseven

Korkmaya da gerek yok. Bu dünyada bile ne halt edeceğimiz bilemiyoruz, öteki hayata niye bu kadar kafa takıyorsun arkadaşım? Benim inancıma göre biz vücut denen organizmada dolaşan bir elekrik enerjisiyiz ve gün gelecek bu enerji boşalacak ve başka organizmalarda, vücutlarda varlığını sürdürmeye devam edecek... Cennet-cehennem, hesap kitap ben inanmıyorum onlara, mantıklı gelmiyor çünkü... Müslümanları cennete atıyorsun iyi güzel, İslam'dan haberi olmayan bireyleri napacaksın? Ya da İslam'dan önce var olan toplumları napacaksın? Onlara sınavsız üniversiteye giriş gibi doğrudan cennete mi alacaklar?

Hiç hak dini tanımayan ya da hak dinler öncesi yaşayan insanlara ne olacağını araştırdın mı? Yok. Elektrik enerjisiymişiz.

Not: Ayrıca hak dinlerden önce yaşama diye bir şey bizim dinimizde yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• linkteki videoları incelemeni öneririm

https://www.youtube.com/user/cemgti
  • IŞİD'liler intihar saldırısı yaparken nasıl o kadar cesur olabiliyorlar zannediyorsun emin ol iman duygusuyla he yanlışları olabilir ancak dediğim gibi onlar şehit olacağız diyerek kendilerini patlatıyorlar buna inanmışlar ve ölmekten korkmuyorlar.Hatta ben bir kaç videolarını seyrettim koşa koşa düşmanlarının üstlerini gidiyorlar.Adamlarda korku neredeyse hiç yok ...

İslam'ın anlamı teslim olmaktır.Allah'a teslim olursanız korkmazsınız ...

4:78 - Her nerede olursanız olun ölüm size yetişir, son derece sağlam kaleler içinde de bulunsanız yine kurtulamazsınız. Onlara bir iyilik erişirse "Bu, Allahtandır" derler, bir kötülüğe uğrarlarsa, "Bu, senin yüzündendir." derler. Ey Muhammed! De ki: "Hepsi Allah'tandır." Bu topluma ne oluyor ki, hiç söz anlamaya yanaşmıyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.