Şimdi Ara

Yok Böyle Şans!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba loldeki 1. yıl kutlamaları haberini hepiniz okumuşsunuzdur herhalde (okumayanlar içinhttp://tr.leagueoflegends.com/news/community/community-events/1-yil-kutlamalari-basliyor) neyse çok güzel iyi hoş ip takviyesi free geçiş falan hatta fatih tyndamere mükemmel olmuş en sevdiğim heronun en beğendiğim skini ancak şöyle bir şey var tarih 11 kasım 17 kasım arası imiş ve tahmin edin bu hafta benim için ne haftası ? SINAV HAFTASI!!! Liseliyim ve tam oyunda adam gibi birşey dağıtmaya başlamışlar tam olarak ta benim sınav haftamı seçmişler riot game e burdan teşekkürlerimi sunuyorum.

Edit: Arkadaşlar ip takviyesi geçiş falan umrumda değilde fatih tryndamere ı kaçırmak istemem sizce nasıl bir etkinlik yaparlar daha önceki etkinliklerde neler yaparak dağıtmışlardı mesela?

Liseliyim diye dalga geçicek çok büyük olgun abilerime soru: Siz hiç liseyi okumadan mı üniversiteye atladınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Imp -- 9 Kasım 2013; 19:16:01 >

• Aradım söyledim, bir hafta daha yaparız dediler. Mustafa kardeşimizi kıramayız dediler, şanslıymışsın tanınıyormuşsun oralarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derp

Aradım söyledim, bir hafta daha yaparız dediler. Mustafa kardeşimizi kıramayız dediler, şanslıymışsın tanınıyormuşsun oralarda.

forumun lol bölümünde neden bu kadar kendini beğenmiş troll var anlamış değilim.
  • quote:

Aradım söyledim, bir hafta daha yaparız dediler. Mustafa kardeşimizi kıramayız dediler, şanslıymışsın tanınıyormuşsun oralarda.

Eyv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan daha iyi ya kamil ilk defa Riot TR e helal olsun diyorum. Liselilerin sınav haftasında böyle bir etkinlik üniversiteli ve işe giden insanların yüzünü güldürecektir. EFSANE KOCA BIR HAFTA BIZI BEKLIYOR ARKADAŞLAR !!

• quote:

Eyvallah bu iyiliğini unutmıcam
  • Ana konuya yorum yap bari bunun için konu mu açılır

• up soru geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Lan daha iyi ya kamil ilk defa Riot TR e helal olsun diyorum. Liselilerin sınav haftasında böyle bir etkinlik üniversiteli ve işe giden insanların yüzünü güldürecektir. EFSANE KOCA BIR HAFTA BIZI BEKLIYOR ARKADAŞLAR !!

13 ünde benim vizem var

• Oldu 1. yıl kutlamasını 1 buçuk yıl sonra yapsınlar.
  • espri yapmak yerine soruya yönelin beyler, LÜTFEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaius Claudius Glaber

espri yapmak yerine soruya yönelin beyler, LÜTFEN

Sonra liseli dedik diye ağlıyosunuz.
  • Bizimde vizeler basladi

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Liseli dedin diye ağladımı kim söyledi ağabey? Liseliyim 2 sene sonra üniversiteli olucam bunda utanılıcak birşey göremiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Liseli dedin diye ağladımı kim söyledi ağabey? Liseliyim 2 sene sonra üniversiteli olucam bunda utanılıcak birşey göremiyorum

Kutlamanın adı 1. yıl kutlaması sayın kardeşim.
  • "tam olarak ta benim sınav haftamı seçmişler riot game e burdan teşekkürlerimi sunuyorum. "

Öyle lafa böyle cevap.
  • Merak etme üniversitelilerin de vize haftası.
  • ahahahaha bu işler sırayla evlat bizim de başımıza geldi sizinde gelecek
  • quote:

Lan daha iyi ya kamil ilk defa Riot TR e helal olsun diyorum. Liselilerin sınav haftasında böyle bir etkinlik üniversiteli ve işe giden insanların yüzünü güldürecektir. EFSANE KOCA BIR HAFTA BIZI BEKLIYOR ARKADAŞLAR !!

kamil mi ?

• quote:

Bizimde vize haftasına denkgelmiş .p

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.