Bildirim
yks kitap fiyatları hakkında

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Tabiki olur. Haram kardesim az al ama fotokopiye girme faydası olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rahattır...
Tabiki olur. Haram kardesim az al ama fotokopiye girme faydası olmaz.
hocam allah askina napalim o zaman bu fiyatlara alan var alamayan var.Size ozel demiyorum internetten film izliyoruz muzik indiriyoruz kacak mac izliyoruz bunlarda haram bunlara hic vicdan yapmiyoruz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende zorlandım ama fotokopi fayda saglamaz.
Birkaç tane olsa kesinlikle orjinal alırım sadece fen grubundan 12 tane kitap almam gerekli daha matematik alınacak 1000 lirayı buluyor nerdeyse ... ayrıca ben gidip kitabın korsanını alcam demiyorumki siyah beyaz fotokopisi aldığımdada içindeki renkli ve şekilli birçok soruyu çözmem mümküm olmayacak benim sormak istedigim resimli soruların çözmememin sıkıntı yaşatıp yaşatmayacağı.
Kardeşim sınav renkli geliyor artık. Fotokopi o hissi vermiyebilir ama herkes farklı, sartlarına gore karar ver.
https://letgo.onelink.me/O2PG/4c0bf48a
Biyoloji için biraz sıkıntı yaratır ama alabilirsin kitabı alınca da spirallersen kullanımı daha pratik oluyor
(bana kalırsa kimya, türkçe ve mat için fotokopi ideal)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimya ve türkçe ve ayt matı fotokopi alırım sanırım
Emek hırsızlığı hocam etik değil eğer böyle bir şey yapacaksan yayıncıya sor öyle yap izin verir mi vermez mi onu bilemem
Hiç albüm falan satın alma internetten şarkı indir
Filmlerin orjinal dvdsini alma internetten izle
Oyunu orijinal satın alma torrentten crackli indir
Çakma format Windows kullan
Ücretli dizilerin yayınların maçların linklerini bulup oradan izle
iş kitaba gelince
Kardeşim haram yapma...
Doğru olmadığını biliyoruz ama her şeyi usulüne uygun yapmaya kalksak cepteki para dayanmaz
Renkli taralı bölge sorularında sıkıntı yaşayabilirsin soru bankalarına yapabilirsin bunu ama denemeleri satın al soru yamuk çıkar veya taralı bölge ayırt edilmez falan denemeler orijinal olsun
En Beğenilen Yanıtlar

Kardeşim sınav renkli geliyor artık. Fotokopi o hissi vermiyebilir ama herkes farklı, sartlarına gore karar ver.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X