Şimdi Ara

yks ye internetden başvurabiliyor muyuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene sınava girmiştim ösym kaydım var atmden parayı yatırıp netten başvurabilir miyim ?

• O söylediklerinin hiçbirini kullanmıyorum ayrıca makinaya sorup cevap beklemek yada internet deryasında yalan yanlış olduğu belli olmayan bilgi kirliliğinin içinde doğru cevabı aramak yerine insanlarla birebir konuşmayı daha çok tercih ediyorum.Ayrıca bir konu açıp soru sorarken kimseden icazet alacak değiliz rahatsız olduysanız tıklamazsınız başlığa olur biter birde akıl vermişsiniz sanki biz bilmiyoruz söylediğiniz şekilde araştırmayı tek akıllı sizsiniz.
  • he
  • google'a şu soruyu sormak daha kolayken donanımhaber foruma girip konu dışı bölümüne girip başlığı açıp sormak ???

şu elinizdeki telefonları biraz da instagram,facebook dışında işler için de kullanın.
  • Olmuyorsa çok da zorlama herkes okuyacak diye bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

google'a şu soruyu sormak daha kolayken donanımhaber foruma girip konu dışı bölümüne girip başlığı açıp sormak ???

şu elinizdeki telefonları biraz da instagram,facebook dışında işler için de kullanın.
    O söylediklerinin hiçbirini kullanmıyorum ayrıca makinaya sorup cevap beklemek yada internet deryasında yalan yanlış olduğu belli olmayan bilgi kirliliğinin içinde doğru cevabı aramak yerine insanlarla birebir konuşmayı daha çok tercih ediyorum.Ayrıca bir konu açıp soru sorarken kimseden icazet alacak değiliz rahatsız olduysanız tıklamazsınız başlığa olur biter birde akıl vermişsiniz sanki biz bilmiyoruz söylediğiniz şekilde araştırmayı tek akıllı sizsiniz.
  • Haklisiniz bende bunu konuyu acmayi dusunuyordum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tek akıllı biz değiliz ama senden akıllı olduğumuz kesin. bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun.

ayrıca google sana yks başvurusu hakkında neden yalan yanlış bilgiler versin ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten başvurular internetten oluyor. ÖSYM'de üyeliğin varsa direkt oradan başvuruyorsun. Sonrasında da ödemesini ister yazdığın gibi ATM'den yap, istersen de direkt ödeme sayfası var oradan kartla bile çekebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

tek akıllı biz değiliz ama senden akıllı olduğumuz kesin. bir de zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun.

ayrıca google sana yks başvurusu hakkında neden yalan yanlış bilgiler versin ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DF5D07B0 -- 10 Şubat 2020; 11:43:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.