Şimdi Ara

YKS2023 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
5.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hukuk İsteyen birisi kullanıcısına yanıt
    çok basit anlatıyor, daha iyi hocalar var (bana göre)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reality0020 -- 4 Nisan 2022; 12:34:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün oldukça rahatladım kaç gündür kitap kaynak arayışındaydim en son istediğim test ve kitaplara ulaştım ve nasıl rahatladım anlatamama tabi biraz pahalı tuttu(500tl) ama hiç eksiğim yok böylelikle bu kaynak işini tamamen rafa kaldırdım odağımı tamamen derse veriyorum. Şimdi yemek arasındayım yemeği yedikten sonra akşama kadar konu ve test çözmeyi düşünüyorum. Herkese iyi günler.:))

• 4. Gün değerlendirmesi bugün pek fazla verim alamadım sebebi birkaç tatsız durum yaşadım dikkatim biraz dağıldı ama kendimi matematikte temel kavramlar ile ilgili soru çözümü yaptım coğrafya dersine giriş yapıp doğal sistemleri bitirdim günlük 20 parag sorusunu çözmeye devam ediyorum prob çözmek yerine biraz matematik alışmak için temel kavramlar gibi sorulara odaklanıyorum bugün az çalıştım yarın telafisi edeceğim onun için bugün uykumdan kısarak daha erken kalkıp çalışmaya başlayacagim yarın temel kavramları bitirmek ses bilgisinin testlerini çözüp coğrafya ilerlemeyi düşünüyorum. Bugün böyleydi..) Herkese iyi geceler dilerim.

• 5.Gün değerlendirmesi bugün yaklaşık 12 saat çalıştım verimi üstte tutarak coğrafyanın ilk konusunu bitirip testlerini cözdüm coğrafyanın daha çok mantığa ve ilintili bağlantılı bir ders olduğunu anladım ezber yerine daha çok mantığını anlayarak gidiyorum. ardından çözmesidiğim Türkçe testlerini cözdüm matematikte 3. Güne geçeceğim temel kavramların arkada soru bırakmadan ilerlemeye çalışıyorum günlük 20 parag ve ve en az 5 matematik sorusu çözüyorum dün kafamı biraz koyayım demiştim maalesef uyuya kaldım dün bu hataya düştüm.Biraz soru çözerken hızlanmam gerektiğini fark ettim paragraf ve matematik çalışırken. Bugün böyle geçti.

• 6. Gün değerlendirmesi bugün sınırlarımı zorlamaya çalışıyorum saat şuan 04:10 bugün sabahladım ve matematike ciddi derecede ağırlık verdim temel kavramları 4 ayrı kaynaktan video çözümleri ile çözmeye çalıştım bugün ses bilgisini bitirdim ardından bütün kaynaklarımdan soru çözümlerini yaptım. Tarihe giriş yaptım ilk konusu olan tarih nediri bitirip soru çözdüm ardından coğrafyanın ilk konusunu bitirip testlerini cözdüm. Yaklaşık iki saatlik çalışma daha vereceğim verimim aldığımı hala düşünüyorum arada uyuklama geldiğinde bir kahve shot atıp devam ediyorum bana enerji veriyor yaklaşık iki saat daha çalıştığımda 14 saati başarı ile bitirmiş olacağım .Neyse bugün böyleydi herkese iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hukuk İsteyen birisi -- 20 Kasım 2022; 11:37:2 >
  • Bugün matematikte gerçekten kötü olduğumun farkına vardım. Onun için sonuç fasikülü aldım ve çözmeye başladım fasikülü 1ayda bitirmeye çalışacağım. 07/04/22.

• 7. Günüm 4 saatlik uyku ile sonunda yatağıma uzandım bugün yaptığım şuydu sonuç yayınlarının fasikülüne. Başladım 10. Sayfaya geldim bugün biraz uykulu olduğum için erken yatacağım yarın telafisi edeceğim bu sekiz saatlik çalışmanın. Bugün pek konu ilerletemedim pek iyi değildi. Yarın kimyaya giriş yapıp yanında biyoloji götürmeyi düşünüyorum ve şunu düşündüm sözel dersleri her haftada bir baştan sona tekrar edeceğim tarih coğrafya gibi derslerin mantığı anlamaya çalışıyorum özellik tarihin. Bugün böyleydi herkese iyi günler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hukuk İsteyen birisi -- 20 Kasım 2022; 11:38:16 >
  • 8. Gün değerlendirmesi bugün az bir süre ders çalıştım sebebi sıkı bir program oluşturmakti sıkı bir program yaptım kendimce bugün zamanını program yapmaya verdim düşük bir süre çalıştım yarın bunun telafisini yapacağım. Bugün böyleydi herkese iyi günler dilerim.

• 9. Gün değerlendirmesi bugün hedefime ulaştım tyt derslerinin ilk konularını bitirdim birçoğunun testini çözdüm yarın için kimya biyoloji ve fizik çalışmayı düşünüyorum akşam için matematikte soru çözmek aklımda verimli bir gün gecirmeye çalıştım dikkatim dağıldığı sıra dersten uzaklaşıp Bir kaç dakika kafamı dağıttım farklı şeylere odaklandım odağımı tekrar toplandığımda kaldığım yerden devam ettim günlük paragraf çözmeye devam ediyorum. İleri zamanlarda çalışma süremi arttırmayı düşünüyorum aynı şekil daha çok verim almaya özen gösteriyorum derslerin mantığı kavrayarak gitmeye özen gösteriyorum nedeni mantığı kavrayinca unutmayacağımdan eminim bunu bütün derste uyguluyorum ezber gereken yerde ezber ama çoğunluklala olayları birbiri ile bağlantılı bir şekilde ilerletmeye gayret ediyorum. Yarın haftalık değerlendirme yapacağım. Bugün böyleydi herkese iyi günler dilerim...

• Taşlar ve sopalarla yapılacaktır.

• 10. Gün değerlendirmesi rutin hedefime ulaştım. tyt nin ilk konularının çoğunu bitirip testlerini cözdüm bir kaç soruyu tekrar irdeleyip nerede yanlış yaptığımı analiz edeceğim onun haricinde 7 haftalık sürecim bitti bu hafta değerlendirmen söyle oldu günlük 20 paragraf çözüldü ve matematikte ilerleme sağladım fasikülde 15. Sayfaya gelebildim. Biyoloji ve matematik bu hafta bitmedi ilk konuları ikinci haftama başlamadan önce bu konuları halledip öyle geçeceğim. İkinci hafta için hedefim rutinimi devam ettirerek üstüne koymaya çalışacağım. Bu hafta yaptığım şeyler buydu. Bugün erken yatıp erken kalkmaya kendimi programlayacağım uykumu düzene sokup erken saate kalktığımda ev daha sakin olacağını düşündüğüm için odağımı daha fazla verip veremeceğimi test edeceğim bu hafta ve diğer haftadan daha sağlam iş çıkarmak için elimden geleni yapacağım. Bu haftam böyleydi herkese iyi günler dilerim.

• Ancak eve gelebildim bugün zamanının büyük kısmı dışarıda geçti sebebi iş başvurusu yapmak için bir kaç kağıt ayarlamam gerekti kendi kartımı çıkarttım, ileride ayt kitaplarımı almak için lc ye başvuru yaptım bayramda calisarak ayt için kitap paramı ordan çıkaracağım.
    Karnını doyurduktan sonra günün geri kalanında ders çalışacağım.

• 11. Günüm bugün pek yorucuydu sabah yapmam gereken önemli işler vardı akşama doğru babam rahatsızlandı ambulans arayıp hastaneye gittim onunla şükür durumu iyi eve yeni geldim zor bir gün atlattım ama herşeye rağmen çalışmaya devam edeceğim eve yeni geldiğim için birkaç şey atıştırıp tekrar ders çalışmaya devamı edeceğim bugün elimden geleni yapıp yarın biraz daha fazlasını vererek bugünü toplamaya çalışacağım bugün böyleydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hukuk İsteyen birisi -- 12 Nisan 2022; 20:32:7 >
  • Hukuk İsteyen birisi kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    yaz bitene kadar sakin bir şekilde kendini yıpratmadan doyarak düzgün düzenli şekilde kasmadan çalış. yazı bi bitir sonra tempoyu yavaş yavaş arttır ve ekim kasım gibi bas. Benim bu sene en büyük pişmanlığım buydu gaza gelerek deli gibi çalışmaya başlamıştım gerçekten de düzenliydim çok iyi gidiyordu ama ocaktan sonra artık ayların getirdiği mental yorgunluğu iyice arttı. Yaz bitene kadar da tyt yi bitir. Tyt mat ve geodan ikişer tane sb bitirebilirsin.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.