Şimdi Ara

YKS üniversite internetten kayıt (e-Devlet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    üniversite için e-Devlet kaydı da yapabiliyoruz. yani en azından benim üniversitemde böyle yazıyor.

şimdi ben e-Devlet kaydımı yaptım her şeyi yaptım. hatta üniversite bana mesaj bile yolladı e-Devlet kaydınız yapıldı gibisinden ama inanılmaz kolay oldu 4 dakika falan sürdü yani, bu kadar kolay mı yoksa atladığım bir şey mi var?

üniversitemin bu konu hakkında bilgileri şunlar:

bizim tercihimiz e-Devlet kaydı yapmanızdır hem vakit hem de yoğunluk açısından daha iyidir.

herhangi bir belge getirmenize gerek yoktur.

bu kadar kolay mı cidden nolur bilgilendirin

edit: üniversite sitesi aynı bu şekil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkisoför12 -- 3 Eylül 2018; 13:58:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• aynen 4 dakika uzun bile sürmüş hatta öyle kolay bu kadar kolay olunca insan içine şüphe düşüyor kayıt olamadım mı acaba diye skfkjsld

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patisizkediii -- 3 Eylül 2018; 13:47:8 >
  • patisizkediii P kullanıcısına yanıt
    ya valla hala şüpheliyim ya :D :D cidden olabilir mi böyle bir şey

• serkisoför12 kullanıcısına yanıt
    okulu aradım sordum mail ve mesaj geldiğine göre ki bu sistem okuldan okula değişiyormuş galiba kayıt oldunuz gelmenize gerek yok dedi

• patisizkediii P kullanıcısına yanıt
    aynen bana gelen mesaj da o şekilde mail gelmedi ama

mesaj geldiyse olmuşuzdur ya baya kişiye sordum sıkıntı yok jdldklsjdl

• Ben daha kayıt yaptırmadım ama üniversitenin sitesinde şöyle bir şey yazıyor
    -----------------------------------------------------------------------------
    Elektronik kayıt yaptıran öğrencilerin, kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için
    istenilen belgeleri ve eğer katkı payı/öğrenim ücreti ödüyorlar ise ödemelerine ilişkin dekontu
    kayıt yenileme tarihleri içerisinde eğitim görecekleri Fakülte/Yüksekokul/Meslek
    Yüksekokulu öğrenci işleri bürolarına teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi halde kayıt yenileme
    (ders kaydı) işlemleri yapılmayacaktır.
    Link:https://bys.trakya.edu.tr/file/open/49668936
    ------------------------------------------------------------------------------
    Kayıt yenileme tarihleri 17 Eylül 2018-21 Eylül 2018 gözüküyor Link:https://www.trakya.edu.tr/akademik-takvim/
    Herkes e-kayıt yaptırdıktan sonra en fazla dönem başladığında diplomanı götürmen gerekir yazmış ama üniversitenin sitesinde böyle yazıyor,bir fikriniz var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HipokampÜs kullanıcısına yanıt
    valla hiç bilmiyorum benim üniversitede belgeye gerek yok falan diyor

Peki e-devlet'te e-posta adresi eklemesem bir sorun olur mu ? telefon numaram doğrulanmış
  • HipokampÜs kullanıcısına yanıt
    evet bende en başta devam edemezsiniz dedi e-posta eklemezsen olmaz

• Hocam hangi okul

Benim de devlet uni ama mesaj falan atmadi hayydaaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serzenisteyim S kullanıcısına yanıt
    gazi
    yarın aynı saatte sms onayı veriyormuş o zaman tekrar bak

• Sms bana da gelmedi bir sey olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingicili21 İ kullanıcısına yanıt
    valla agalar bir gün sabredin gelmezse sorun vardır demektir siz güveniyor musunuz bu kadar kısa sürmesine

Tamamdir hocam sag ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kolay. Ek belge vs. gerekiyorsa kılavuzda özel koşullar ve açıklamalar belirtiliyor. (Örn: Tıp için sağlık raporu şart.) Okulun Öğrenci Bilgi Sistemi'ne girmeyi deneyiniz. Muhtemelen oraya da girebilirsiniz.
    E-devlet'ten öğrenci belgesi alabiliyor musunuz? (https://www.turkiye.gov.tr/yok-ogrenci-belgesi-sorgulama )
  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    Ben alamıyorum hocam öğrencilik kaydınız yoktur diyor ama e kayıta girince kayitlanmis gözüküyorum.

Şuan 4.asamadasiniz diyor hocam daha ileri gidemiyorum.

Şimdi baktım olmuş hocam tamam e devlette öğrencilik gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crx9001 -- 3 Eylül 2018; 15:23:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    Üniversiteden üniversiteye değişiyor hocam. Mesela Uludağ Üniversitesi kayıt zamanı sağlık raporunu getirebilirsiniz diyor.
  • Ayrıca sms mail gelmesine gerek yok bana gelmedi. Öğrenci numarası ve şifresi aldıysanız tamamdır bu iş. E-devlet çıktısını da alın.
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Üstteki mesajda eksik yazmışım. Düzelteyim. Gazi'de, ek koşul olmayan bölümlerde e-devletten kayıt yapmak yeterli oluyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.