Şimdi Ara

YOK MU BORA SEVERLER BU FORUMDA BUYRUN BORACILAR BORA HAKKINDA HERŞEY (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
18.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2000 model 110000 de bora comfortline aldım arabanın 70000 de triger kayışı değişmiş şimdi 110 000 de olan arabanın triger kayışını ne zaman değiştireyim.ne tavsiye edersiniz.
  • sorması ayıp ama ne kadara aLdınız
  • arkdaşlar bende bir bora hayranıyım ve kısmet olursa almayı dusunuyorum, pasific ile comfortline arasındaki donanım farkıfiyat farkına değer mi sizce 2004 model düşünüyorum teşekkürler.
  • s.a beyler bende 2003 model vw bora war 1.6 sr ama otomatik vites km de 450 500 yakıyor sıralı otogaz taktırmayı düşünüyorum borasına sıralı otogaz taktıran arkadaşlar yardımcı olsunlar
  • herkese merhaba.. Aracımı satıyorum. İlgilenenler bakabilirler.
    http://www.sahibinden.com/volkswagen_bora_1_6_comfortline_2000_modelWQQaXQQ11102304WQQpXQQdisplayitem
  • merhaba arkadaşlar 1 ay önce 1999 bora basicline/ac aldım. araçta bir kaç sıkıntı var. farlar çok kötü gece yola çıkılmıyor. far rölesi taktırdım ama farların gücü bir geliyor bir gidiyor. araç ilk çalıştığında kalkıştan sonra gaz yemiyor(araç lpg'li). aynalar elektrikli ama aynaları yerinden oynatmıyor. lpg'de şehirlerarası 20ykr yakıyor. valla bu araçtan hiç bir şey anlamadım. bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Öncelikle Klübünüz hayırlı olsun demek isterim.

VW BORA,GOLF ve PASSAT 98-99 yılında çıktıkları ilk zamanlar piyasaya bomba gibi düşen araçlardır.Daha sonra hunları ASTRA ve VECTRA takip etmiştir.Ancak ne yaptılarsa VW nin satış rakamlarına yetişememiştir.Buda araçların ne kadar kaliteli olduklarını zaten gn yüzüne çıkartıyor.

O sıralar herkesin alamdığı ve hayallerini kurduğu MERCEDES,BMW gibi araçlarda bulunan airbag,ısıtmalı koltuk,sesiz motorlar vb..özellikler zaten halk arabası diye tabir edilen VW in modellerine uygulanmış,ve doğuş oto tarafından Türkiyeye getirilmiştir.

Özellikle BORA köşeli bir yapıya sahip olmasına rağmen çok şık,zarif ve oturaklı bir araba tablosu çizerek Türkiyede bulunan SEDAN OTOMOBİL severler adeta ilaç gibi gelmiştir.ABS gibi birçok yeni güvenlik donanımını standart olarak sunan ilk arabalardan biridir.

PASSAT-GOLF-BORA gibi otomobiller zamanla Türkiyede yayılmaya başlamış ve özellikle bora Türk tüketicisinin gönlüne taht kurmuştur.Ve bu tahttan uzun bir süre indirlememiştiR,halen devam etmektedir.

Peki nedir bu kadar sevilmelerinin nedeni?

1-Sundukları donanımlara göre o yıllarda fiyatlarının makul olması
    2-Vw işçiliği ve kalitesi
    3-sundukları güvenlik sistemleri
    4-aileler için uygun bir otomobil olamaları.
    5-Herşeyden önce adının BORA olması.

Ancak ne yazıkki gün geçtikçe çıkan yeni modeller yüzünden bu araçların sayıları iyice azalmıştır.

Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok.Tekrar hayırlısı olsun diyorum..
    Bu arada klubünüze -VW BORA KULÜBÜ-imzası ayarlarsınız daha iyi olacaktır..

Buyrun BORADAN birkaç kare..

YOK MU BORA SEVERLER BU FORUMDA BUYRUN BORACILAR BORA HAKKINDA HERŞEY

• Herkeze selam.
    Çok sevdiğim, kullanmaktan büyük haz aldığım 2001 model BORA otomatik vites COMFORTLINE donanımlı aracımı malesef ekonomik nedenlerden dolayı satmak istiyorum. İlgilenen arkadaşlarım onikibin@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.
  • Selamlar arkadaslar,

Yorumlarınızı okudum ve genelde cok ii seyler söylenmiş Bora için. Şimdi benim bir kız arkadaşımın 2001 model 24 000 km de comfortline ı var ilk sahibi hiçbir sorunu yok (sunroof-full-gümüş gri-benzinli) ve bana istersem satacağını söyledi. Benim sormak istedigim öncelikle almalı mıyım ve ederi tahminen ne kadardır? İkinci olarak ben kısmetse Nisan da askere gidecegim. O güne kadar kullanmak için arabaya ihtiyacım var sehiricinde. Askere giderken kolaylıkla elimden cıkarabilir miyim? Sanırım o güne kadar araba 30 000 km ye gelir.

Fikirlerinizi almak isterim. Tesekkurler...
  • RESONANCE KARDEŞ ARAÇ HARİKA DİYEBİLİRİM. 2001 BORALAR ÇOK ARANAN SAFKAN ALMANDIR. DİJİTAL KLİMALI VE 8V KENDİNİ TANITLAMIŞ 1.6 VW MOTORU VARDIR. SORUNSUZ VE SAĞLAMDIR. ANCAK YAKITTA BİRAZ FAZLA YAKAR. AMA BU KALİTEYE VE KONFORA DEĞER DERİM. AYRICA ARKADAŞINA SORARMISIN NE KADAR İSTİYOR ARACINA? KM. Sİ ÇOK AZ BENCE SÜPER. ZOR BULUNUR ÖYLESİ. BENDE AYNI MODELDEN VARDI AĞIR BİR KAZA GEÇİRDİM ARACIM PERT OLDU. NE KADAR SAĞLAM OLDUĞUNU KAZADAN SONRA ANLADIM AYNI KAZAYI C SEGMENTİNDE BAŞKA ARAÇLA YAPSAYDIM SONUÇ DAHA VAHİM OLURDU.EĞER O KADAR TEMİZİNİ BULSAYDIM DÜŞÜNMEDEN ALIRDIM. FAKAT BULAMADIM. EĞER ALMAYACAKSANIZ BEN MÜŞTERİ OLABİLİRİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: resonance

Selamlar arkadaslar,

Yorumlarınızı okudum ve genelde cok ii seyler söylenmiş Bora için. Şimdi benim bir kız arkadaşımın 2001 model 24 000 km de comfortline ı var ilk sahibi hiçbir sorunu yok (sunroof-full-gümüş gri-benzinli) ve bana istersem satacağını söyledi. Benim sormak istedigim öncelikle almalı mıyım ve ederi tahminen ne kadardır? İkinci olarak ben kısmetse Nisan da askere gidecegim. O güne kadar kullanmak için arabaya ihtiyacım var sehiricinde. Askere giderken kolaylıkla elimden cıkarabilir miyim? Sanırım o güne kadar araba 30 000 km ye gelir.

Fikirlerinizi almak isterim. Tesekkurler...

hocam kaç para istiyor araç nerede?
  • Şimdi arkadaşlar,

Arkadaşım babasıyla da görüştükten sonra fiyatı pazarlıksız 21000 ytl olarak belirledi. Ben bayi ile de görüşmüştüm daha önce onlar da arabanın iyi oldugunu ve bunların pazar fiyatının maksimum 18000 ytl olabilecegini söylediler. (Cunku 2. el pazarı cok dustu dediler) Ben de 18000 teklif etmiştim bu yuzden. Sizin bu 21000 ytl hakkındaki fikirleriniz nelerdir. Ben biraz daha araştırma yapıp belki de alabilirim bunu. Almazsam eğer, burda sizlere acıklarım ve sizi onunla irtibata gecirebilirim.
  • RESONANCE KARDEŞ BENCE FİYAT MAKUL ARAÇ TEMİZSE DEDİĞİN GİBİYSE EDER. ARAÇ NEREDE ŞU ANDA EĞER ALMAYACAKSAN GÖRÜŞELİM.
  • ARACIN RESİMLERİ VARMI İLANI İNTERNETTE MEVCUTSA LİNKİ VERİRSEN BAKABİLİRİM. ÇOK MERAK ETTİM 2001 24000DE ORJİNAL COMFORTLİNE BORA ZOR BULUNUR. EĞER ARAÇ BANA YAKINSA GÖRMEYE GELİRİM.
  • merhaba arkadaşlar. bende aranıza yeni katıldım bir boracı olarak. bir hafta önce bende 2000 model trendline bora araç aldım. henüz özelliklerini anlayabilmiş değilim fazla binmediğim için. ama anladığım kadarıyla kalkışta biraz hantal. formda okuduğum kadarıyla yakıtta biraz çok demiş bazı arkadaşlar. ben bu söze katılmıyorum 100 km ye 17.00 tl yakıt şehir içi ve dışı karışık. ortalama km ye 17 kuruş ediyor. bence yakıtı çok uygun az yakan bir araç. kısacası araç kaliteli, güvenilir yol tutuşu gayet iyi içeri ses alma neredeyse yok denecek kadar... allah kimseye kaza bela vermesin...
  • Herkese selam bende japondan almana geçiş yaptım Bora'cıyım artık :)
  • MRB arkadaşlar.99 model 95 000 km de tüpsüz otomatik vites bora var bir tana..kazasız boyasız ..sizce bu araç alınır mı? alınırsa kaç bin tl ye alınır yardımcı olursanız sevinirim. bu arada confortline modeli...
    araca tüp taktırsam yakıt tüketimi km de ne kadar olur kullanan arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz..
    son olarak aracı almaya karar verirsek nelere dikkat edelim..
  • 2000 model ww bora motor temizliği yapıldı yağ çözücü ile akabinde temizlik ardından soğuk motor hararet sonda 130 gösteriyor ve suyu tamam olduğu halde ikaz lambası yanıyor 2 gün geçti şimdi ise hareret sıfır ikaz lambası uyarı vermiyor sorun nedir arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
  • Selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum gün itibariyle 2003 model 1.6 16 walf trendlıne aracımı 29 bine almış bulunuyorum
    Satış işlemlerinden sonra aracı test için şöyle bi basayım dedim off 160 ta tık yok bassam dahada gidecek ama trafik müsait değildi gazdan ayağımı çektim arabada konfor dersen var güveniyosun arabaya bunu hissettiriyor.. zavallı meganım 120 den sonra bana yalvarıyodu basma diye yanımdaki koltukta duruyodu motor sanki.kısacası iyi bir seçim yapmışım WOLKSWAGEN candır bikere kullanın başka arabaya binemezsiniz aşırı bağımlılık yapar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.