Şimdi Ara

yok artık ağzınıza da mı vereceğiz memeyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir ayağıma getir modasıdır gidiyor.millet çalmış çırpmış biriktirmiş ya da namusuyla kazanmıs biriktirmiş korona iyice tetiklemiş servetini internette harcıyor...ayağımagetir.com ayağımınucunabırak.com herkes uzanmış parmakları klavyede abim hamburger yemekten su aygırı misali kilo almış.mandalını donunu toplu iğnesini terliğini köpeğinin mamasını ayağına bekliyor aldıkları ihtiyacı değil yüzde doksanı çöp.bir filmde vardı bütün dünya semirmiş tembelleşmiş obezleşmiş işlerini robotlar yapıyordu.

    bu kadar tembelliğin sonu iyi değil.eğlenceye milyarlar döküyoruz ama dünya yararına parmağını kıpırdatan yok.dunya ölmüş babamız 6 kameralı telefona 15 000tl basıyor.internetten cebini silme dolduruyor o doldurduğunu yine internetten yine cin malı süprüntülere döküyor.usb portlu iç çamaşırı kurutma pervanesi led ışıklı kendinden bataryalı.elinize teslim.

    israfı bırakın günahtır.ihtiyacınız olmayan şeyi almayın ayağınıza getirip ağzınıza yedirselerde kanmayın.markete gidin ve alın spor olur.zayıflarsınız.insan lavabo pompasını ayağına istiyorsa ilk önce onu pompalamalı ki yaptığı boş işleri görsün.evde 2 pompa daha var azizim üçüncüyü de almayıver.parmaamı basıyom hop geliyooo.yok ya çok mu tatlı oluyo..biri bizi kerizliyooooo.cebimiziboşaltıyorlar.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • sen markete git ucuzunu bulabilirsen al
    ben ayağıma getirtmeye devam edicem, zira yıl 2020
  • hocam, güzel düşünüyorsunuz ve nitekim ben de hemfikirim fakat bahsettiğiniz olayın abarmasında hükümetin 10 milyonlarca kişiyi eve hapsetmesinin en büyük rolu var ve sanki hiç öyle bişey yokmuş gibi bahsediyorsunuz. hükümeti eleştirmeden, sadece insanları eleştiriyorsunuz. işte o açıdan hemfikir değilim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu olay koronadan oncede boyleydi koronada da boyle koronadan sonrada oyle olacak bu insanlarin tembelligiyle ilgili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil dahada kötü olacak. Beyin kolayi ve tembelligi sever, bunu bilen ticaret sektörü ve Endüstri insanlari, verilerini vermeleri karsiliginda parmak hareketleriyle onlarin her istedigini ayagina getiriyor. Insanoglu ucuruma dogru hizla giden kayiktaki adama benziyor, son ana dek ucurumdan yuvarlanacagini bilse dahi bundan vazgecemez. Kolaya birkez alismayadursun, tüm bu kolayliklar karsisinda kendini efendi gibi gören insan, sundugu verilerle bilgilerin yeterli derecede Veribankalarinda toplandigi gün, kölesinin efendisi olacagi gercegini görmezden geliyor. Parmak hareketleriyle herseyi alabilen insan birgün yaramazlik yaptigi, kurallara uymadigi takdirde, sistem tarafindan ceza olarak bundan men edileceginden habersiz. Nollcakk benim bilgilerimi bilseler deyü kendi sonunu hazirladigindan habersiz kayigiyla ucuruma dogru yol aliyor...

    Banal olan Hayat iyice Sanal oluyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.