Şimdi Ara

Yoğun aşk temalı kitap önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıcılığı fazla olan,yoğun heyecan ve merak yaşatan aşkla ilgili beni sarsabilecek- psikolojimi etkileyecek bir kitap arıyorum.
  • kürk mantolu madonna olabilir.
  • Evet duyguların ön planda olduğu ruhsal yönünün ağır basması tercihimdir. rom11 önerin için teşekkürler.
  • Lolita
    Lulu
    Kocasını 300 erkekle aldatan kadın

en yoğun bunlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Shephard -- 18 Şubat 2012; 12:32:40 >
  • ne yap et kürk mantolu madonnayı oku.
  • Kürk Mantolu Madonnayı listeme ekledim.Fakat Lulu da biraz tereddütüm olsa da onu da ekledim.
    Akşama doğru listem biterse dediklerinizi alıp 1 hafta boyunca evden çıkmayıp okuyacağım.
    Biraz yalnız kalıp bu tarz kitaplar okumaya ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dv6000

Kürk Mantolu Madonnayı listeme ekledim.Fakat Lulu da biraz tereddütüm olsa da onu da ekledim.
    Akşama doğru listem biterse dediklerinizi alıp 1 hafta boyunca evden çıkmayıp okuyacağım.
    Biraz yalnız kalıp bu tarz kitaplar okumaya ihtiyacım var.

quote:

Lulu

Yazar: Almudena Grandes

Okuyan Us Yayın / Erotik Us Dizisi

İnanmayacaksınız ama bu aşk! Hem de... "sırılsıklam"

"Lulu, dünyada 1 milyondan fazla satıldı.
    21 dile çevrildi! İtalya, ABD, Fransa, Japonya,Yunanistan, İsveç, Çin ve Yeni Zelanda'nın da aralarında bulunduğu 27 ülkede bestseller oldu!"

"Pablo bana döndü: 'Bana söz vermeni istiyorum.' Başımı olur anlamında salladım. 'Ne olursa olsun daime iki şeyi hatırlayacağına söz vermeni istiyorum. Bunu hatırlayacağını söyle bana.' Başımı tekrar salladım. 'Birincisi, seks ve aşk birbirinden tamamen farklıdır. İkincisi, dün gece yaptığımız bir aşk eylemiydi.' Gözlerine dikkatle baktım. 'Söz veriyorum.' Gülümseyip alnımdan öptü ve benimle vedalaştı."

"Güle güle Lulu. Cici ol ve büyüme!"

iyi kitaptır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukari.
  • Yukari
  • Yazarı meşhurdur

Yoğun aşk temalı kitap önerileri
  • 2 Kitabi aldim. ilgilenen herkese tesekkurler yeni onerilerinizi bekliyorum. - tikanmayi da listeme ekledim.
  • ayşe kulinin kitaplar iyidir umut, veda vs ...
  • Yukari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.