Şimdi Ara

yks obk anskiyete

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1. beyler göz kırpma okbem var doktora gittimde lustral yazıp geçmisti gözümü açtığım her an kaygı yaşıyorum gözümde ağrı vs yok ama nedense amigdalama yerleşmis gibi zaten mezunum tm 2.8kdan geri çekme ihtimalim de yüksek boğazicine gitmek için kalmıstım lütfen neden kaldığımı sorgulamayın işletme ekonomi gibi bölümleri ciddiden iyi bi yerde okumak gerekiyo benim sıralamaya hiçbir şey gelmiyor dershane vs gitmiyorum kütüphaneye gidiyom arklar var ama kafa dengi vs değiller tabi dersleri de çok etkiliyo geri çekme ihtimalimde çok yükseldi simdi ne yapmam gerek özel psike gitsem hem çok para gidicek aileme mahcup hissedicem önerisi olan vs var mı

• bu adam aynı ben ya   ben de gözü kapatınca aynı şeyleri yaşıyom

ben çalışmadığım zaman kaygılanıyorum sen de çalışmıyosan ondan olabilir

• kendini kandır okb'lı olmadıgına ınan yuzde yuz basarı  

• dayı gözlerini kırpmaya başladığında yaptığın işi yapmaya devam et ve okb konusunu salla fazla araştırma akışına bırak bende de nefesin manuele geçmesi var daha yeni devletten randevu aldım bana da ilacı yazıp s@ktiri çekecekler şu 6 ayı ilaçla idare et sonra psikoterapi alır halledersin lustral iyi geldi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mügenmügen123 M kullanıcısına yanıt
    Kanka bende manuele geçtim karakter değiştirdi dayanmaya çalışcsz bakalim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Costaud07 kullanıcısına yanıt

ne yaptın? derslere etki ediyor mu durumum okuduğun şeyi anlamama, tekrar okuma gibi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ünide işin daha zor çözüm bulmalısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Senesi Nofap
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.