Şimdi Ara

Yok Böyle Bir Video, o bir efsane LEEEROOOYY JENNKINNNSSSS!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TBC öncesinden süper bir raid çalışması yok böyle bir insan yok böyle bir wipe 2007 blizzcon'da efsaneleştigi blizzard tarafından açık secik beyan edilen konusma yapması istenen elemanın süper video'su video'da sol tarafta afk biçimdeki
    human paladine dikkat.
    for the leerooyyyyy jennnkiisssssssssssssssssss

leerrooyyy jeennnkiiisss

leerrooyyy jeennnkiiisss2

leerrooyyy jeennnkiiisss3

leerrooyyy jeennnkiiisss remix

"least I have chicken"
    '' not my fault'' :D

• adnfkjkjsdkjskdjkjd bune ya
  • hey man its not my fault dedi koptum

ne küfür yemiştir bu adam
  • Bu video izleyeli 2 senden fazla oldu. Hakikaten güzel
  • TBC'den sonra oyuna başlayanlar genelde bunu görünce şaşırır ama eskiler bilirki kendisi büyük bir efsane değil deli'nin tekidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Absürd

TBC'den sonra oyuna başlayanlar genelde bunu görünce şaşırır ama eskiler bilirki kendisi büyük bir efsane değil deli'nin tekidir.

ewet bir dungeonun nasıl içine ettiğini gösteren bir kişilik
  • Bu videoyu ilk izlediğimde instance ne demek bilmiyordum diyordum bu adamlar neden toplanmış orda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok Böyle Bir Tatlılık (SS'li)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muhteşem
  • lerooooooooyyyyyyyy kopuk bu adam yaa
  • daha önce böyle bir pull görmemiştim
  • Yumurtacı jenkins.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garrosh Hellscream -- 5 Eylül 2008; 21:13:21 >
  • uahsauhsahshsas..3. videoda adamı nasıl itiyor
  • harbi çok komik bir video bu :D eskiden izlemistim görünce çok güldüm kendi guild im de olmaz kick di :D
  • Bu adamı temiz dövmek lazım raidin içine etti.
  • yaşadıgına şaşırdım ben
  • bu adam psikopat ya çatlagın önde gideni bu adam yüzünden sanırım diger oyunlarada da leeerrooy chick şeklinde nickler türedi
  • Ah eski gunler... boyle wiperları bile özler olduk . oyun iyice banelleşti..
  • bu adam hakkı olan itemi flnmı alamamıs guildden anlamadım dawa nedir ağlar diyip dalıo içeri
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

bu adam hakkı olan itemi flnmı alamamıs guildden anlamadım dawa nedir ağlar diyip dalıo içeri

Öyle birşey yok item falan alamadı diye, instance yapılmaktadır o zamanlar orası TBC'nin ilk zamanki karazhan'ı leeroy afk bakıyor taktik anlatılıyor aman yemişim diyor artık AFK iken ne yaşamışsa ve dalıyor leeroy jankins diye diğerleri de şaşırıyor falan ama tabi wipe kaçınılmaz son oluyor, yani zir delinin tekidir.
  • Ya bir de ben şöyle bir şey duymuştum. Eleman dalıyor ya içeri tam moblar dalarken buna dikkat edin Paladin balon açıyor buna. İçeride ki herkez yatıyor bir tek bu çıkıyor diye duymuştum =D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.