Şimdi Ara

Yobit Borsası 10.000 Limbo'mu iç etti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 aydır uğraşıyorum bir türlü çözüm bulamadım konuya daha hakim arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
    Bundan yaklaşık bir ay önce LİMBO adında adını şanını bilmediğim bir coin almıştım alma sebebim 600/1 ine düşmesi oldu. 10 dolar atayım belki eski değerine gelir kumar gibi düşündüm ve 10 dolarımı çöpe atmış gibi attım. Sonra unuturum diye param LIMBO/BİTCOİN paritesinde 10.000 adet limbo 1 bitcoin değerine eşit olunca satması için emir verdim, 1 hafta sonra baktım limbo uçmuş gitmiş benim satış emri verdiğim seviyeyi bile geçmiş. Cüzdanıma baktım 1 hafta önce kesinlikle aldığım limbo yok ! Desteğe yazdım cevap alamadım Twitter'dan bununla alakalı bir paylaşım yaptılarhttps://twitter.com/YobitExchange/status/1001082267400392705 twit bu şekilde ne yapmam lazım hala cüzdanımda yok. Nasıl alırım bu parayı ?

• Ya sen şimdi 10 doların peşindemisin yoksa senin 10 dolar 10bin dolar oldu kalan 9990 doların peşinde misin?
    Hangi coin 600 kat düşüp sonra 600 kat geri yükseldi? hemde bir ayda.
    Sanırım rüya falan gördün.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.