Şimdi Ara

Yks=Zeka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yks nin tek olayı zeka. Çalışma falan hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef oyle degil, oyle olmadigini uniye girince anliyosun.

• Birincilerin hepsi deha gibi ne anlatiyon sen. Dogustan şanslı adamlar.

• zeka önemli bir rol oynuyor ama sıkı bir disiplinle çalışmazsan hiçbir şey yapamazsın.

• Birinci olmak istiyosan haklisin tabi.

• Tyt tamamen zeka işi.

• Bruh

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023 Yks Fizik Hocası
    3 yıl önce açıldı
    tyt fizik
    2 yıl önce açıldı
    YKS Motivasyon
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tyt 12k, ayt 5.8k geldi o zaman zekada sıkıntı var xD

• Tyt de çalışılacak bir şey yok. Haftada bir dershanede deneme sınavına giriyorsun başka olayı yok. Matematikte problem çözmek türkçede paragrafları hızlı anlayıp doğru çözmek bunlar öğrenilebilir şeyler değil.

• İlk tyt denemem 60 net, msü 112 net, yks 105 net. Arada tyt calisilmis 1.5-2 yıl var.

• Öyle miii

• K0cibey K kullanıcısına yanıt

Yuzde 1 lik fen lisesi cikisliysan normal zaten. 9.sinifta ya da 10.sinifin basinda 60 net fena değil. 25 turkce 25 mat 5 fen 5 sosyal başlamak 10.sinif basinda kotu degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7523846D3 -- 7 Mayıs 2025; 17:33:29 >
  • Hipotezini kanitlayacak bir sey soylememissin. Zeka etkisiz demiyorum bu arada ama calismak da en az zeka kadar etkili.

Not: Fen liseli degilim, ilk denememe 10.-11. sinif yazi girdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0cibey -- 7 Mayıs 2025; 17:43:37 >
  • Tamamen zeka demek çok absürt öyle olsa niye 12 sene okula gidiyor çocuklar ıq testi yapılsın direkt

Ama zeka önemli orası da doğru özellikle tyt de çalışılacak çok bir şey yok okuduğunu hızlı bir şekilde kavrama yorum yapma vs daha önemli

• TYT kısmında dediğinin doğruluk payı var fakat olay yine büyük oranda çalışmada. Adam 1 yıl boyunca hemen hemen her gün paragraf problem görmüş sence bu adam okuma, anlama ve yorum yapma yeteneğini geliştirmemiş midir? Ayrıca başka bir adam kendisinden örnek vererek ilk tyt denemesinin 60 sınavda ise 100 üstü yaptığını söylemiş ona da bahane bulmuşsun.

• Bu mantığa göre yazın 50 tyt yapıp sınavda 100 yapanlar var bunların 1 senede zekası mı artıyor

• TYT Mat Problemler dersimiz vardı, ÇAP Problemler kitabı
    Sınıf testin yarısındayken ben bitiriyordum. Speedrun
    7. sınıftan itibaren cumartesi günü de okula gittim.

İyi günlerdi, üniversite yanında mid kalıyor.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Iq testine girdin mi? Yks de zeka %50 calisma %50 gibi.Ortalama Iq Tr de 90. 120 iq+ sıkı çalısma ile sayısalda 20k yapılır da 5k 1k 500 1000 50 bunlar için 140 150 iq+ sıkı çalışma lazım. Bu da doğuştan hayatta pek çok şey yeteneğe yatkinliga bakiyor. Kimse bunu kabul etmek istemiyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7523846D3 -- 7 Mayıs 2025; 23:15:33 >
  • Ya böyle saçmasapan şeyler yazıp bir de IQ puanları verip insanların kafasını sulandırmayın. Çok biliyormuş gibi bir de 120 IQ 20k, 150 IQ ilk 1k mış bık bık...

Şu sınava anlam yüklemek için ne kadar uğraşsanız boş; bilgisayar mühendisliğindeyim hocalar, fen lisesi çıkışlı öğrenciler dahil hiç zekasıyla şaşırtan birini görmedim. Bölümün 50%'si düzgün bir mühendislik eğitimi verilse altından kalkamayacak düzeyde.

Zeka yüzünden üniversite okuyamamanız için 80 iq falan olmanız lazım, yks de sadece bir sıralama sınavı, paranız varsa özel veya yurt dışı yapıp bypass edip yolunuza bakın.

Ne kadar başarı yapıyorsam çalışmayla oluyor, çalışmasam 0 çekerebilirim 100 aldığım sınavlardan, yks de çok farklı değil. 200 deneme çözmüş olan adam 0 deneme çözerek girsin sınava bakın kaç sıralama çıkaracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 8 Mayıs 2025; 0:18:32 >
  • Uzaklaştırılmış 1 gün cezanın, 16 saat 58 dakika kadarı kaldı.

Girmedim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.