deva Partisini aradım 365 gün içinde dediklerimizi uygulayacağız zaten bu kararlar ortak alındı diyor. 2024 te sistem tamamen değişiyor napmayı düşünüyorsunuz 2024 te ilk defa sınava girecek olanlara soruyorum. Ve bu sene mezuna kalmayı planlayanlara. (Bence kalmayın). B~k edecekler her şeyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yks 2024

-
-
ne demek ne yapmayı düşünüyoruz, ders çalışacağız tabii ki ne yapacağız başka?
ayrıca niye her şey kötü oluyor onu anlamadım
-
kanka sistem değişecekten kastım sınavın adı soru sayısı falan değil. Test sistemi kalkıyor açık uçlu sorular geliyor. Çoklu sınav sistemi geliyor toefl gibi. Abd gibi öğretmenin tavsiye mektubu falan yazacak. Hangi alanda neler yaptın hangi projeleri sunumları vs onlara bakacaklar. Yök kalkıyor üniversiteler kendi sınavını yapacak. Kısacası bizim gibi fakirler için üniversite hayali bitti. Lgs de kalkıyor bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dediğin şeyler 1 senede yapılacak şeyler değil bence, sistemi kurması yıllar alır
-
Aradım oradaki kadın 365 günde yapacağız dedi. Bana da öyle gelmişti 365 günde yapılacak şeyler değil. Ziya selçuk un da aynı vaatleri varmış ama adam 5 senede yaparız bunu demiş. Bunlar nasıl hemen yapacaklar ama anlamadım moralim bozuldu. 2024 te ilk kez gireceğim 2025 de de girebilirim belli değil bunlar olursa üniversite hayallerim biter
acaba seçim vaadinden dolayı evet demiş olabilir mi çünkü bana da büyük degişiklik gibi geliyor
-
Bahçeye havuz yaptıracağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beyler sakin olun bu arkadaşın eminim kendi adına telefon numarasi bile yoktur sallayıp duruyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sallamıyorum arayın sorun verecekleri cevap bir sene içinde yapacağız. Ama şimdi özel ders hocama sordum öyle bir şey mümkün değil dedi. Ordaki kadın bir sekreter zaten ne bilecek ayrıca ben bu sene ilk kez oy kullanacağım falan dedim ben sistemin değişmesini istiyorum zannedip oy vereyim diye öyle bir şey demiş olabilir
Aynen aynı mantık. Bunlar 5 senede yapılır gibime geliyor
Görüşlerinizi merak ediyorum upp
bahçeyi eve katalım mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X