Şimdi Ara

YKS kaynak ve çalışma önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam,bu sene YKS sözel için hazırlanmayı düşünüyorum,birkaç sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim.

1-Öncelikle edebiyat temelim yok,baştan başlayacağım youtubedan video ile çalışmayı düşünüyorum kanal öneriniz varsa çok iyi olur,onun dışında konu anlatımı için kaynak ve soru bankası için kaynak önerirseniz sevinirim edebiyat için.

2-Aynı şekilde TYTde mat ve fen için de soru bankası önerirseniz sevinirim,onların da konu anlatımını youtubedan çalışmayı düşünüyorum.

3-AYT'de de edebiyatta pek temelim yok onun için de konu anlatımı ve soru bankası önerirseniz çok sevinirim.

4-AYT sözel-2 de nasıl çalışmamı önerirsiniz,felsefeyi dini tarihi ve coğrafyayı nasıl çalışmalıyım sizce?

Ve son olarak haftaya pazartesi başlamayı düşünüyorum çalışmaya,nasıl bir tempoda çalışmalıyım? Tarih coğrafya ve fenim iyidir ilk 1-2 ay onları çalışıp çıkarıyım mı aradan yoksa direkt en kötü olduğum edebiyattan mı başlayım? her türlü tavsiyelerinize açığım.

• Doatum eve varinca cevap yazicam bu mesaja cevap yaz bildirim gelsin de unutmayayim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tamamdır bekliyorum
  • 1-edb icin video onerisine ben mutlaka kadir gumusu oneririm video sayisi fazla ama 1.5x hizda izlersen daha iyi olur hoca cogu detayi ayrtiniyi sinavda cikmayacak olmamasina ragmen veriyor bu da temeli zayif olanlar icin bi avantaj henuz 1 yil varken edebiyati detayli bi sekilde calismani oneririm sb icin mutlaka limit sb coz derim konu anlatimi icin de videolarla birlikte limitin el kitabini kullan derim

2-tyt matta konu nerden dinlenir bilmiyorum ben hic dinlemedim tek sikinti zamani yetistirmek ona da care bulamadigim icin 20 nette kaldim ama hedefimi olumsuz etkilemedi ben 25 falan hedefliyordum neyse kanali sen kendin bulursun hocam sb icin 345 u cozebilirsin en kolaydan basliyor en zora kadar gidiyor sinava en yakin kaynaktir,fen icin konu anlatiminda selin hoca kimyada kimya adasi cok iyi sb cozme bence direk bolum denemelerine girmeni tavsiye ederim

3-bu soru ilk soruyla ayni

4-sozel kismina maalesef yorumum yok dostum ben tmciyim

5-su dersi calisip aradan cikariyim diye bisey olmaz bitirdigin dersi zaten surekli tekrar edeceksin deneme falan cozeceksin o derste her gecen gun ustalasacaksin yani tum dersleri beraber gotur

• Merhaba, mezuna kalmış birisi olarak verdiğim tavsiyeler ne kadar doğru olur bilemeyeceğim ama.. asıl alanım eşit ağırlık sözelden de şansımı denedim ve 18bin yaptım.
    1- Edebiyat 22 doğru 2 boş. Edebiyat için 9 10 11 konularını youtubedan dinlemedim. Ama cumhuriyet edebiyatını böyle şifreleyip anlatan kanallar var hepsinden yararlandım. Onlarla ezber yapmaya çalıştım. Bir de herkesten duyduğum Rüştü hoca varmış edebiyatta ona bakabilirsin. Kaynak olaraksa Final yayınının Türkçe birleşik olan kırmızı kapaklı kitabını almıştım. Onun haricinde Karekök Edebiyat denemesini çözüp bitirdim. İkisinide fazlasıyla tavsiye ederim. Bu sene içinde Limit kullanmayı düşünüyorum.
    2- Evet mezuna kalma nedenim.. Matematik kesinlikle matematik çalışmalısın. İnan bana diğer derslerden 10 soru yapsan ve 30 matematik neti yapsan.. bu iş tamam. Kaynak olarak benim sana önermemin bir işe yarayacağını sanmıyorum çünkü benimde berbattı. Ama piyasada 3 4 5 bilgi sarmal gibi kaynaklar var kullanabilirsin. Video olarak da Rehber Matematik duyuyorum herkesten. Fen için hiçbir bilgim yok.
    3- eh 1. Maddeyle aynı..
    4- Açıkçası ben buraya hiç çalışmadım. Tarih ve Coğrafya tyt ayt hepsi birlikte zaten. Bu 2 derste tytyi çok iyi öğrenirsen ayt de aynısı oluyor ve yapabiliyorsun. Sadece 1 2 daha fazla konu var o kadar. Kaynak olaraksa yine final yayınları coğrafya bitirmiştim tyt ayt birleşikti. Tarihten pek bir yayın bilmiyorum. Felsefede tyt ile tamamen aynı. Sadece sosyoloji psikoloji ve mantık var. Sosyoloji ve psikoloji paragraf geliyor genelde 1 2 kavram var onları da kolaylıkla öğrenebilirsin. Mantık çalışmalısın ama ordan 2 3 soru geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.