Şimdi Ara

YKS'ye bir de bu gözle bakın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceleri inanılmaz sayıda MF öğrencisi Tıp Fakültesi tutturamayınca TM bölümlerinden özellikle Hukuk-Psikoloji gibi önemli bölümlerden tercih yapıyordu.

Bunun ortadan kalkması ile bu öğrenciler Tıp Fakültesi tutturamayınca yine MF bölümlerinden Fizik-Kimya Mühendisliği / Endüstri Mühendisliği / Astronomi / Biyoteknoloji gibi bölümlere yığılacak.

Böylelikle ülkemizde çok geri kalmış ama her gelişmiş ülkede üst düzeyde bulunan teknoloji, mühendislik, astronomi gibi labaratuvar bölümleri gelişecek.

Üst düzey insanlar çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GELİŞECEĞİNE CANİ GÖNÜLDEN İNANIYORUM
  • Starixa kullanıcısına yanıt
    trololololol

• Hastaya doktor, savunmaya avukat,uzaya astronot
    geri kalan her şey için endüstri mühendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neidüğüblrsz -- 15 Ekim 2017; 11:51:31 >
  • Ülkenin gelişmesi çokta cinsel organımdaydı kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: skyteck

Ülkenin gelişmesi çokta cinsel organımdaydı kardeş

Pis fetöcü seni :D.
  • Sonra da ağlama ama ya bu ıphone nıye pahalı off param yok dangalak sanki kendisi Türkiye'de yaşamıyormuş gibi şimdi der ben yurtdışına gidecem şu yediği kaba sıçan insanlardan nefret ediyom tmm Türkiye iyi bir durumda değil ama iyi olabilir sen git ben gidim kim kalıcak kim geliştirecek bu ülkeyi,aptalca bir sınavınızda değişiklik yapıldı diye hemen üste çıkma çabaları mantıklı düşünün çocuğunuz olacak ilerde ona nasıl bir Türkiye bırakmak hedefiniz ona göre işinizi yapın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben tıp isteyenlerin, hedefi tıp olanların, gece gündüz bu hayal için çalışanların, tıp tutmayınca hukuk seçtiklerine inanmıyorum. Böyle birşey kesinlikle olmaz.
  • Naber Patron kullanıcısına yanıt
    Çünkü tıp ı parası için seçiyorlar sonra o mantıkla seçenler para hukuk da diye onu seçiyor mantık başda yanlış parayı okumakta sanıyor sonra bölümü bitirince gerçekleri görünce başlıyor sövmeye

• ENESERALP E kullanıcısına yanıt
    "yurtdısına gidince yediği kaba pislemis oluyor"

ortalama bir moli balığı şu söyledigin söze güler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    evet kardesim parası için okuyorum.evet kardesim senin gibi paramesyumların sağlığı için okuyorum.evet kardesim 6 senemi gençliğimi senin gibilerin sağlığını kurtarmak için okuyorum ve senin gibiler yüzünden bazen pisman oluyorum.

Paramın olmadığını kim söyledi

• tetanos. T kullanıcısına yanıt
    Ajjaajanabab nerden çıktın sen TIPÇÇII ya abi senle ilgili ne var ben parası için yazanlar dedim lak diye atlamışsın bu kadar mı zoruna gidiyo ahahahja hepiniz aynısınız ya Anadolu'nun gururlu çocuğu ayağına gidiyor büyük sınıflarda ego olmuyor tıp okuyanlarda İstanbul'da sen daha Anadolu'nun uçsuz bucaksız bir yerinde tıp okuyorsun gelmiş laga Luga hadi işine bak TETANOSSS

evet muğla anadolunun uçsuz bucaksız bir yeri.

• Tıp tutmayınca hukuğa geçen adamın zaten paradan - garanti meslekten başka bi hayali ve hedefi yoktur. Genetik nühendisi olsada bi faydası olmaz ülkeye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonucu ne olursa olsun denemek denememekten iyidir.

• Aynen sırf bilim gelişsin diye değişti sistem shshshhssh zaten bu yüzden 130 fen sorusu 40 a indirildi

Ayrica yine o bölümler dolmayacak bu fakültelere zorla adam koysan da istemeyerek o bölüme giren adamın ne bilime ne ülkeye faydası olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.