|
Öncellikle merhaba. Bu sene 11. siniftan 12. sinifa geciyorum ve dershaneye basladim. Yaz boyu tyt adina bos gecirmedim. Tyt fenin her dersinin en az yarisi vdd uzerinden ve 1 soru bankasindan bitti, bazi konular 2. soru bankasindan da bitti. Su anlik tyt fen 8-13 net arasinda degisiyor. Tyt mat icin 3d vdd kullandim ve fonksiyonlarin ortasindayim. Kaynak olarak 345 kullandim ve dinledigim her konu bitti. Geometri icin eyup b. vdd kullandim yine ve eslik benzerlige kadar vdd bitti, soru bankasi bilgi sarmal kullandim ve su anda orjinal soru bankasindan devam ediyorum. Dil bilgisi icin hic birsey yapmadim ve denemelerde anca 1-2 net geliyor. Turkcem 30-35 net arasinda. Mat 15-25 net arasinda degisiyor. Tyt netim ise 70-80 arasinda sinava bagli degisiyor. Sizce bundan sonra yolum nasil olmali ve nasil devam etmeliyim? Hedefim ilk 5k ve yaz boyu calismamin tamaminin karsiligini alamamis gibi hissediyorum. Sizin tavsiyeleriniz neler? Dershaneyle beraber nasil devam edebilirim? Sizce neyi yanlis neyi dogru yapmisim? Yardimci olursaniz cok sevinirim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler