İlk 100'e girebileceğime dair çok bir inancım yok ama belli de olmaz. Sözelci yok pek etrafta o yüzden piyasadaki netler nasıldır bilemiyorum. Hedefim ilk 200den iyi yapmak. Sınava kadar 95+ tyt, 75+ ayt sabitlemek istiyorum. 3 hafta kala güncel netlerim: TYT 90 civarlarıydı en son. Çoktandır çözmüyorum düşmüş olabilir. Türkçe 30-33 Sosyal 17-18 Matematik 28-32 Fen 10-13 AYT 70 civarı. Geçenlerde 3 Adımın 2. Adım 2. denemesini çözdüm. 60 net geldi (Din 1 net). Fazla kasıntı olduğunu düşünüyorum. Düşmana sorar gibi sormaya gerek yoktu. Edebiyat= 20 üstü genelde ama BS'de 18-19a da düştüğü oluyor. Cumhuriyet döneminde çok iyi değilim, onun dışında paragraflardan yanlış yapmayı bırakmam gerek. Tarih= 11-12m pek sağlam değil fulle yakın geliyor ama. Coğrafya= Yorum sorularında bazen patlıyorum. Sağlam derslerimden biri. Felsefe Grubu= Sosyolojiye başlamadım ama paragraf olduğu için çözebiliyorum. Yanlışlarım genelde felsefeden oluyor. Mantıkla psikolojide sıkıntı yok gibi. 10-12 arası geliyor. Din= Daha başlamadım. Bazen fazla zorluyorlar, yoksa fena değilim. Sözelciler ortaya çıkın artık lütfen. Ne durumda olduğumu öğrenmek istiyorum. Tavsiyelere açığım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On Üç -- 27 Mayıs 2023; 13:26:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim