Şimdi Ara

YKS Eşit ağırlık ilk 10k için kaç net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
13.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağı yukarı kaç net yaparsak tm de ilk 10 bine girebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LighterGas -- 7 Ocak 2018; 14:3:34 >

• YKS Eşit ağırlık ilk 10k için kaç netYKS Eşit ağırlık ilk 10k için kaç net

bu netler ile bu sıralama sizce ne kadar doğru

• Sınavın zorluğuna bağlı kol gibi gelirse ikinci oturum yığılma da olmaz elinden geldiğince mat geo çalış ben her gün çalışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laner932 L kullanıcısına yanıt
    tyt mat için ne tavsiye edebilirsin dostum ya probemler için
    aynen dediğin gibi bende mat geo ağırlıklı gidiyorum benim tahminime göre 1.oturum kolay olacak (örnek sorulara bakarsak) 2. oturum baya zorlayacak onun için kafamda aşağı yukarı bir net hedefi koymaya çalışıyorum
  • Mesaj atabilirsin yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyt mat örnek sorulara bakarsak genel olarak kolaylaştı zaten temel kavramlar kısmında da pek zorlanacağını sanmıyorum problemlerde de 2 3 tane seçici zor sorular var hiç problem yapamıyorsan bence bir kere konuların üstünden geç bazı formulleri bil gerisi mantık yürütebilmene bağlı bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    konu üzerinden yazarsanız hem benim gibi aklı bu konuya takılan arkadaşlara da yardım etmiş oluruz
  • haberde çıkmış; HUKUK: TYT'de Türkçe'den 35, temel matematik 20, sosyal bilimlerden 15. AYT'de ise matematikten en az 25 net gerekli. Edebiyat-sosyal bilimler-1 testinden de en az 35 net çıkarmak devlet üniversitelerinde bir hukuk programına yerleşmek için yeterli.

hukuk ta 25k civarı kapattı galiba devlet üniversiteleri
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.