Şimdi Ara

ykm de puma indirimi 50 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.854
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.ykmden.com/ pumalarda indirim var.... parfumlerdede indirim var diyo ama bilmiyorum

• miladi geçmiş ayakkabılarda indirim yapmışlar pazar malına benziyor
  • hiç puma ayakkabı kullanmadım şimdiye kadar. adidas ta 42 numara giyiyorum. pumada hangi numara uyar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

hiç puma ayakkabı kullanmadım şimdiye kadar. adidas ta 42 numara giyiyorum. pumada hangi numara uyar acaba?

41
  • quote:

hiç puma ayakkabı kullanmadım şimdiye kadar. adidas ta 42 numara giyiyorum. pumada hangi numara uyar acaba?

normal ayağın 42 ise PUMA : 43,5 a denk gelir hatta 44 e yani PUMA AYKK. küçüktür.

adidas ı bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

41

ADİDAS KALIPLARI hakkında bilgim yok ama, PUMA her zaman 1,5/2 numara NORMAL AYk. göre küçüktür.

zburnu - olivium a gittim en çok aykk. olan mağazalardan biridir, 42 numara giyerim ve 43,5 / 44 leri denemek zorunda kaldım
  • Dediğiniz kalıplandırma deri ayakkabı için doğru aralarında 1-1.5 numara fark vardır.Ama adidas,nike,puma arasında öyle numara farkı yok.Modele göre değişebilir ama yarım numara fark oynar ancak.
    En iyisi bi mağazada deneyip öyle internetten sipariş vermen olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sadece internetten alışverişte mi yoksa mağazalarda da geçerli mi
    edit: miladı dolmuş ayakkabı diyen arkadaş stoklar tükenmesin diye mi öyle söylüyorsun bi de 42 giyen adama 41 al demişsin demekki sen 42 ve üstü bi puma almaya niyetlisin çok belli ediyosun miladı dolmuş dediğin ayakkabılar gayet güzel ve 100-130 lira dışarıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trybskts -- 3 Aralık 2010; 14:09:08 >
  • gerek kalmadı. stoklarda yok yada en büyük numara 39
  • ne zaman başladı da kampanya stok bitti ? puma roma alcaktım ne güzel 6 lira taksitle
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

ne zaman başladı da kampanya stok bitti ? puma roma alcaktım ne güzel 6 lira taksitle

roma gerçekten güzel biz 2/3 ay önce PUMA personeli arkadaşın ind. ile aldık mağazasından,

PUMA ayakkabılar EN AZ 1,5 NUMARA KÜÇÜK tür , bilginize. 39 numara 37/38 giyene olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

ne zaman başladı da kampanya stok bitti ? puma roma alcaktım ne güzel 6 lira taksitle

roma gerçekten güzel biz 2/3 ay önce PUMA personeli arkadaşın ind. ile aldık mağazasından,

PUMA ayakkabılar EN AZ 1,5 NUMARA KÜÇÜK tür , bilginize. 39 numara 37/38 giyene olur.

adidas a göre kıyaslayabilir misiniz numarayı?
  • adidas ın mağazasından değilde y dışı ürünü denk geldi bana onlarda PUMA gibi küçükler sadece bunu biliyorum DENEYİM SAHİBİ değilim,

ancak PUMA 1,5 ise , ADİDAS 1 numara küçük oluyor KALIP ları, her zaman buna göre BÜYÜK NUMARA alın,

burda ayağınızın sağlık durumu + şeklinde önemli
  • adidas ve puma ayakkabım var adidas 44.5 puma 43
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

adidas ve puma ayakkabım var adidas 44.5 puma 43

sorması ayıp kaç giyiyorsun ki bizde ona göre değerlendirelim. . .
  • quote:

sadece internetten alışverişte mi yoksa mağazalarda da geçerli mi
    edit: miladı dolmuş ayakkabı diyen arkadaş stoklar tükenmesin diye mi öyle söylüyorsun bi de 42 giyen adama 41 al demişsin demekki sen 42 ve üstü bi puma almaya niyetlisin çok belli ediyosun miladı dolmuş dediğin ayakkabılar gayet güzel ve 100-130 lira dışarıda

Bugün yolum düştü gebzecenter ykm ye girdim sordum böyle bi kampanyaları yokmuş.
  • http://www.ykmden.com/NIKE-ERKEK-KABAN-P94507C5522.aspx

bu üründen indirimin ciddiyetini anlarsınız bence. eski ve yeni fiyata dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: knkrcr

http://www.ykmden.com/NIKE-ERKEK-KABAN-P94507C5522.aspx

bu üründen indirimin ciddiyetini anlarsınız bence. eski ve yeni fiyata dikkat

• 189 olmuş 109
    siz 109 dan 109 mu gördünüz?
  • Evt 109 gibi duruyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.