Şimdi Ara

Yiyeceklerin kalorisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kalorilerini bildiğiniz yiyecekler varsa kalorileriyle beraber yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• su 0 kalori

Burasi bunun yeri degil. Bunlari acip google a sorucaksin, turkce kaynagini bulamadin. Ingilizceye cevirip yazacaksin. myfitnesspal.com'da 2milyondan fazla yiyecek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DKaNTr

su 0 kalori

Burasi bunun yeri degil. Bunlari acip google a sorucaksin, turkce kaynagini bulamadin. Ingilizceye cevirip yazacaksin. myfitnesspal.com'da 2milyondan fazla yiyecek var.

yiyecekler de bir sağlıktır o yuzden sağlık yerine açtım nasıl yeri değil anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: boğucu

quote:

su 0 kalori

yiyecekler de bir sağlıktır o yuzden sağlık yerine açtım nasıl yeri değil anlamadım

Kisaca insanlar sana biber 30 kalori o 20 kalori su 60 kalori diye oturup tektek yazmak zorunda degil. Burda daha saglam konular konusuluyor. senin google a yazmaya usendigin bir seyi sana cevap vermek icin zaman harcamazlar.

http://lmgtfy.com/?q=food+calorie+list al sana listeye nasi ulasilir gor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boğucu

quote:

su 0 kalori

Kisaca insanlar sana biber 30 kalori o 20 kalori su 60 kalori diye oturup tektek yazmak zorunda degil. Burda daha saglam konular konusuluyor. senin google a yazmaya usendigin bir seyi sana cevap vermek icin zaman harcamazlar.

http://lmgtfy.com/?q=food+calorie+list al sana listeye nasi ulasilir gor.

o zaman tek tek yazmak yerine kalorilerin doğru verildiği bir sitenin linkini atabilirler

• belescilik ne kadar guzel birsey. istersen siteyide sana biz hazirlayalim. Sana attim ordan 3-5 tane siteye tiklamak o kadar zor demek.
  • quote:

belescilik ne kadar guzel birsey. istersen siteyide sana biz hazirlayalim. Sana attim ordan 3-5 tane siteye tiklamak o kadar zor demek.

bazı sitelerdeki kaloriler yanlış oluyor o yuzden konu açtım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YULAF EZMESİ TARİFLERİ
    10 yıl önce açıldı
    Sosis Zehirlenmesi
    14 yıl önce açıldı
    UHT Süt Kaç günde tüketilmeli?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

belescilik ne kadar guzel birsey. istersen siteyide sana biz hazirlayalim. Sana attim ordan 3-5 tane siteye tiklamak o kadar zor demek.

herşeyi googleden arattıracaksak dh neden var?

• donanim haber daha derin konulari konusmak icin var ve o yuzden kuruldu. Ilk kurulma amaci bilgisayar ve parcalari hakkinda genis bilgi ve overclock yapmak icindi. Adi ustunde DONANIM haber. Su anda alt topiclerinde bile daha derin onemli konular konusulup bilgi paylasimi yapilabiliyor. Cunku en eski forumlardan bir tanesi. ayrica admin ve moderatorlerin cok emegi gecti. burda halen bu isi zevk icin yapan insanlar var.

donanimhaber google a yazabilecegin ve saniyesinde bulabilecegin hatta deneyerek gorebilecegin basit sacma sapan sorulari sorman icin kurulmadi. tabiki yardimlasmak cok onemli tabiki soru sorucaksin ancak burda salaga yatipta her aklina gelen seyi google a soracagina burda sorup insanlardan birsey beklemen yanlis. biraz arastirmak karistirmak onemli. hem bilgiye daha cabuk ulasirsin. hem insanlarin zamanini harcamamis olursun. foruomrun boyunca boyle yasayamazsin. belli yasin kucuk sevgili kardesim. 12-13 yasinda falansin, actigin konular belli ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.