Şimdi Ara

yok böyle bir modifikasyonmm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
10.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: necoinside

bence gayet basit ve boş bi mod benim 4 lcd monitör alacak kadar param olaydı onun kaç katını yapardım.. kasanın aşırısı yok bence..

katılıyorum ama yinede cok güzel olmuş yapann ellerine saplık
    Bodybuilding - Fotoğraf - Dil
  • süper bi çalışma olmuş,helel olsun ne diyim
  • herşey mükemmel ötesi ama dikkat çekerim bu makinada aynı anda 3 veya 4 monitor kesinlikle çalışmaz eğer arka paneli gösterilen kasa ise...çünkü tek ekran kartı var makinada 3 4 ekran kartı için 2.ci sli gerekli ben 2 monitor kullanmaktayım çokta memnunum ama sli kartlar biraz ucuzlasın 2 tane alacağım 3.cü ekranımı vide olarak...24 inc monitor kullanmak yerine 2 tane 19 kullanmak 5 kat daha zevkli daha güzel daha kullanışlı...mod a yorumumm yok tamamen kusursuz....
    p4 2.4gHz | 1 gb ddr 400 | x1950GT (655 - 1610 ) ddr3 256 mb agp | 80gb hdd |22" LG Flatron L222WS| Creative 5+1 A500| x7 series mouse+keyboard - Creative Zen Stone İncelemem & Logitech g25 More Than Words... | Canon EOS400D + 18-55 kit lens | |Casper Nirvana Intel Core2Duo 2,2 cpu, 1 GB ram, 140 GB HDD, nVidia 8400 gpu|
  • bir kere daha verilmişti
    MSI Anakart ---> İntel Pentium E2180 GHZ İşlemci ---> 2 GB Viesta Ram ---> 160 GB Seagate 16MB NCQ HDD --->Biostar nVidia 8800 GT 512MB 256 Bit---> Samsung DVD Writer ---> 420 Watt LCPower Güç Kaynağı ---> 19 inc LG LCD Monitör ---> Logitech s220 2+1 ses sistemi --->
    -

veeeeeeeee ACER AOA 150 BK NETBOOK
  • şok şahan olamış
  • yana lcd takmak benim aklıma gelmişti ama diğer tarafa 15 inç lcd yerleştirmeyi ve hatta alt kısımda onu tutan kol ile istediğim yere uzatmayı düşünüyordum ayrıca hurricanenin dvd rom bölümüne 7 inç bir lcd atmayı düşünüyordum gittigidiyorda buldum ama kaçırdım teklif kapanmıştı bir ara kafamdan yana doğru 7 inç lcdyi küçük motor kullanarak yan kısımdan düğmeye bastığın an çıkarmayı düşündüm daha kafamda neler var neler ama ah bu paranın gözü kör olsun bee...

yakışırmıki?
  • Para var imkan var Para vardıda bizmi yapmadık...
  • acaba o kasanın donanım özellikleri ne

celeron falan olmasın
    intel I5 7600K / MSI B250M PRO-VD / CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL14 / 240gb kingston SSD - 1TB WD caviar black - samsung 250gb sata2 - 1500gb WD my book / msi gaming x 1050 ti 4gb / Sharkoon TG5 RGB / 430W coolear master güçkaynagı /Rival 300 - Logitech G410 - Logitech M325 / Philips 220xww8fb 22" lcd /logitech X-540 5.1/
  • evett bumudur budur abi

Tel : 0224 250 47 03|Fax : 0224 225 05 09

..........referansımdır.....
  • Yan tarafına LCD monitör valla süper olmuş.

SADECE OYUN SADECE PC
  • Bu işler organize işler para olmadan zor işler.

Biz burada adamların kullandığı boyayı bile alamıyoruz herif oğlu 4 tane LCD ile geçiniyor.

+ Kasaya LCD ilk akla gelen fikir hatta kadıköyde 150 liraya mı ne gayet iyi bir LCD gördüm direkt aklıma kasaya takmak geldi zira çerçeve gibi bir şeydi dış kabı yani sökülmesi çok kolay cinsten.

Ama şu an parayı farklı işlere yatırıyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 1 Mart 2008; 0:41:15 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.