Şimdi Ara

Yks 2020 önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba yeni 12.sınıfım bu sene sınav senem. 9-10 da hiç ders çalışmadım. 11'in ikinci döneminde birazcık çalıştım fakat üniversite sınavına dönük olmadı. Şu an üniversite sınavı için çalışmaya 1 temmuzda başladım. Aslında tam çalışmak denemez sadece kursa gidip geldim iki ay evde test çözmedim. Ona rağmen etkisi oldu. Son 4-5 gündür evde de düzenli çalışmaya başladım. Hedefim sayısalda ilk 70 bin. Obp muhtemelen bu sene ile beraber 71-72 civarında düşecek. Tyt denemelerinde şu anlık 50-55 net arasıyla başladım. Türkçe dil bilgisi yazım yanlışı haricinde çözmüyorum. Matematik sadece problemleri çözebiliyorum geometri ve diğer konular neredeyse 0. Sosyalde coğrafyada zorlanıyorum sadece. Fende ise bakmıyorum bile. Baksam da 1-2 net civarı çıkıyor. Yakın zamanda ayt denemesine girmedim ama ayt de sadece biyolojiye ve geometriye güveniyorum (11.sınıf konularına göre konuşuyorum 12 derslerini görmedim) Okulun kursuna gidiyorum kurs-okul bağlantılı yapıyorlar. Proje hazırlama resim gibi dersleri mat-fizik dil dersleri beden gibi dersleri de soru çözüm şeklinde yapıyorlar. Okuldan çıktıktan sonra haftada 4 gün spora gidiyorum felan akşam 7-12 arası ders çalışıyorum. 4 Gündür bu şekilde umarım sonuna kadar gider bu tempo.

    Elimdeki kaynaklar:
    İstemeyerek de olsa okul kurs setini aldım.
    Ayt-Tyt 345'in soru bankaları
    Nihat bilgin fizik soru bankası - birey a
    Biyoloji birey b
    Ve eisin ders föyleri + soru bankaları.
    fides %100 paragraf
    Sosyal için günlük 1 sosyal denemesi.

    Pek içime sinmeyen kaynaklar. Belli bir temel oluşturduktan sonra almayı düşündüğüm kitaplar var. şu anlık sadece biyoloji hem tyt hem ayt için palme alıcam. Konularda ilerledikçe takviye yaparım.
    Bu obp ile 70 tyt - 45 ayt ile ilk 70 bin olabilir mi sizce? Önerilerinizi bekliyorum büyük küçük fark etmez her konuda.

    Şu anlık günlük olarak paragraf, 345 matematik problemlerini her gün çözüyorum + o gün işlenen konunun föy tekrarı ve soru bankasından soru çözümünü yapıyorum. 345 problemler bitince en baş konulardan çözmeye başlayacağım. + Olarak her gün biyoloji ezberinide eklemeyi düşünüyorum. 11. Sınıfta günlük 20 dakika okuyordum çok faydasını gördüm.







  • çalışırsan yaparsın.
  • Fizik ve mat kitaplarin cok iyi digerleride orta kaynak cok onemli degil kafana takma onu dersini calis son ana kadar ve kendine guven en onemlisi bu. Girebilirmiyim konusuna gelince calisirsan girersin umit vermek icin demiyorum gercek bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.