Şimdi Ara

YİTİP GİDEN SANATÇILAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
9.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuğçe San?

Ozan Orhon?

Tayfun ?

Doğuş ?

Seçil?

Barbaros Hayrettin?

Grup Vitamin üyeleri? (rahmetli gökhanı analım)

Sibel Bilgiç?

Ufuk Bigay?

Oya Bora?

Küçük Onur ve Küçük İbo

Harun Kolçak

• quote:

Orjinalden alıntı: volkanakar

bnmle dans edermsnde 1. olan aydan..

O kim be.

Barış Akarsu'nun katıldığı yarışmada bi kız vardı. O kız şu anda Arka Sokaklar dizisinde oynuyo. Rıza komiserin kızı rolünde.

quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Tuğçe San?

Ozan Orhon? Yalan oldu

Tayfun ? Saksafoncu. Geçen senelerde Makina programına çıkmıştı. Hala yalıyor

Doğuş ? Duygusal terminatör. Albümü çıktı yeni.

Seçil?

Barbaros Hayrettin?

Grup Vitamin üyeleri? (rahmetli gökhanı analım) Gökhan Semiz vefat ettikten sonra sadece İstanbul diye bi şarkıya klip çektiler sonra onlarda ortadan kayboldular.

Sibel Bilgiç?

Ufuk Bigay?

Oya Bora? Ters yatarak çektikleri kliplerini hatırlıyorum. Şimdi yalan oldu onlardaç

Küçük Onur ve Küçük İbo İkisi de yalan oldu.

Harun Kolçak Hala müzik piyasasında tutunmaya çalışıyor. Sürekli tarz değiştiriyor.

Ya arkadaşlar herkese sanatçı demesek. Herkes sanatçı olamaz. Ne kazandırmış ki sanatçı oluyorlar bazıları.

Tarık dediğiniz adam ne yapmışta şarkıcılıktan sanatçılığa yükselmiş. Hangisi yıllarını müziğe, sinemaya, tiyatroya vermiş.

• ayşegül aldinç
    candan erçetin
    demet sağıroğlu
    deniz arcak
    mansur ark
    reyhan karaca
    sibel alaş
    sibel tüzün

bunların şimdiki hallerini çok merak ediyorum.
  • Cahit Kaşıkçılar

YİTİP GİDEN SANATÇILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanevreka -- 12 Ağustos 2008; 15:49:45 >
  • Mansur Ark ve Reyhan Karaca halen piyasa da. Demet Sağıroğlu bi aralar Emel Müftüoğlu ile beraberdi hep. Şimdi o da kayboldu.
  • quote:

Flash TV de "Gerçek Kesit" te oynayan sarı bıyıklı bir abi vardı onun da Bursa'da çiçekci dükkanı var diye duydum..

bu adamın oyuncu olmadan öncede dükkanı vardı galiba.bize yakın.ama adam hiç rol yapamıyo yahu.pek izlemedim ama meraktan bu mu falan diye bakarken denk gelmişti..tam kazmatör.
  • SARI BIYIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: |PortaL|

quote:

Orjinalden alıntı: Layblood

quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

7 gün çizmişler

Kaşındı ama

forum 7 gün de olsa dinlensin biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanmayan denesin -- 12 Ağustos 2008; 15:54:48 >

•  YİTİP GİDEN SANATÇILAR

Bayhan nerde bayhan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Geçen sene Kanal 1'de "Filmin Devamı" vardı. Orada bunları anlatıyorlardı.

Eski Popstar'lara ne oldu?

Popstar Selçuk. Yukarıda bahsettiğim programda onu anlatmışlardı. 1 albüm yapmış, sonra olmamış işi, devam etmemiş. Bir yerde çalışıyormuş da unuttum. Ailesini geçindiriyormuş öyle.

Popstar Simge. Ahmet Kaya'nın yeğeni, şişman kız. Jüriden sürekli şişman olduğu için olumsuz eleştiriler alırdı. Ancak o yarışmanın en başarılı isimlerindendi.

Popstar Abidin, Popstar Firdevs, Popstar X, Popstar Y. Bu seneki Popstar Alaturka'daki isimler, 1.'si... Hepsi bitti, bitiyor, bitecek.

BBG evindekilere ne oldu?

BBG Melih vardı, ne oldu?

BBG Tarık şarkıcı oldu.

Diğer BBG'cilere ne oldu?

Hasan Mezarcı diye bir adam vardı. 90'lı yılların sonlarında gündemi meşgul eden isimlerden birisiydi. Eskiden partisi varmış. O yıllarda Hz. İsa'yım diye çıkmıştı ve milletin dalga malzemesi olmuştu. Sonra aklî dengesi bozuk raporu aldı. Kayboldu. Şimdi ne yapıyor kim bilir.

Münir Özkul ne yapıyor?

Kendisi bir huzurevinde, 80 küsur yaşında, bir unutkanlık hastalığı olan Demans ile yaşıyor. Bu hastalığı yüzünden ölen arkadaşlarını yaşıyor biliyor. Yaşayanlar ile de görüşmek istemiyor.

iyide bunlar sanaçtı değilki
    minir ozkul kastedmedim melih popstarlar falan onlar ne ya traş

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

ayşegül aldinç
    candan erçetin
    demet sağıroğlu
    deniz arcak
    mansur ark
    reyhan karaca
    sibel alaş
    sibel tüzün

diğer saydıklarını bilmem ama candan erçetin eskiden olduğu gibi müzik öğretmenliği yapıyor galatasaray lisesinde
  • ajdar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

İlhan İrem ile İlyas Salman'a ne oldu gerçekten ya?

İlhan İrem'e bişey olduğu yok...4 gün sonra Rumeli hisarında konser vericek...Onu anlamayanlardan olmadığım için kendimi şanslı ve çok özel hissediyorum
  • İlyas Salman yazarlık yapıyor. Sinema filmlerinde oynuyor. Ama çok sakşaklanmış filmlerde değil. Kısaca bakarsanız. http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lyas_Salman

Münir Özkul ise rahatsızlığı nedeni ile ekranlara veda etmiştir.
  • Fedon??

YİTİP GİDEN SANATÇILAR
  • perihan abla dizisinde küt ismet vardı bide sevket altugda kayboldu çok ii tiyatrocu kıymetleri bilinmiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

ayşegül aldinç
    candan erçetin
    demet sağıroğlu
    deniz arcak
    mansur ark
    reyhan karaca
    sibel alaş
    sibel tüzün

Sibel Tüzün'ü ben de Eurovision'dan sonra göremedim. Onu en son Lordi'nin solisti ile öpüşürken görmüştük.

Deniz Arcak'ı daha birkaç gün önce TV8'deki bir programda görmüştüm. Ama programı dinlemediğim için müzik hayatını bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

İlyas Salman'ın oyunculuğu hakkında konuşmamıza bile gerek yok ama çok sert çıkışları oluyor bazen.Tamam sosyalist olabilir ama çalıştığı sektör kapilalist bir oluşum.Böyle bir oluşumda çok sert çıkışmak kendi zararına olacaktır ki oldu.Oyuncu olmasına rağmen kendi için rol bulamaz bir hale geldi.Oysa "orta kahve" tadında yürütseydi işi,şu an için ikince Şener Şen olabilirdi.

Kapitalist düzende emeğin üstünlüğünü savunmak sert çıkış mı oluyor?Özgürlükçülük,eşitlikçilik ilkeleri çok bol geliyor bu ülkede?
    Üstelik bireysel olarak sermaye sınıfının yanında olsaydı,zengin iş adamlarıyla oturup kalksaydı daha çok mu sevecektiniz kendisini?
    Yani kendisi ,sizin deyiminizle "orta kahve" tadında yürüseydi göklerde mi olacaktı?elbette olmayacaktı..
    Bakın Osman Yağmurdereli..Adam muhafazakar,patron dostu-işçi düşmanı bir partinin istanbul milletvekiliydi..
    Gün geldi ve kendisi öldü..Arkasından kaç gün konuşuldu?Kaç kişi onun için günlerce yas tuttu?Eserleri elbette yaşayacak...
    Hani sevdiğim birisidir..Siyasi görüşü bir yana ama bu düzende ortadan gitmek de bir işe yaramıyor..

Oysa İlyas Salman,Kemal Sunal gibi arkasında çok iz bırakacak kişilikte bir insandır..

Sivas'ta yakanların zihniyetine destek veren insanların arasında olmaktansa,onların karşısında sosyalizmi,toplumculuğu,eşitliği savunan birisi olması bence olması gereken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionist -- 12 Ağustos 2008; 16:54:08 >

• Bir de yitip giden üyelikler var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.