Şimdi Ara

Yok Abi FİZİK Olmuyor Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

yapamıyorum, 3 geldi bu dönem ama şansa. Zaten hocanın umrunda değil anlatmıyor bile. Hele momentumdan sonrası gitti kaybettim yapamıyorum. Torkmuş, basit makineymiş falan......

Ne yapayım? TM'ye geçemem devam edecem sayısal

Bal porsuğu hayvanlar aleminin barbar conan'ıdır, civa adamıdır. Korku hormonu olmayan yegane hayvandır. Bir hayvan düşünün, Allah'tan başka kimseden korkmuyor.Küçücük bedenine rağmen timsaha saldırıp yemeğe çalışıyor. Ayılarla dövüşüyor, kaplanlarla güreşiyor, zehirli yılanları urfa gibi dürüp yiyor.Hiç geri vites yok hayvanda; kafa gitmiş yani, gitmiş!
  • bence esen konu anlatımlı al çok iyi kaynak önce esenden konu çalış sonra soru bankalarından soru çöz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yokyaww

bence esen konu anlatımlı al çok iyi kaynak önce esenden konu çalış sonra soru bankalarından soru çöz

elimde çok kaynak var. bedavaya dersaneden verdiler

nihat bilginin iki kitabı

esen konu özetli soru bankası

, bi de sınavın kitapları var
    Bal porsuğu hayvanlar aleminin barbar conan'ıdır, civa adamıdır. Korku hormonu olmayan yegane hayvandır. Bir hayvan düşünün, Allah'tan başka kimseden korkmuyor.Küçücük bedenine rağmen timsaha saldırıp yemeğe çalışıyor. Ayılarla dövüşüyor, kaplanlarla güreşiyor, zehirli yılanları urfa gibi dürüp yiyor.Hiç geri vites yok hayvanda; kafa gitmiş yani, gitmiş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bal Porsuğu Reyiz

quote:

bence esen konu anlatımlı al çok iyi kaynak önce esenden konu çalış sonra soru bankalarından soru çöz

bu kadar kaynağın var da neyi anlamadın güzel kardeşim :D

Orijinalden alıntı: _AllEyezOnMe_

quote:

Orijinalden alıntı: Bal Porsuğu Reyiz

quote:

bu kadar kaynağın var da neyi anlamadın güzel kardeşim :D

Hocam olmayınca olmuyor gercekten benım fızıgım fena sayılmaz ılk donem konular basıttı 5 geldı ama su an hıc bır sey bılmıyorum ben de.Kaynak yonundende hıc sıkıntım yok ev fızık kıtabıyla dolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _AllEyezOnMe_

soru çıktığında yapamıyorum işte, konu çalışsam da olmuyor. heralde yetenekle ilgili
  • mustafa tekinaydan dinle fem ilk adımdan çöz olmuyorsa dahada olmaz kardeşim
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş tam sırası torktan itibaren tekrar sil baştan al momentum bendede yok bnde 11.sınıf sayısal ım TORK VE sonrasında gelen BASİT MAKİNALAR testlerde 3-4 yanlışım çıkıyor 30 soruda 25 net yapıyorum yani ama torktan öncesini sildim ve yaza bıraktım.BAŞARIYI BULDUM TAVSİYE EDERİM.
    YANİ TAM ÇALIŞMA ZAMANI KOLAY KONULAR BUNLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknocini -- 15 Şubat 2013; 19:50:06 >

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ - MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ
  • Sınava 1 ay kaldı ben geçen sene fiziği çok iyi yapıyordum ama bu sene ne olduysa resmen berbat fizik netlerim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.