Şimdi Ara

yok mu? düzgün bir pvp sro ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan tr de en çok oyuncu sayısına sahip sunucu saltuk ama parti arama bölümünde bile 2 sayfa anca çıkıyor. O da ikinci sayfası bugta kalıyor yenile yapınca geliyor. İndirdim bi deneyim diye her yer ve her kes bot. Yeni başladım yardımcı olacak var mı diyorum kimse yok. Hani insan olarak sohbet edecek birilerini aradım kimseden ses seda yok. Zaten pvp oyunlarında ilk zamanlarda başlayanlar hep avantajlı olduğunu düşünüyorum. SLot olsun kasma olsun yada ne bileyim item olsun. İlk aylarda adamlar seti yapıp artık parasına oynuyor. Bende sonradan oyuna girip set yapayım da edeyim de diyene kadar canım çıkıyor. Bundan da zevk almayacağımı bile bile 2 aya yaklaşan bir sunucu da oynamayı denemem hataydı.

    Geçen sene de jollygame de abra da oynadım. İlk 1 ay o kadar kalabalık vardı ki 2 saat girmek için canımız çıkıyordu. Şimdi baktığımda darma duman olmuşlar.


    Maxigame açmış yine bir bleakpearl sunucu ki ben daha önce de aynı isimdeki sunucusunda oynadım. Serveri 1 ay geçmeden kapatıp silkleri iade etmişlerdi. Gm lerin yardımı ortaya çıkmış ve oyun bi anda darma duman olmuştu. Şimdi yeniden açmışlar ama kendi konusunda kendi formunda bile eleştiriliyorlar. Biraz önce baktım 2 günde 5-10 kere kapanmış herhalde.


    E zaten joysro nun tibeti hazarı ortada.

    Electus deniyor ama sitesi bile açılmıyor şuan bende. Zaten saldırılar varmış resleniyormuş günde 4-5 kere.

    Ya bi tane güzel 2000-3000+ oyuncuya sahip uzun soluklu ve yeni başlamış yada başlayacak bir pvp server aramaktayım. Guild de arıyorum burdan onu da bildireyim.







  • Şuan yeni açıldığı için electus sarıyor ama onda da saldırı işi can sıkıyor onun dışında server arıyorsan elitepvpersden yabancı serverlara göz at.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.