Merhaba!! Müslümanlara iyi bayramlar diliyorum. Direkt konuya gireceğim, acaba Kabataş, İstanbul Erkek, Galatasaray, Atatürk Fen, Ankara Fen gibi okullardaki 11. sınıfların TYT netleri ne durumda, biliyor musunuz? Veya %5 içindeki okulların deneme birincilerinin yaklaşık netlerini, belki ilk 100-1000 hedefleyenlerinkileri? Bu zamanlarda yapıyor olmamız gereken netleri kestiremiyorum. Şimdiden teşekkürler! :) |
YKS 2023'e hazırlananların güncel TYT netleri

-
-
Eadan girme ihtimalim olduğu için mesajım bulunsun benim %2-3 gibi bir şeydi. Dediğiniz lisedeki netleri hiç duymasanız daha iyi çook yüksektir muhtemelen
-
zor + saçma sapan bir türkçesi olan çok bilinmeyen bir yayının denemesini oluyoruz 80 netle okulda ilk 30a giremiyorum. benim okuldan ilk 1000in tek tük çıktığını düşünürsek 95-100 üstü hedefi yüksek olan biri için ideal diye tahmin ediyorum. ama bu tyt olduğu için hiç belli olmama ihtimali de var 1 ay asılsa 85lik adamın o banda çıkma ihtimali var, aynı şekilde 100lük adamın da düşme ihtimali.
-
Hocam arkadaş 11 leri sormuş
-
tamam ben de 11leri konuşuyorum xd
-
ben de 11im
-
95+dır
-
birisi bu tarz bi konuya "gelecegin 100+ netleri" yazmıstı helal gencler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o neymiş hocam helal olsun
-
%4'lük liseden mezunum hedef 15bin 70 civarındayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam benim okul sıradan bir fl ayarında şuan, top liseler bundan çok daha iyidir büyük ihtimalle. ayrıca genel olarak netlerin yüksek olmasının sebebini lgs sistemine bağlıyorum ben.
-
Duysam daha iyi olur gibi geliyor, pek motive hissetmiyorum maalesef
-
Hocam biz de fl okuduk da bu netleri göremedik. 1 arkadaş vardı 11 de 90+ yapan 2021 de ilk 1000 e girdi
-
Haklısınız. Okulunuz ne sıklıkla deneme yapıyor?
-
Çok iyi netler, üstelik seneler geçtikçe sınava daha sistemli hazırlanıldığından şu anki 11. sınıfların netleri de yükselmiştir diye düşünüyorum. Bahsettiğiniz netlerdeki arkadaşlarınızın sıralamaları nasıldı?
-
işte hocam lgs sistemi, zaten lgsden sonra girseydim tytye 65-75 yapardım. şuan da öyle yapıyorum pek bi fark yok 9-10 olmadığı için.
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X