Şimdi Ara

Yine ben haklı çıktım! Batı, COVID aşılarının sebep olduğu kan pıhtılarının sebebini tespit etti! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
2
Favori
8.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne gariptir ki perikardit komplikasyonu olan hastaligi kimse suclamiyor ama asilara laf gelince hebele hubele
    Insanlar komplo teorisine asik olmus

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben sorguluyorum açıkçası. 6 sene önce yurt dışına taşındım. Ne olduğu belli olmayan meyve ve sebzeleri yiyerek sağlığımı bozmak istemiyorum. Covid dışındaki tüm aşıları da oldum. Evden çalıştığım için aşıya gerek duymadım. Covid riskim olsaydı aşı olurdum; ama pek olmadığı için aşı olmadan daha sağlıklı olduğumu düşünüyorum. Sayıları uyduruyorum büyük olacak daha sağlıklı olacak şekilde. Örneğin hiç covid ve aşı olmayan 10 diyelim. Aşı olup covid olmayan 8 olsun. Aşı olup covid olan 6 olsun. Covid olup aşı olmayan da 1 olsun. Benim düşüncem bu şekilde. 10 olarak kalma ihtimalini azaltmak istemeyen insanlar var. Bunlar cahil falan olmuyor yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kasa Thermaltake VA9000SWAD || PSU Thermaltake Toughpower 750W || Anakart Asus Rampage Formula x48 || CPU Intel Core™2 Quad Q9300 || RAM Kingston HyperX T1 DDR2 8GB (4x2GB) || GPU Sapphire R9 290 Tri-X || Blu-Ray Writer Plextor PX-B940SA || DVD Writer Asus DRW-1608P || CD Writer LG GCE-8520B || HDD 2x Seagate Barracuda 3 TB ST3000DM001, WD Green 2 TB, Seagate Barracuda 7200.11 500 GB || Floppy || TV-Monitör Philips 32" 32PFL 9603D || Klavye Logitech G710+ || Mouse Logitech G700s || Printer-Scanner-Fax-Copy HP PSC 2610 Photosmart All-in-One || Speaker Creative Inspire 5200 5.1 || Ultrabook Sony Vaio Duo 11 (SVD11225PXB) || Oyun Konsolu Commodore 64, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, PSP, Gameboy Color, Gameboy Advance, Nintendo DS

• https://x.com/ahaber/status/1910774853990306000

⚠️ YÜRÜRKEN KALP KRİZİ GEÇİREN ADAMIN SON ANLARI

• Edirne’de, yolda yürürken kalp krizi geçiren 54 yaşındaki adam, yardım istemek için girdiği kıraathaneden hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

edirne de akraba evlilikleri de çok düşük. 54 yaşındaymış. aile geçmişinin araştırılması lazım. yine ailesinde olmayıp ilk defa karşılaşılan vaka ise bu da mı rastgele oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Dünya sağlık örgütünün verilerine göre covid 19 öncesi kalp krizinden ölüm oranları küresel ölçekte %32 civarı. Türkiye de ise %36. 2019'da covid başlamadan önce yayınlanan raporda Türkiye'de  435.941 ölüm gerçekleşmiş ve bunun %37'si kalp krizi kaynaklı. covid sonrası 2023'de 2022 raporuna göre Türkiye'de 504.839 ölüm gerçekleşmiş ve ölümlerin %35'i kalp krizi kaynaklı. Dünyada 19.8 milyon kişi ölmüş ve bunun %29'u kalp krizi kaynaklı.

2023 yılında Türkiye'de toplam 525.814 kişi ölmüş ama henüz istatistikler hazır değil ancak yıl sonuna kadar belli olur.

Kabaca covid öncesi de sonrası da senin yakınında ki her 3 kişiden 1'i kalp krizinden ölüyordu. Bu oranda bir değişiklik olmadı; sadece covid'den sonra daha fazla sosyal medya kullanmaya başladınız ve daha fazla ölüm ve üçüncü sayfa haberlerine ulaşır oldunuz. Bununla birlikte daha fazla ölüm haberi alıyorsunuz çünkü bu durum, dünya nüfusunun yaşlanması ve büyümesiyle/artmasıyla ilişkili.

ölüm sebebi olarak aşıyı düşünmek yerine yüksek sistolik kan basıncı ile bizim gibi üçüncü dünya ülkelerine has sağlıksız beslenme, fiziksel hareketsizlik, tütün kullanımı ve hava kirliliği konuları üzerinde düşünmek lazım.

antrenör | fitness coach* | 92'den beridir aktif sporcu * | 87'den beridir atari / konsol oyuncusu | sinemasever | metalci | kahve tutkunu *| hayvansever * | apolitik * | agnostik * | hippi *|

• Sebastos Ozius kullanıcısına yanıt

Türkiye kaynaklı verileri mevcut sistemde güvenmiyorum. beklentim yurtdışı kaynaklı güvenilir kaynaklar. çünkü hali hazırda almanya'da 40.000 den fazla insan bu aşının yan ektilerinden dolayı devlete davalar açmıştı.

amerikalılar şimdi günah çıkarıyorlar! o kadar insan boşuna hastanelerde öldürülmüş!

https://x.com/toobaffled/status/1918079681255096627

tıp dünyası bu yahudi baronların elinden alınmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ABD'de BionTech ve Spikevax aşılarına "Özellikle genç erkeklerde kalp hasarı riski oluşturabilir" uyarısı eklenecek.

Yine ben haklı çıktım! Batı, COVID aşılarının sebep olduğu kan pıhtılarının sebebini tespit etti!
    Yine ben haklı çıktım! Batı, COVID aşılarının sebep olduğu kan pıhtılarının sebebini tespit etti!x (formerly twitter)
    BPT (@bpthaber) on X
    https://x.com/bpthaber/status/1925430138688184505

Yine ben haklı çıktım! Batı, COVID aşılarının sebep olduğu kan pıhtılarının sebebini tespit etti!

solcu arkadaşlar çok biliyorsunuz. gerçekten bu ülke neden bu halde ben hala anlamıyorum.

birkaç arkadaş ekliyeyim: @Sebastos Ozius @DylanDog

arkadaşlar, artık amerika'da kabul ettiğine göre siz de otomatikman kabul etmiş oluyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 22 Mayıs 2025; 16:42:57 >

• solcu mu

amerika kabul ettiğine göre siz de otomatikman kabul etmiş oluyor musunuz mu

komplocu deyince kızıyorsunuz

en masum olarak nitelendirdiğin ilacın prospektüsünü aç oku bakalım yan etkiler kısmında neler yazıyor

bunlar hukuki süreçlerden kaçınmak için yapılan ticari hamleler

getirirsin ekol yayınlarda yayınlanmış bir makale oturur konuşuruz

yok ben ekol mekol anlamam mahalle ağzıyla konuşmaya devam edeceğim dersen o zaman attığın twitteki komunite mesajını da oku bari.

• thehawk kullanıcısına yanıt

:))) community mesajını herhangi bir solcu ve hatta hükümet yanlısı da girebilir. zaten kendince uydurup vermiş.

ilaçlara konulacağından söz edilmiş. proespektüs vs aşıyı yapılırken hangisini okudun anlatır mısın? grok da datalarından olduğu kadarı ile yazmış. yani datalarında bu konu hakkında güvenli olarak gördüğü kaynak var. ama yok. ekol olacak.

• 130 iq'lu çeto yine tuzlukla koşmuş. En ufak algı yapabileceği malzeme bulduğunda coşuyor. FDA zaten nadir olarak var olan miyokardit riskinin prospektüse yazılmasını istemiş. Umutsuz çeto milyonda sekiz ihtimale tutunmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 22 Mayıs 2025; 19:16:8 >

community mesajının her hangi bir solcu tarafından yazılabileceğini biliyor, bpthaberi kaynak gösteriyor.

arkadaşın durumunu bilmiyordum engelledim geçtim

bilgilendirme için teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehawk -- 22 Mayıs 2025; 19:19:11 >

Qantas nerelerdeydin? pirom %60 diye dolanıyordun... sonra img8 vs bir hesabın vardı. patladı mı?

İngilizcesi olmayan adama kaynak gösterdik, gelmiş bu sefer de twitter da haber paylaşımı yapan hesaba takmı :)))))))

kapasite meselesi :)))) hayatında çorludan ötesini görememiş adamla yazışıyorum. kaynak gösteriyorum.

prospektüs fetişizmi de başladı birden :)))))))))))

la noldu? hani kalp için bir zararı yoktu? :))))))))))))))))))))

insanda biraz yüz olur da kızarır :))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 22 Mayıs 2025; 19:23:34 >

pandemi zamanında biontech aşısı yaptırmayana akpli damgası vuran, aşı karşıtlarına geri kafalı diyenler düşünsün bu gelişmeleri..Ne olduğu belirsiz kimyasalları sözde aşı diye millete kaktırıp şimdi günah çıkartmanın alemi yok. aşılardan ölen herkes burada aşıları savunanlarında günahıdır..

yüzsüz olmak zor. bir de sol görüşlü olunca üste çıkmak için debelenmeler, kendilerini üstün göstermeye çalışmıyorlar mı? hemen bir birilerine yanlamalar.

önceden "bu mrna'nın kalp sorunları çıkardığını göstermez yeğenım"

kafasından şimdi : "prozpekdüzüne goyacahlarımış" a geldiler.

yahu çok basit soru. 40IQlu bile anlar. bunlar neden milyar insanı aşılarken yazıyordu da şimdi yazıldı? hani zararsızdı?

qantas kardeş de gelmiş hemen işte . bir de supernator var. piron %60 şoku sonrası hepsi buradan kaybolmuştu ama farklı hesaplarla trollüyorlar.

Qantas kim?

Aşı karşıtlarını dinleyip de aşı vurunmayıp Covid'den ölenlerin günahı kimin boynuna?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 22 Mayıs 2025; 19:36:52 >

hala haberim yokmuş gibi diyorsun :))))))))))))))))))

piron %60 ile gelemedi kardeş. neyse ... iki ihtimaş. ya quantas mıdır qantas mıdır ... yada bir diğer pirom %60'la burada dolanan supernator :D gerçi diğer hesabını yakalamıştım. o bu arada 4 gün banlı. lakin birden aradan yine sen çıktın geldin.

o yüzden ikilemdeyim artık qantas mı desem yoksa supernator mu , emin olamıyorum. be en iyisi "pirom %60 ile ilk turdan garanti" diyeyim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.