Bildirim
YKS 2020 Sıralama Tahmin Servisleri [on Website] (17. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
ilk 20k icin güzel olmus ama 20kdan sonra cozutmuş büyük ihtimalle logaritmik hesapladın ben gecen seneki 25-26k civarının 37-38kya gerileyeceğini düşünmüyorum zaten gecen sene bu civarda yığılma oldu yığılmanın üstüne 2 kat daha yığılma olmus algoritmanda en kötümser senaryo bence seninki _____________________________ -
Yorumlarınız, değerlendirmeleriniz için teşekkürler hocamlar.
Sonuçlar şimdiden hepinize hayırlı olsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bence gayet tutarlı ve başarılı, ilk 20k belki 0--2k eklerse max sıralamasını bulur diyebilirim. güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ travvv -
YAKLAŞIYOR, YAKLAŞMAKTA OLAN.
Loading..
🔜🔜🔜
Beklediğim gibi gösteriyor benim de. Emeğinize sağlık, forumun kalitesini yükselten nadir insanlardansınız. _____________________________ -
5900dan(from eşş) 8300e atti
helal olsun ben de böle bişey bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çok teşekkür ederim o sizin güzel görüşünüz.
🖐🏻
84 tyt 60 ayt 82 obp ye sayısal sıralamasını 840 gösteriyor şaka mı bu? _____________________________ -
Bazı zamanlarda böyle problemler olması çok normal, tekrar netlerinizi girerek dener misiniz ya da bana detaylı olarak dersleri ayrı ayrı yazar mısınız? _____________________________ -
3 kez denedim üçü de olmadı :) netlerim:
OBP 82
TYT Türkçe 35 5 Sosyal 18 2 Mat 19 5 Fen 15 5
AYT Mat 29 5 Fizik 10 4 Kimya 11 2 Biyoloji 11 2_____________________________ -
SAY - 58840
Hatadan dolayı kusura bakmayın hocam._____________________________ -
Est. teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Ben biraz daha iyi bekliyordum ama gelecek olan bu sanırım. Ücretli tıp düşünüyordum _____________________________ -
37-3 türkçe
17-3 sosyal
20-1 matematik
12 2 sosyal
24 edb
8-2 tarih
5-1 coğrafya
17-2 matematik
1297 gösteriyor ama hatalı sanırsam bir de siz deneyebilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12970 olmalı hocam.
Tahmini sıralamada bazı sıfırları gösterme konusunda problem maalesef devam etmekte.
5*10k aralığı için sonuçlar daha kötü gelebilir mi??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sonuç daha iyi de gelebilir kötü de gelebilir fakat benim fikrimi soracak olursan sınavı çözdükten sonra kafamda ne şekilleniyorsa sizlere fikir olması açısından bunu sitede tamamen yansıttım.
Yks 2020 likes you. 🍐🖤
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X