Şimdi Ara

yks2022/motivasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sınava şurda 52 gün kalmış ve çoğu kişi bırakıyor.

52 gün evet çok fazla bir süre değil ama az bir sürede değil.çoğu kişi msüden sonra saldı sınavı.ya da bu senede zor gelicek diye korkuyor. ösym geçen sene sınavı o kadar zor sordu ki matematik ve fen bilimleri ortalama 5 netti.kolay soru bir tane bile yoktu kısacası.zaten 2021 den zor bir sınav gelirse biz kalkıp gidelim zaten. ben 2019 yks sınavına benzer bir sınav olucağını düşünüyorum.

her sene netleri yüksek olanlar var kolpa atanlar var.sınava 3.2m insan giriyo diye de stres olanlar var.bunların sen 1.5munu çöpe at.çoğu ya tytye giriyo ya da rastgele giriyo.ya da yığılma olursa naparız diyenler var.

bu saatten sonra günde 10 saat altına düşen sınavı kazanamaz.en azından dene kardeşim çalış.zaten sen şuanda belli başlı konularda bilgi sahibisindir. KENDİNE GÜVEN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tesekkur ederiz

• hocam haklısınız motive etmeye çalıştığınız için de sağ olun ama 2019 gibi bir sınavda da şu durumda yığılma olur. herkes zoru gördü 2019 tarzı sınavlar kolay geliyor, hatta 2021e bile bu yıl sağlam çalıştıktan sonra kolaymış diyen gördüm. msüye baksak bile anlarız bunu zaten tamam kesin bir kıstas değil ama 90 net 24k getiriyor binlerce de iyi olup sınava girmeyen insan vardır. işimiz zor yani, çalışan için de zor.

• sınav kolay gelmiş zor gelmiş hiç önemi yok.her konuyu düzgün öğrenin bol pratik yapın gerisini umursamayın. never stress whats out of your control derler ecnebiler

• noobodynow kullanıcısına yanıt

hocam şöyle bişi de msüye mesela ben girsem stres olmazdım.çoğu kişi deneme sınavı gibi çözdü. o yüzden çokta kafaya takmamak lazım

• hocam şuanda o soruları normal bir psikolojik rahatlıkla çözdüğünüz için kolay geliyor ama sınav anında stresten çözemeyen insanlarda var

• Geçen seneki sınavın ardından hem MEB bakanı hem YÖK başkanı değişti kesinlikle geçen seneki gibi bir sınav gelmeyecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karekök Mat2 Whatsapp Grubu
    11 yıl önce açıldı
    AlperenKRN yks sonucu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 343code kullanıcısına yanıt

MEB, YÖK başkanı ile ne alakası var ki hocam. Bu adamlar mı diyor ki sınavı bu sene zor yapın diye

• Her sene aynı hikaye...

Herkes harıl harıl çalışıyor boşuna kendini kandırma

• Fatura onlara kesildi hocam, her fırsatta online eğitim çok iyi çok iyi diyen bir MEB bakanı vardı hatırlarsan haftada bir ismini duyuyorduk şimdiki ortalıklarda yok. Aynı şekilde sonuç açıklanma cart curt sonrası da YÖK başkanı görevden alındı tam olarak bakabilirsin tarihe.

www.yok.gov.tr
    YÖK baskanlarimiz
    https://www.yok.gov.tr/kurumsal/baskanlarimiz

Tam 30 temmuzda değişiyor. 6 Ağustos'ta ise MEB bakanı gidiyor. Çok belli değil mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet hocam mantıklı aslında dediğiniz ama bu sene zor gelmez demek yanlış olur bence çünkü o senenin koşullarında o kadar zor yapılması yanlıştı. Bu sene barajı kaldırıp tytyi 165 dakika yaparak bence geçen seneki gibi zor bir sınav yapmaya zemin hazırladılar

hocam soruları ösym hazırlıyor. yök değil. ösym başkanı da değişmedi hala halis aygün. yök adı üstünde yükseköğretim kurumları ile ilgili. üniversite sınavı ile değil yükseköğretim kurumlarındaki öğrencilerinin işleriyle meşgul oluyorlar. meb zaten yks soruları ile ilgili değil yks'ye giren biri zaten ortaöğretimden mezun olduğu için yks ile de meb ilgilenmiyor. ne yök ne meb yani yks ösym ile alakalı tamamen.

• 2019 gibi bir sınav gelmesi felaket senaryosu olur, 2020deki yığılma gelip 2022deki yığılmanın elini öper başına koyar. 2022 msü aslında bize çok şey anlattı mart ayında 90 neti geçen 25k kişi olduğunu gösterdi ki sınava o seviyedeki herkes girmedi bile. 2022 tyt, 2021 tyt gibi hatta daha zor gelmek zorunda yoksa 90 neti aşan 40-50k insan görmemiz bile şaşırtıcı olmaz.

ayt ise 2019-2021 arasında 2021e daha yakın, yani matematiği bi tık daha basit olmalı bence yoksa yine yığılmayla karşılaşabiliriz çünkü insanlar geçen yılki sınavdan dolayı zor kaynaklara daha çok yöneldiler artık "ösym bunu sormaz abi ya" diyenler de kalmadı.

• criticalAcclaim kullanıcısına yanıt

hocam ben de sizin gibi düşünüyorum. 2019 deyip duruyor herkes ama 2019 bile bu şartlarda yığılma getirir. tyt için 3dnin ve işlerin tg sınavlarını çözdünüz mü bilmiyorum ama o seviyede bekliyor musunuz? 3d 21 tytden daha zor bir sınav yapmıştı bir tanesinde. belki 21den bi tık kolay olabilir tyt ama ayt için söylediklerinize tamamen katılıyorum.

• hocam msü zor diye yks kolay gelicek ya da msü kolay geldi diye yks zor gelicek diye bir orantı kurarsanız geçmiş senelere bakın derim.
    ösym geçen sene ki sınavın zorluğundan bir tık daha kolay sınav gelir.geçen sene çoğu soru zordu tam eleyici bir sınavdı.geçen sene matematiği mükemmel olan zaten kazandı ama iyi ve orta olan patladı

• 3d gibi yayınlar geometriyi saymıyorum
    30 sorunun sadece 4-5 tanesi 0 bilgi ile giren adam yapar.orta bilgisi olan adam da 10 net yapar.geçen sene ki sınavdan daha zor bir sınav gelirse forumun %90ı isyan eder

• aga zaten sınavı matematik belirliyor.tyt fen baya kolay geliyo.sosyal yorum sorusu ve bilgi.türkçede paragraf soruları belki zorlaşabilir.ama matematik geçen seneki sınavdan hem tyt hem ayt daha bir tık kolay gelir 2019 un bir tık zoru 2021 in bir tık kolayı

• noobodynow kullanıcısına yanıt

hocam bu seneyi bilmiyorum ama geçen seneki 3d sınavları aynen dediğiniz gibiydi ve olması gereken de bu.

• şöyle bir ihtimal de var; fen ve sosyalin ağır bilgiye dayanması. bu durumda da belirleyicilik ortaya çıkacağından 2019 ayarında mat ve tr olabilir, ancak ve ancak böyle olmalı olursa. pek yapacağını sanmıyorum ama ösym'nin, biraz radikal bir karar sınavın dinamiğini tamamen değiştirir açıkçası.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.