yks fizik soru bankası önerisi ve ertan sinan şahin

-
-
up
-
Sadece aytsini aldım memmunum kitaplar kargoyla geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironweasel80 -- 9 Kasım 2020; 16:25:51 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
merhaba aslı hanım ,esş iyidir. ek sorularınız için petruccist kardeşime ulaşabilirisiniz. kendisi de esş'nin yakın arkadaşıdır.
-
Merhaba Aslı Hanım, ESŞ iyidir parasına değer, kitaplar kargoyla gönderiliyor. Soru bankası olarak da Nihat Bilgin ya da 345 alabilirsiniz.
-
merhaba Aslı hanım ,tytsine gerek olduğunu düşünmüyorum ama aytsini kullanıyorum memnunum. benim gibi fizik yapamayanlar için güzel bir seçenek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi literal trash -- 9 Kasım 2020; 17:37:35 > -
Merhaba asli hanim yukaridaki arkadasa katilmiyorum guzel detaylar da var tyt paketinde hattahi sizi zorlayacaksa iban verebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Aslı Hanım, zillakamiye katılıyorum.
-
Bu foruma isminle kaydolarak en büyük hatayı yaptın, geçmiş olsun
Trollük yapanlar bayan karşısında centilmenlik yapıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Aslı Hanım
ESŞnin yanında 345 gayet iyi gider. kimyada sıkıntınız varsa kimyaözel+aydın iyidir. onun dışında biyolojide senin biyolojin+fen bilimleri iyidir.
yok ben mf bırakıp tm geçecem derseniz sizin için derin bir araştırma yapabilirim
-
merhaba aslı hanım sizi şimdi danışmadan petrucist beye yönlendirecegim orda sorularınıza karsılık bulabilirsiniz
-
Merhaba Keke
3 harfli hocamız iyidir . Yanına da 345 yapıştır .
Aslı hanım merhaba esş bayağı iyidir özele gelirseniz detayları paylaşabilirim tyt+ayt set aldım
Ulan her gelen kıza bu yapılır mı yazıklar olsun size ya erkekler yardım istese hepiniz kaybolursunuz be nerede erkek dayanışması
Her neyse Aslı sen yukarıda yazılanlara takılma ESŞ gayet iyi olur kesinlikle tavsiye ederim kendisini konuyu çok güzel ve mantığıyla anlatıyor ve yeteri kadar soru da çözüyor kendisi.Soru bankası olarak da Nihat Bilgin çözdüm ve kesinlikle tavsiye ediyorum sadece çözümleri PDF halinde o biraz sıkıntı ama ben her zaman her şekilde yardımcı olabilirim PM atmanız yeterli.Çözüp beğendiğim başka soru bankası yok ancak isterseniz tüm kaynakları bizzat deneyip fikirlerimi belirtebilirim bunun için de PM atmanız yeterli tabii ki.Herhangi başka sorunuz varsa da yine PM atmanız yeterli.
Adımı Aleyna yapacağım.
Merhaba Aslı hanım Vip fizik de çok iyidir dinleyebilirsiniz , yanına 345 çok iyi gider
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubilinnes -- 10 Kasım 2020; 12:13:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaviolanYedigün
Adımı Aleyna yapacağım.Merhaba Aleyna hanım lütfen yapar mısınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubilinnes -- 10 Kasım 2020; 12:13:55 >
En Beğenilen Yanıtlar

merhaba aslı hanım ,esş iyidir. ek sorularınız için petruccist kardeşime ulaşabilirisiniz. kendisi de esş'nin yakın arkadaşıdır. |
Merhaba Aleyna hanım lütfen yapar mısınız |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X