Şimdi Ara

YKS 2021 YARDIMLAŞMA TAVSİYE/TAKTİK (MEZUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu sene 12. sınıftım ve tytde 346 sayda 281 puan ile mezuna bıraktım.
    mezuna bırakmak veya çalışmamak biraz elimde olmayan sebeplerden oluştu çünkü yaşadığım bölgedeki deprem sonucu ev ağır hasarlı raporu aldı daha sonra birkaç ay akrabalarda idare ettik ve sonra da bildiğiniz üzere virüs konusu oldu.

bu sene ciddi bir planlama ve doğru şekilde çalışmayla ilk 60k hedefliyorum şuan aklımda endüstri mühendisliği var fakat hedefimi daha çok sıralama olarak önde tutuyorum.

şuanda çalışmalara başladım rm 49 günde tyt matematik kampında temel kavramlar bitti fen kısmı için şuan başlamadım çalışmaya aklımdaki plan kasıma kadar tytyi bitirip hemen ardından elimdeki kamp kitaplarını çözmeye başlamayı düşünüyorum tyt kampı şeklinde olacak. daha sonra ayt konuları da belli olmuş olur ve sınava kadar ayt çalışırım diye düşünüyorum ayt çalışırken her ay programa ek olacak sekilde 1 hafta genel bir tyt tekrarı ve şubata kadar 2 haftada 1 tyt denemesi subat sonrası haftada 1 tyt denemesi planlıyorum ayt de aynı şekilde ocaktan sonra alan denemeleri ile başlamayı düşünüyorum.

TAVSİYELERİNİZİ BEKLEDİGİM KONULAR
    arkadaşlar mat bu sene tyt 15 ayt 13 net yaptım ve konu atlamadan temelden gitmek istiyorum mat için ekstra önerilerinizi bekliyorum ve alan denemelerini ne zaman ne aralıkla çözeceğim konusunda da tavsiye verirseniz çok iyi olur.
    fiziğim kötü ve temelden alacağım aynı şekilde kanal olarak fizikle barış kanalı ile devam etmeyi düşünüyorum bu ders için de tavsiyeleriniz varsa beklerim.
    tyt fen kısmını biraz hızlı geçmek istiyorum bu sene 9 netim vardı zaten bildiğiniz gibi tyt biraz da pratik istiyor ondan dolayı böyle düşündüm sadece ayt temeli için bakicam yanlışım varsa belirtin.
    HAFTALİK PROGRAM KONUSUNDA 1 GUN EN FAZLA 2 DERS CALİSMAYİ DUSUNUYORUM BUNUN AYARLANMASİ VE GUNLUK DUZEN HAKKİNDA DA GORUSLERİNİZİ BELİRTEBİLİRSİNİZ.
    ayrıca tyt matta süre sıkıntısı da çekiyorum bunun için de önerilerinizi beklerim.
    aşağıda kaynakları yazicam eksik olan dersler geometri geometride kolay orta kaynak ve tyt kimya eksik fakat tut kimya için kitap almayı düşünmüyorum bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum.

KAYNAKLAR
    tytmat
    345 2021 tyt mat
    3d 2020 tyt mat
    problemin ritmi
    hiç problem değil(yarisi cozulu)
    tyt turkce
    benim hocam dilbilgisi
    jetparagraf
    tyt fkb
    aktif fizik
    bilgi sarmal biyoloji

aytmat
    345 2020 aytmat
    bilgi sarmal 2020 aytmat
    ayt fizik
    benim hocam ayt fizik 2021
    ayt kimya
    palme SB 2020
    ayt biyo
    palme SB 2020
    bilgi sarmal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s4rhan -- 29 Ağustos 2020; 1:34:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Reis sana tek tavsiyem tyt mat konusunda temel atmak istiyosan bıyıklı matematik kanalındaki 170 e yakın videoyu güzelce izle ve video ders notunu al hem zamandan kazanırsın ben 12.sınıfa gectim video ders notlarının hepsini bitirdim ve 7-8 netlerden 25 lere çıktım önemli olan kaynak bitirmek değil önemli olan temel atmak ben istesem direk 345 ten soru çözebilirdim ama temel atınca onlar geliyor zaten temelin varsa hertürlü kaynağı çözersin. Bilgi sarmal 345 supara gibi kaynaklarda senin hızlanmanı ve yeni tip sorular görmeni sağlar ama en önemlisi TEMEL kolay gelsin ilk günkü istek ile çalış ne 60k sı 10kya 5kya bile girersin her şey inanmaktan geçiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşın dediği gibi Yıla nasıl başlarsan öyle biter. Geometri için acil geometrinin ilacı + birey b + kenan kara pdflerini öneririm orta düzey olarak
  • Sonkangalbukucu S kullanıcısına yanıt
    dediğin kanala bakmadım hocam şuanlık rm den devam ediyorum yeterli de geliyor ayt için bir ara matematiğin güler yüzüne baktım oda biraz bana hitap etti bu iki kanaldan devam etmeyi dusunuyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.