Şimdi Ara

YKS TM 1. sinin 150k yapmış kişiyle aynı sınıfta olacak olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
5.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne düşünüyosunuz bu konu hakkında. sene 2017 ama aynı olay bu sene de olacak zaten.

ek:
    ortalama netler

kontenjan sayısı 50 - bilkent işletme ücretli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi il mostro di firenze -- 9 Ağustos 2018; 2:56:16 >

• Bu konuları bu kadar dert etmeyin.

Üniversite, bir ırmaktır. Bu ırmaktan çay kaşığıyla faydalanılması ırmağın görkemine leke sürmez. Birileri illaki bu sudan tanker tanker depolayacak, neden siz olmayasınız?

Ayrıca hayata at gözlükleriyle bakan bir kitleye hitaben söylüyorum. Gün gelir, 150K yapan adamdan da hayat felsefenizi edinebilirsiniz. Her şeyin sıralama olmadığının farkına varın.
  • Tercih meselesi hayalini kurmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey olmaz
  • Saçma durum. Özel üniler kapatılmalı bence.

• Kardeş diğerinin de babası zengin yani çocuk ondan rahat davranmıştır belki de o kadar.Benim babam da zengin olsa ben de çalışmazdım gerçi 39k oldum ama olsun
  • Keşke burslulara farklı sınıf açsalar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Space-X kullanıcısına yanıt
    Mantıklı ama para gidecek sonuçta bunun için ondan yapmazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vakıf üni düşünmeme sebebim

• 1. bu kadar dert etmemiştir.
  • Arkadaşlar kimseyi rencide etmek gibi bir niyetim yok ama bir sınavda Türkiye 1.si olacak seviyede çalışmış, bu ideale kendini adamış birisi emin olun sizin bu konu hakkında düşündüğünüz / düşünebileceğiniz her şeyi düşünerek sınava girmiş ve sonucunda da orayı tercih etmeye karar vermiştir. Türk insanı kadar başkasının hayatına muhalefet olma meraklısı bir kitle yok cidden. Gecenin köründe adamın dert ettiği şeye bak yahu
  • para her yerde geçerlidir gençler takılmayın bu kadar

• Para başarıyı ezer gayet mantıklı bi durum

• Bilkent'te paralı zibidilerle okul okuyan TM 1.sinin kendi kararıdır ama mezun olduktan sonra keşke boğaziçi veya odtü'de okusaymışım diye ağlıyorlar. Çünkü ODTÜ'ye yüksek lisans mülakatına geldiklerinde okullarının kalitesi ortaya çıkıyor. Orta kalite bir devlet üni. en iyi özel üniden iyidir genşler
  • eskiöğrenci E kullanıcısına yanıt
    Bilkent,Boğaziçi ile kafa kafaya şu an ne ODTÜ sü

• BonibonN kullanıcısına yanıt
    Mezun olup piyasaya girdiğinde anlarsın ne ODTÜ'sünü.
    Bilkenttekilerin çoğu yurtdışına çıkma odaklı çalıştığı için iç piyasada odtülü çok olabilir haklısın
    Edit:Bilkent’in mühendislikleri tam burslu tutup da odtü yazan kişi sayısı çok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonibonN -- 9 Ağustos 2018; 1:58:46 >
  • BonibonN kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi o yüzden ODTÜ'de yüksek lisans yapak için başvuru yapıyorlar. Bilkent İktisat birincisinin ODTÜ'de mülakatta nasıl ezildiğini gördü bu gözler. Boğaziçi ve ODTÜ tanınır yurt dışında.
    Senin odtü de okuduğun belli körü körüne savunuyorsun hiç araştırma yapmadan ben ikisine de eşit mesafedeyim lütfen araştırma yap öyle konuş...Bilkent sürekli girişim yapalım yurtdışına gidelim kafasındayken odtü piyasaya 5-10k da çalışacak mühendis yetiştiriyor(elbette istisnalar var)

Bilkent iktisat kadrosuna ve derslerinin içeriğine bakmayı hiç denedin mi acaba?

• Lord Nelson kullanıcısına yanıt
    Uzun uzun yazıp sizi ikna edecek değilim. Bilkent'i yazın siz, ODTÜ'yü yazmayın tercihlerinize.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.