Şimdi Ara

Yks Adaylarına Önerim TYT Çalışın Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AYT netlerini arttırmak kolaydır, konuyu adam gibi kavrar, 2-3 kaynak bitirsin yapamadığın soru kalmaz (YKS BAZINDA). Ama TYT'de özellikle Türkçe ve Matematikte adam akıllı bir konu yok. Mesele konu değil çünkü, o yüzden TYT'ye sakın ara vermeyin, xx ayında TYT'nin şu konularını da bitiririm ondan sonra deneme çözerim kafasıyla giderseniz sene sonu y... yersiniz. TYT pratiğe bakar, dediğim gibi adam akıllı bir konu yok TYT'de, okuduğunu anlamayı ve hızlı bir şekilde düşünmeyi ölçen bir sınav, bu beceri de çalışma saatiyle doğru orantılı olarak gelişiyor. 10.000 saat kuralı diye bir şey var bunu araştırabilirsiniz. AYT için değil ama TYT için geçerli bir kural. TYT denemelerinde sene ortasında 80 90 net yapan arkadaşlarımın çok çok büyük çoğunluğu aynı netleri yaptı sınavda, hatta daha garip olanı ise birçok arkadaşım sene başında girdiği denemelerde yaptığı netleri yaptı yks'de, çünkü benim TYT konularım bitik, full AYT çalışıcam kafasıyla problem ve paragraf sorularını düzenli olarak çözmediler. O yüzden sene sonuna kadar "problem ve paragraf" çalışması ders çalışma programınızda olsun. Her gün problem ve paragraf çözün ki beynin artık hangi kısmı ilgiliyse bu alanla o tarafı gelişsin. İyi çalışmalar arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33247115E -- 13 Ocak 2021; 11:28:28 >

• Kendi deneyimime gore yuksek netlerde pratigin de pek bir faydasi olmuyor. Sure kullanimini ve turlamayi ayarladiktan sonra TYT odakli calismak anlamsiz cunku netler bir yerden sonra yukselmeyecek. Bunlari bir yere kadar ayarlayamadiysaniz TYT calismak cok daha anlamsiz oluyor cunku AYT affetmiyor ve TYT emegin karsiligini vermiyor. Bundan dolayi iyi bir derece yapmak isteyen birinin hedefi yuksek TYT degil 75-80 arasi AYT olmali. Ulasmasi emin olun cok daha kolay bir hedef bu. Ayrica cogu ogrenci sene basinda TYT odakli calisip AYT'yi ihmal ediyor. Bir de ustune bu ogrencilere tum sene TYT calisin demek rakip elemeye calismaktan baska bir sey degil.

Lutfen TYT calismayin olarak algilamayin yazdiklarimi. TYT calisin ama bunu onceligi AYT'ye vererek, genel ve bolum denemeleriyle ve kendinize gore gelistirdiginiz taktiklerle yapin.

• Tyt bitti diye bir şey yok kesinlikle sürekli pratik yapılması lazım ve şunu da unutmayın,kötü bir tytyi iyi bir ayt kurtarabilir.Kötü bir ayt ile 100 tyt yapsanız da iyi bir sıralama gelmez.Önceliğiniz her zaman ayt olmalı tyt biraz da sınav anına bakan bir sınav çok çalışsanız bile sınav anını yönetebilmeniz de çok önemli ayt biraz daha ne kadar ekmek o kadar köfte mantığında.Ayt ağırlık verin tytde bol bol deneme çözün şu saatten sonra yapılacak en iyi şey o.

• Bu dediğin biraz daha mfler için geçerli gibi hocam. Tm ve Ts’de ayt çoooook daha önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzenli deneme ile halloluyor

• O kadar haklı bir konu ki tyt maalesef hiç bitmez. 2020'de türkçe bombaydı. 2019'da ayt matematik. Tyt çook farklı bir sınav.

• hocam ayt neti kolay artar diyoon ama ayt mat öyle olmuyor bende

• Agopunkazı kullanıcısına yanıt
    Hocam suan oyle geliyo Mart Nisanda göreceksin artıyor mu artmıyor mu bir anda 35-40 yaparken bulursun kendini çalışmaya devam et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saolun hocam hep çalışmayad evam sabır etmeye devam inşallah çalışmalarımızn karşılığını alırız

• ahahahahhah

• Hocam ayt 2020 yaptım dün (son 3 4 konu eksik her fen dersinde ) mat 33/5 fen15/18 iyi mi ilk ayt denememe göre

• QaptanYosun Q kullanıcısına yanıt
    Öyle bi şey yok mflerde de ayt çok önemli üstteki arkadaşın dediği gibi iyi bir ayt kötü bi tytyi kurtabilir ama 100 tyt neti bile kötü ayt netini kurtarmaya yetmez,sıralama kötü gelir
  • jhaer_ys kullanıcısına yanıt

Hocam siz nasıl düşünüyorsunuz?

Konu sahibi biraz abartsa da tyt'nin daha pratik gerektiren bir alan olduğunu ve yüksek netlerde daha zor arttığını düşünüyorum.

Sizce ne kadar doğru bu düşüncem?

• Birazcık fosfordan uzak durmalarını isteyeceğim bunalıma gireceklerini bildiğimden vazgeçiyorum

~State With Garden

• Baby-Faced Assassin kullanıcısına yanıt

Kendi deneyimime gore yuksek netlerde pratigin de pek bir faydasi olmuyor. Sure kullanimini ve turlamayi ayarladiktan sonra TYT odakli calismak anlamsiz cunku netler bir yerden sonra yukselmeyecek. Bunlari bir yere kadar ayarlayamadiysaniz TYT calismak cok daha anlamsiz oluyor cunku AYT affetmiyor ve TYT emegin karsiligini vermiyor. Bundan dolayi iyi bir derece yapmak isteyen birinin hedefi yuksek TYT degil 75-80 arasi AYT olmali. Ulasmasi emin olun cok daha kolay bir hedef bu. Ayrica cogu ogrenci sene basinda TYT odakli calisip AYT'yi ihmal ediyor. Bir de ustune bu ogrencilere tum sene TYT calisin demek rakip elemeye calismaktan baska bir sey degil.

Lutfen TYT calismayin olarak algilamayin yazdiklarimi. TYT calisin ama bunu onceligi AYT'ye vererek, genel ve bolum denemeleriyle ve kendinize gore gelistirdiginiz taktiklerle yapin.

• quote:

Orijinalden alıntı: jhaer_ys

Kendi deneyimime gore yuksek netlerde pratigin de pek bir faydasi olmuyor. Sure kullanimini ve turlamayi ayarladiktan sonra TYT odakli calismak anlamsiz cunku netler bir yerden sonra yukselmeyecek. Bunlari bir yere kadar ayarlayamadiysaniz TYT calismak cok daha anlamsiz oluyor cunku AYT affetmiyor ve TYT emegin karsiligini vermiyor. Bundan dolayi iyi bir derece yapmak isteyen birinin hedefi yuksek TYT degil 75-80 arasi AYT olmali. Ulasmasi emin olun cok daha kolay bir hedef bu. Ayrica cogu ogrenci sene basinda TYT odakli calisip AYT'yi ihmal ediyor. Bir de ustune bu ogrencilere tum sene TYT calisin demek rakip elemeye calismaktan baska bir sey degil.

La oğlum niye bu kadar yanlış anlıyorsunuz? TYT çalışın arkadaşlar dedim, Sadece TYT çalışın arkadaşlar demedim. Ben tyt'yi ayt gibi gören insanlar için açtım konuyu. Problem ve paragraf çalışması yıl sonuna kadar ders çalışma programınızda olsun ki soruyu anlama ve çözme hızınız artsın dedim. TYT konularını bitirdikten sonra tamamen AYT odaklı çalışma yapan öğrenciler var ki çok yanlış yapıyorlar. TYT'de mesele konu bitirmek değil onu anlatmak istedim.

• Baby-Faced Assassin kullanıcısına yanıt

hocam birebir doğru netler yükseldikçe çıkartmak kat kat zorlaşıyor

• Değişik bir bakış açısı hocam :Ddd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.