Şimdi Ara

YKS Fen İçin Kaynak Almak Gerekli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz TYT çalışacağım ancak kitap fiyatları uçuyor. Millet her dersten 3-4 kitap alıyor ama bizim o kadar durumumuz yok. Her dersten bir kaynak alsam 700-800 lira para tutuyor. Bende sadece TYT Matematik ve Türkçe soru bankalarını almak istiyorum. FKB için soru bankası almak gerekli mi, sormak istedim. Zaten Sosyal almayı hiç düşünmüyorum. Onu internet üzerinden halledeceğim. Ayrıca paragraf ve problem kitabı alın diyorlar da bunlar lazım mı yoksa internet üzerinden çalışmam yeter mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• paragraf ve problem yerine konular bitince branş denemesi çözmek daha mantıklı.

asıl sorunuza gelirsek, maalesef gerekli gibi. belki tyt kimyayı hariç tutabiliriz ama konular tam oturmayabilir. yani pdf yasal bir şey olsa telegram grupları veya libgen sitesi üzerinden indirip çözmenizi, öyle de gayet verimli çalışabileceğinizi söylerdim ama maalesef tavsiye etmek bile yasak diye biliyorum. neyse, anladınız siz beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sriiouss -- 15 Haziran 2022; 12:39:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sriiouss kullanıcısına yanıt

Oralarda güncel basımlar yok diye biliyorum. Eski basımların da soru çözümleri varsa kullanabilirim.

• telegram'da var diye hatırlıyorum hocam. bazı gruplar sadece o senenin baskılarını paylaşıyorlardı hatta. bir bir kapanmaya başladı o gruplar teliften dolayı. şu an bulmak biraz zor.

• sriiouss kullanıcısına yanıt

Ben telegrama baktım da bulamadım, site üzerinde ise 2020 basımlar filan var.

• 3 adım soru bankalarını kullanabilirsin

• TYT fen kitabına pek gerek yok.
    Fakat soru çözmek elbette gerekli.

Soruları ise internette bulabilirsiniz. YouTube hocaların ücretsiz pdfler, meb ogm materyal, meb kitabındaki sorular+konu anlatım, birkaç uygulamada da sorular var (pakodemy duruyorsa o)

Eski üniversite sınav sisteminden kalan sorular da çözülebilir.
    Örneğin Tyt kimya mol sorusunun fazla değiştiğini sanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soru çözümleri var mı onun? Çünkü TYT temelim yok.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

TYT temelim olmadığı için soru çözümlkü kaynak arıyorum.

• İkinci ele pek güvenmiyorum. Temiz kitap diyorlar ancak çözülmüş kitap gönderiyorlar. Daha uyguna sıfır kitap satışı yapan site var mı?

• hocam youtube soru çözüm videoları işinizi görür tyt fen için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.