Şimdi Ara

YKS 2023'e hazırlananların güncel TYT netleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba!! Müslümanlara iyi bayramlar diliyorum. Direkt konuya gireceğim, acaba Kabataş, İstanbul Erkek, Galatasaray, Atatürk Fen, Ankara Fen gibi okullardaki 11. sınıfların TYT netleri ne durumda, biliyor musunuz? Veya %5 içindeki okulların deneme birincilerinin yaklaşık netlerini, belki ilk 100-1000 hedefleyenlerinkileri? Bu zamanlarda yapıyor olmamız gereken netleri kestiremiyorum. Şimdiden teşekkürler! :)

• Eadan girme ihtimalim olduğu için mesajım bulunsun benim %2-3 gibi bir şeydi. Dediğiniz lisedeki netleri hiç duymasanız daha iyi çook yüksektir muhtemelen

• zor + saçma sapan bir türkçesi olan çok bilinmeyen bir yayının denemesini oluyoruz 80 netle okulda ilk 30a giremiyorum. benim okuldan ilk 1000in tek tük çıktığını düşünürsek 95-100 üstü hedefi yüksek olan biri için ideal diye tahmin ediyorum. ama bu tyt olduğu için hiç belli olmama ihtimali de var 1 ay asılsa 85lik adamın o banda çıkma ihtimali var, aynı şekilde 100lük adamın da düşme ihtimali.

• demirsodyum kullanıcısına yanıt

Hocam arkadaş 11 leri sormuş

• tamam ben de 11leri konuşuyorum xd

• ben de 11im

• 95+dır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birisi bu tarz bi konuya "gelecegin 100+ netleri" yazmıstı helal gencler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

o neymiş hocam helal olsun

• %4'lük liseden mezunum hedef 15bin 70 civarındayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam benim okul sıradan bir fl ayarında şuan, top liseler bundan çok daha iyidir büyük ihtimalle. ayrıca genel olarak netlerin yüksek olmasının sebebini lgs sistemine bağlıyorum ben.

• Duysam daha iyi olur gibi geliyor, pek motive hissetmiyorum maalesef

Hocam biz de fl okuduk da bu netleri göremedik. 1 arkadaş vardı 11 de 90+ yapan 2021 de ilk 1000 e girdi

Haklısınız. Okulunuz ne sıklıkla deneme yapıyor?

• Leonard07 L kullanıcısına yanıt

Çok iyi netler, üstelik seneler geçtikçe sınava daha sistemli hazırlanıldığından şu anki 11. sınıfların netleri de yükselmiştir diye düşünüyorum. Bahsettiğiniz netlerdeki arkadaşlarınızın sıralamaları nasıldı?

• işte hocam lgs sistemi, zaten lgsden sonra girseydim tytye 65-75 yapardım. şuan da öyle yapıyorum pek bi fark yok 9-10 olmadığı için.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.