Şimdi Ara

YOK MU ŞU İSTANBUL'DA ADAM GİBİ BİR SERVİS !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yokmu su koskoca İatanbul'da adam gibi bi servis ??
    s3 ün ekran kırıldı; sadece dokunmatik degil tamamı kırıldı. bi servise gönderdik. tabletservisi.com.tr sitesi sagolsunlar beni 2 hafta salladıkan sonra, bana cihazın ekran degil anakartında da sorun olduğunu söylediler. oysa cihaz kırık ekran ile de çalışıyordu. parasınıda önden gonderdik bide. TABLETSERVİSİ.COM.TR bu adamlara elektronik kürdanınız dahi varsa tamire göndermeyin. katıksız üçkağıçılar.

neyse arkadaşlar uzun lafın kısası; işinin ehli, aldığı parayı hak eden, daha önce iş yaptığınız bir telefoncu, servis varmı ? yardımcı olursanız sevinirim.

• spotgsm nickli arkadas var forumda arastir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

spotgsm nickli arkadas var forumda arastir.

buldum hocam. teşekkkür ederim.
  • merhaba pm ile cevap verdim size hocam..

tamda donanımhaber sitesinin üyelerinin aradıgı servisi açtık allahın izniyle

1998 senesinden itibaren bu işi yapıyorum 8 sene TELPA TEKNİK SERVİS te uzman teknisyenlik yaptık 2 arkadaş teknik servis kurduk.

referanslarımı inceleyebilirsiniz. telefonunuzu gönül rahatlıgı ile yollayabilirsiniz. veya elden getirip baktırabilirsiniz.

www.kırıkekran.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScttsV

quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

spotgsm nickli arkadas var forumda arastir.

buldum hocam. teşekkkür ederim.

hocam ekranı yaptırdıktan sonra konuya yazarsan sevinirim. bir kez ekranı yaptırınca bir de 1 ay felan geçince memnunluk konusunda yorum yazarsan sevinirim.
  • -Schweinsteiger- kullanıcısına yanıt
    bilgi vermeye calısırım hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.