180 tlye 1 yıllık yenileme arifesinde iyi oldu bu. Bu arada bende 6 ay boyunca 1 tlye yazmadı, ama 1 tl çekti şu an. Kalan aylarda da 1 tl çekeceğinden nasıl emin olabilirim? edit: üyelik ücretin yazan yere tıklayınca çıkıyormuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dino Dini -- 13 Kasım 2023; 20:46:5 > |
YKB ile hb premium, 6 ay boyunca aylık 19.90 yerine 1 TL+10 hepsipara (2. sayfa)
-
-
Az önce bende yapabildim. Benimde süre dolmuştu. Yine 4 ay 1tl kampanya yapmıştı bana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanal kart dahildir herhalde
-
dün yıllık üyelik muhabbetine az kalsın 180 tl ödeyecektim.
şansa yaşıyoruz resmen.
teşekkürler , faydalandım.
6 ay boyunca 6 tl ödeyecegim.
üstüne 60 tl alacagım.
enteresan .
-
sanal ile alım yaptım .
-
bende olmadı ilk defa almama rağmen.
edit: olmuş. premiumu yönet sayfasında üyelik ücretin kısmına tıklayınca gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steso -- 13 Kasım 2023; 23:30:46 > -
3-4 ay önceki yine aynı kampanyadan 1 tl 6 ay olarak almıştım 2 ayım kaldı devam eden üyelikte yeniden faydalanamıyoruz sanırım benzer durumda olup deneyen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanal kart geçerli olmuyor mu? Birkaç ay önce benzer kampanya olduğunda sanal kart ile yenilemiştim ama kampanya aktif olmadı
-
oluyor, emin olmak için sanal karta 1 lira tanımla ve o şekilde aylık ödeme yap 1 lira cekiyor.
-
1 kez 10 TL tanımlıyor, 6 ay boyunca değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ay direk yapabiliyor muyuz?
-
Hayır, her ay 1 TL. 6 ay boyunca yenileniyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartini kapatmistim
bende yeni premıum olmustum. Acaba eşimin hesabını kendı kartımla premıum yapsam olurmu. Kullanıcı ve kart sahıbı aynı olmak zorundamı?
-
Böyle bir madde var ama dediğinize uygulanır mı bilmiyorum
-
Kullandım , teşekkürler.
ben kullandım aylık 1 tl ile başladım ancak aralık 2023 e kadar diyor neyi yanlış yaptım 6 ay olmadı
-
-
Üyelik ücretin yazan yer var premiumu yönet sayfasında oraya basınca çıkıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X