Şimdi Ara

Yok hocam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu dünyadan çok sıkıldım. İlla ki kızların hoşlanması için kaslı sakallı zayıf mı olmak gerekli? Hiçbir kız bakmıyor. Normalde bakmıyorlar diye hiç biriyle konuşmuyorum. Belki ben çok yabaniyimdir diye, deneme için bir kızın yanına oturdum(çok fazla seçenek yoktu oturacak yani kız art niyet arayamaz) ikinci ders dersten kaçtı. Sanki üstlerine bastıkları mok gibi bakıyorlar. Hepinizin sarışın mavi gözlü kaslı 1.90 ve ayda bir kız değiştirdiğinizi biliyorum ama belki halimden anlayan çıkar. Rüyalarımda aşık olmaktan sıkıldım. 30 yaşıma gelince görücü usulü yapmak istemiyorum. Kahretsin.

Edit: metrobüste sevgili ararmış gibi sağa sola bakan ama pas vermeyen kızlardan ve yanında sevgilisi varken nispet yapar gibi benim sevgilim var kudurun bakışı atan kızlardan tiksiniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muslat Çevik -- 3 Ekim 2016; 11:14:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen onlara bakma. Onlar insanlığını kaybetmiş. Bu kadar düşman olma kendine. Burunları 2 metre havada geziyorlar ama alt tarafı senin benim gibi etten kemikten zavallı varlıklar. Üzülmeni gerektirecek bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maksim Gorki

Sen onlara bakma. Onlar insanlığını kaybetmiş. Bu kadar düşman olma kendine. Burunları 2 metre havada geziyorlar ama alt tarafı senin benim gibi etten kemikten zavallı varlıklar. Üzülmeni gerektirecek bir şey yok.

Hocam haklısın ama bu gidişle görücü usulü olucak. Köyde bir sürü güzel kız var ama Ben aşık olmak istiyorum. Hayata bir daha gelmicem. Öylesine evlenip tüm hayatımı çekilmez yapmak istemiyorum.

• öz güven yok sa paran olması lazım bu iksinden birisi yeterli ya para yada öz güven şart
    sen hem fakir hem özgüvensiz hemde tipsizssin bunu kaslı yakışıklılara niye bağlıyorsun kabahat senin
  • bradpitt gibi yaratılmadığımız için suçluyuz.
  • Amacın evlilik olmasın. Evlenmek zorunda değilsin. Kendini buna muhtaç gibi görme. Elbet seni de seven biri çıkar. Sadece zamana bırak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yok
    8 ay önce açıldı
    bu nedir çözümü yok mu ?
    8 yıl önce açıldı
    Evet gene et var
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.