Şimdi Ara

YOK OLM YOK ACIKLANMAYACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OLM MANYAKMISINZ YA KAÇ KİŞİ VAR SUAN FORUMDA. MANYAKMISNIZ OLM ADAMLAR SIZI KEKLEYEREK EGLENIYOR.KİMSE BİLEMEZ KESİN OLARAK SONUCLARI KAFANIZ MI GUZEL.YOK SITEYE GIRIS YAPTILAR GORDUM YOK OSYMYI ARADIM YOK SITEYE YUKLUYORLAR OLM BUNLARA INANACAK KADAR ACİZ MİSİNİZ BEN SİZİNLE AYNI SINAVA MI GIRDIM SMDI? ALLAHIM YA.

INANMAYIN OLM INANMAYIN.BURDA MAL GIBI FORUMDA DA BEKLEMEYİN.SONUCLAR ACIKLANINCA DUYARSINIZ BAKARSINIZ.İLK BAKANA 50 PUAN FAZLADAN VERMEYECEKLER.SIZ BURDA BEKLEYİN ENAYİ GİBİ HEYECANLANIN TITREYİN ADRENALİN PATLAMASI YASAYIN OZAMAN.ULAN BU KADAR KORKUYORSANIZ GIDİN DUA EDİN Bİ.

SONUCLAR BENCE CUMA GECESİNDEN ÖNCE ACIKLANMAZ.YANI CUMAYI CUMARTESİYE BAĞLAYAN GECEDEN ONCE ACIKLANMASI COK DUSUK IHTIMAL.BURDAKILEREDE INANMAYIN.

VARAN 1 : SAAT 2 DE ACIKLANMADI.

FORUMDA BİRİ SAAT 18 DE DEMİŞ.BAKALIM TUTUCAK MI HAHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DontJazzMiss -- 25 Haziran 2015; 14:13:28 >

• ADAM HAKLI DAGILIN
  • 340 kişi dağilsin şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye cok dusuk ihtimal?
    Gecen yil ne zaman aciklandigini bilmiyor muyuz?
    Farki ne bence sende sacmalamissin

• quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

340 kişi dağilsin şimdi
    HADİ BOŞLT BOŞALT FORUMU BOŞALT AÇIKLANMAYACAKMIŞ HADİ
  • Çoğu kişi heyecandan değil sıkıntıdan ve zevkine giriyor en azından ben öyleyim

• Yazının başında ''kimse bilemez'' yazının sonunda ''bu tarıhten önce açıklanması çok düşük bir ihtimal'' E hani kimse bilemiyordu? Bu nasıl çelişki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEVZU VAR GEL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecemsiiii

Niye cok dusuk ihtimal?
    Gecen yil ne zaman aciklandigini bilmiyor muyuz?
    Farki ne bence sende sacmalamissin

GECEN YIL TAM 1 HAFTA SONRA ACIKLANMISTI. ADAMLAR ACELEYE GETIRIP YANLIS BIR ŞEY YAPMAK ISTEMIYOR.BEN SACMALADIYSAM DIGERLERI NE YAPTI BILMIYORUM.KAFAYI YEMISSINIZ HEPINIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Çoğu kişi heyecandan değil sıkıntıdan ve zevkine giriyor en azından ben öyleyim

+1

Bence bu sahur ya da cuma gun ici hazirlikli olun

• DontJazzMiss kullanıcısına yanıt
    Ne bir hafta sonrasi kardesim ya
    4. Gunun sahurunda acikladilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Yazının başında ''kimse bilemez'' yazının sonunda ''bu tarıhten önce açıklanması çok düşük bir ihtimal'' E hani kimse bilemiyordu? Bu nasıl çelişki?

HEY SENİ KÖFTEHOR. BEN DIYORUM KI ADAM YOK 2 DE ACIKLANCAK YOK BU GECE YARISI BOYLE KESİN TARİH VEREMEZ DIYORUM.YOK SITEYE GIRIS YAPTILAR SONUCLAR GELIYOR FALAN BUNLAR FASA FİSO . BEN SADECE İHTİMAL VERİYORUM.TAHMİN YANİ.DİĞERLERİ KESİN KONUSUYOR.TÜRKÇE NETİN KAÇTI SENIN ? ANLAMA KITLIGIMI YASIYORSUN.BUNUDA ANLAMADIYSAN BASTAN ASAGI BIR DAHA OKU.SAAT 2 OLDU BU ARADA SONUCLAR NEREDE ?
  • Bu geceden önce olmaz diyorum

• quote:

Ne bir hafta sonrasi kardesim ya
    4. Gunun sahurunda acikladilar

hakikaten kafayı mı yedın yoksa dalgamı gecıyorsun benle ?

geçensene edebıyat sınavı en son 22 sınde bitti 28 de sonuclar geldi.
    Eee 28i ama gece 1.20 gibi aciklandi 28 sayamazsim, 27 diceksin ona
    1 hafta falan degil uydurma bi yerlerden

• quote:

Eee 28i ama gece 1.20 gibi aciklandi 28 sayamazsim, 27 diceksin ona
    1 hafta falan degil uydurma bi yerlerden

''Çok düşük'' sonucuna nereden ulaştın ondan bahsediyorum, nesini anlamadın? Herkeste Türkçeye sarmış en ufak şeyde birbirine ne yaptın diyor. Merak etme bağdaşıklık ve bağlaşıklıkta senin gibi onlarcasını cebimden çıkarırım. Bunu diyen birinin de Türkçeyi katletmesi ayrı komedi, Allah akıl fikir versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

''Çok düşük'' sonucuna nereden ulaştın ondan bahsediyorum, nesini anlamadın? Herkeste Türkçeye sarmış en ufak şeyde birbirine ne yaptın diyor. Merak etme bağdaşıklık ve bağlaşıklıkta senin gibi onlarcasını cebimden çıkarırım. Bunu diyen birinin de Türkçeyi katletmesi ayrı komedi, Allah akıl fikir versin.

Eski yıllarda acıklanma gunlerıne gore ve suankı gundeme konustum.Alkış kızıma (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be All My Sins Remembered

bu gece yarısı olacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: binekmatur

bu gece yarısı olacak gibi

olabilir ama cok dusuk ıhtımal.
  • Ne 14 müş arkadaş ya.Sınava da 14 Haziran salon 14 sıra 14 te girdim,az önce de bi umut 14.00 bekledim. Ne bu stres ya of bıraktım artık beklemeyi...
    adam haklı işte burda kafasına göre atıyo millet
    zaman geçmiyo yine film arama vakti geldi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.