Şimdi Ara

YİNE YENİ YENİDEN RUSYA' DA HAYAT (136. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.913
Cevap
147
Favori
345.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poyraz5561

    quote:

    Orijinalden alıntı: *DeviantART

    quote:

    Orijinalden alıntı: poyraz5561

    quote:

    Orijinalden alıntı: ata1606

    yillarca amerika icinde ruslarla ayni bolgelerde yasamis bir arkadasiniz olarak rus karilarindan uzak durmanizi tavsiye ederim, bana turkiyenin 80 li yillarindaki halini hatirlatiyorlar, hepsinde rukusluk, gorgusuzluk, altin kolyeler, leopar desenli kiyafetler, dandik sari saclar, aman aman gorduklerimik yazsam sayfalar yetmez, ayrica gordugum en cirkin milletlerin basinda geliyorlar, bir kere 35 den sonra guzel kadin hic yok, 25 de basliyorlar bozulmaya, o disler filan igrenc oluyor, ayrica les gibi kokarlar, benim arkadasim ukraynali ile evlendi, karinin annesi geldi bunlarla kalmaya, arkadasim diyor ki her gun iciyor sabahlara kadar, dusunun cocuga baksin diye eve geliyor kadin, sabahlara kadar iciyor, durum bu, evlenecekseniz alman ingiliz filan belki o da, inanin kulturleri bizden o kadar uzak ki, ben sahsen yuzlerce millet gormus biri olarak diyebilirim ki bizdeki anne babanin cocuklara sevgisi yada bizim anne babaya sevgimiz hic bir millette yok, arkadaslik da ayni sekilde, bunu inanarak soyluyorum, ben de yabanci kizlara hastayim fizik olarak ama bunun 10 20 sene sonrasi da var, guzellik de gecici, iyi dusunun, sonunun iyi olmaz.

    hocam hay Allah razı olsun.. o kadar doğru konuştunuz ki tebrik ediyorum.. gençlerimiz dinden bir haber kültürden bir haber. tek dertleri seks olmuş.. ben yurtdışına gitmedim ama ege akdenizi karış karış gezdim.. hiç bir yabancı kıza sırf seks için yaklaşmadım.. ayaküstü konuşmayı kültürleri hakkında ya da ilk sorduğum beğendin mi türkiye yi gibi sorular sorup konuştum.. ama özellikle antalyada bizim abaza gençler o kadar sapık ki anlatamam.. onlar bizi müslüman sanıyorlar. farkında olmadan islamiyeti yabancılara pis bir dinmiş gibi tanıtıyoruz Allah bunun hesabını emin olun tek tek onlara soracaktır..

    Sadece gençlerin abazalığı müslümanları yanlış tanıtmaz.Bize göre tanrı misafiri diye bir terim var.Gelen yabancı/turistlere tanrı misafiri deyip iyi olmasını sağlarız ama bu terimin aksine hareket ederiz hep.Mesela gelen turistleri gezdiren dolandırıcı (bazı)taksiciler gibi,yusufpaşa'da sözde esnaf olan bazı tiplerin turistleri yürüyen döviz gibi görmesi vs vs .Ha cümlenin hepsine hak veriyorum ama keşke tek sorunumuz turist kızlara bakan abaza gençlerimiz olsa.Daha geçen gün Taksim'den Ortaköy'e evime gelirken akbil bastığım otobüse 8 tane Amerika'dan gelen yaşlı turist kafilesi otobüse binmeye çalıştı.Akbilleri olmadıgı için hemen indiler bende koltuga oturmuşken arkada taksici kafilesi oluştu hemen.Otobüs o anda çalışmamıştı birazcık dinliyeyim dedim.Taksim - Ortaköy arası taş çatlasa 20 dakika olan yola 2 taksi taksi metre açmadan taksi başı 50 tl ye gideceklerini duyar gibi oldum oha dedim.İndim otobüsten turist taklidi yapıp vazgeçirttim taksiye binmelerinden adamların.Kafileyi aldıgım gibi Ortaköy'e götürdüm yürüyerek.Sıkılmasınlar diye etrafı tanıtarak gezdire gezdire Ortaköy'e getirdim ki zaten Ortaköy'e gelmek istiyorlardı.Gün sonunda vedalaşıp ayrıldım aralarından keşke her vatandaş bunu yapabilse ama yok.Türkiye'de turistler malesef ya yürüyen döviz yada yürüyen seks objesi olarak görülüyor ve ben bunun aksine insanlar farklı düşünsün diye gezdirdim,kazık yemekten kurtadım onları gene biraz uğraştım.Keşke herkes bizim gibi uğraşsa...

    Neyse çok uzattım öyle anlatmak istedim konuya girenler okur diye.

    Hocam siz genel olarak bakmışsınız olaya. çok haklısınız.. Müslüman olarak görüyorlar hepimizi ama ne taksicimiz adam gibi davranır ne abaza gençlerimiz.. herkes vurmanın sokmanın s.kmenin peşinde.. zaten bu konuya yorum yazanların çoğu imanı az çok belli.. gencin biri yazmış ''rusyaya gitmeden ölürsem gözüm açık gider'' diye. Hacca gitmek kutsal toprakları görmek çoğusunun umrunda değil.. istedikleri yeni kültürler tanımak değil. karı olsunsa ne olursa olsun.. öyle pis bir millet olduk ki ne zaman akdenize gitsem utanıyorum türk olduğumdan.. her defasında millet olarak imajımızı düzeltmeye çalışıyorum turistlere karşı ama yeterince dil olmadığı için ne kadar anlatabiliyorum bilemiyorum.. yazık yazık gerçekten yazık.. niyeti ciddi olanlara lafım yok ama kemerde bir türk gencinin( %99 kürt asıllıydı) turist kızı yoldan çevirip o kadar ısrarcı davrandı ki anlatamam.. kız zor kurtuldu elinden çocuğun.. öyle bir bakıyorlar ki kızlara anlatamam.. zaten tip olarak çok esmerdi ne kadar antalyadaysa artık yana yana simsiyah olmuştu.. bide güneşyağı mı ne sürmüştü parlıyordu.. rezillik ya..

    turistleri geçtim, kendi insanımızın karısına kızına fırsat buldukça düşürüp yatmanın peşinde.. zaten artık türk demekte suç oldu.. türkiyi kavramı adı altında koca bir kültür ve büyük bir millet yok olmanın eşiğine geldi.. Altımda arabamda vardı paramda vardı ama yemin ediyorum hiç yatmanın peşinde olmadım turistlerle.. konuşmak çok hoşuma gidiyor.. zaten yakında rusça kursuna başlayacağım inşallah. fince ve arapçada çok istiyorum öğrenmek..

    o adamın yaptığı ayıp bir şey öküzün trene baktığı gibi bir insana bakmak rahatsız edici tabiki de ama senin burda yaptığın dahada rahatsız edici bir hareket bence o çocuk kürtmüş ne fark eder bende kürtüm o çocuğu o hareketi yaptı diye niye kürt diye vurgulama yapıyorsun burda senin yaptığın resmen faşistlik ve ayrımcılık
  • Baldız yeni estetiklerini gönderdi:
    YİNE YENİ YENİDEN RUSYA' DA HAYAT
    YİNE YENİ YENİDEN RUSYA' DA HAYAT
    Henüz 24 yaşında ama Ajda Pekkan ile yarışıyor.
    Bizde 25 yaşından önce yüz estetiği yapılmıyor ama onlarda serbest
  • Linkler kırık TuVNeRa , yenilerünü isterük. :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    Baldız yeni estetiklerini gönderdi:
    YİNE YENİ YENİDEN RUSYA' DA HAYAT
    YİNE YENİ YENİDEN RUSYA' DA HAYAT
    Henüz 24 yaşında ama Ajda Pekkan ile yarışıyor.
    Bizde 25 yaşından önce yüz estetiği yapılmıyor ama onlarda serbest


    Fena değilmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stanislav Petrov -- 17 Eylül 2014; 15:02:35 >
  • 6 ay önceki haliyle şimdi hali arasında ne fark var göremedim, neresine estetik yaptıysa...

    YİNE YENİ YENİDEN RUSYA' DA HAYAT
  • oglum bu konu ne böyle
  • Oralarda estetik normal karşılanıyor.
    Misal bütçesi elveren her kadın ilk fırsatta silikon taktırıyor göğüslerine...
  • Bugün ö?rendim:
    Rus Hökümeti 2. çocuk için 27.000 TL parayy bankaya yatyrmy?, gelip alabilirsin dedi.
    Ama bu paranyn ?arty Rusya dy?yna çykararamamak.
    Daire alyp kiraya vermeyi dü?ünüyorum.

    Nasipse 3. çocukta ?ehre yakyn imarly 2 dönüm araziyi hibe alaca?ym Rusya Hökümetinden
  • Ama çocuk 3 yaşına gelene kadar bu parayı kullanamıyormuşuz.
    Bekleriz, sorun değil
  • Bu haftasonu bende Rusya'ya okumaya gidiyorum bana tavsiyelerin neler?
  • Rusya'nın neresine gittiğine bağlı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: numb83

    Rusya'nın neresine gittiğine bağlı.


    Penza'ya gidiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    Burada güzel olmayan kızlar için "Beni beğendi mi, bu mesajıyla ne demek istedi, tipime bakar mı" gibi kara kara düşüneceğinize bir bahane ile Rusya' nın metropol olmayan bir şehrinde kısa da olsa yaşayın.
    Türkiye' deki aşağılamışlığın ve horlanmanın etkisiyle ilk ay teklif eden her kızdan şüphe edersiniz, ortamı tanıdıktan sonra taş üstünde taş bırakmazsınız

  • Bol bol fotoğraf çeker misin? Ve kızların sana karşı tepkisi nasıl , yani flört etmeye çalıştığında buradaki kızlarla Rus kızlarını kıyaslar mısın merak ediyorum..
  • Ben yaklasik 1 aydir Moskova da yasiyorum.
    Kizlarin guzelligine kapilip hesaplarini odeme :)
    Yemek konusunda cok zorlanacaksin tanidigin arkadasin varsa sana yardimci olsunlar aksi halde hergun tavuk yersin :). Burda herkes taksici, yani bizim deyimle korsan taksici. Binerken pazarlgi iyi yapman lazim gdecegin yeri cok iyi anlatman lazim sonra mirin kirin edip bu para az ayaklarina yatarlar.
    Hava sogumaya basliyor kalin kiyafetler al, buradan alirim deme burasi Turkiye den cok daha pahali.
    Rusca bilmiyorsan isin cok zor, hersey heryer Rusca. Bizdeki gibi ingilizce karsiligi yazmiyor.
    Ingilizcen varsa kizlarla iyi anlasabilirsin. Neredeyse hepsi ingilizce biliyor yada bana hep bilenler denk geldi :). Kiz arkadas edin sana cok yardimci olacaktir emin ol.
    Gidecegin yerde hayat sartlari vs nasildir bilmem ama Moskova da hersey cok pahali yada bize pahali geliyor.
    Yanina bir tane rusca turkce rehber al yavas yavas harfleri tanimaya calis. 1 aydir harfleri ogrenmeye calisiyorum :)
    Sormak istedigin baska birsey varsa sor yardimci olacak elbet cikacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kynsia

    Bol bol fotoğraf çeker misin? Ve kızların sana karşı tepkisi nasıl , yani flört etmeye çalıştığında buradaki kızlarla Rus kızlarını kıyaslar mısın merak ediyorum..

    Turk kizlari ile rus kizlarini asla kiyaslama. Ruslar cok baska birsey yahu, cok rahatlar cok dogallar oyle sana soguk davranmiyorlar, bizim turkr gibi "iyy su tipe bak" dercesine bakislari hic olmaz. Tabi senin flort edecegin kizin altinda ferrari falan varsa onlari bilemem :)
    Pazar gunu parka gittik arkadasimla beraber foto cektik istedigin kizin fotografini cekebilirsin hot zot sen kimsin bizi cekiyorsun gibi bir tepki almiyorsun. Hosuna giden poz veriyor gitmeyende gayet sempatik bir sekilde istemedigini belli ediyor. Rus kizari 10 numaradir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: numb83


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kynsia

    Bol bol fotoğraf çeker misin? Ve kızların sana karşı tepkisi nasıl , yani flört etmeye çalıştığında buradaki kızlarla Rus kızlarını kıyaslar mısın merak ediyorum..

    Turk kizlari ile rus kizlarini asla kiyaslama. Ruslar cok baska birsey yahu, cok rahatlar cok dogallar oyle sana soguk davranmiyorlar, bizim turkr gibi "iyy su tipe bak" dercesine bakislari hic olmaz. Tabi senin flort edecegin kizin altinda ferrari falan varsa onlari bilemem :)
    Pazar gunu parka gittik arkadasimla beraber foto cektik istedigin kizin fotografini cekebilirsin hot zot sen kimsin bizi cekiyorsun gibi bir tepki almiyorsun. Hosuna giden poz veriyor gitmeyende gayet sempatik bir sekilde istemedigini belli ediyor. Rus kizari 10 numaradir.

    Hocam siz is icin mi Moskova'dasiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acildeyim


    quote:

    Orijinalden alıntı: numb83


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kynsia

    Bol bol fotoğraf çeker misin? Ve kızların sana karşı tepkisi nasıl , yani flört etmeye çalıştığında buradaki kızlarla Rus kızlarını kıyaslar mısın merak ediyorum..

    Turk kizlari ile rus kizlarini asla kiyaslama. Ruslar cok baska birsey yahu, cok rahatlar cok dogallar oyle sana soguk davranmiyorlar, bizim turkr gibi "iyy su tipe bak" dercesine bakislari hic olmaz. Tabi senin flort edecegin kizin altinda ferrari falan varsa onlari bilemem :)
    Pazar gunu parka gittik arkadasimla beraber foto cektik istedigin kizin fotografini cekebilirsin hot zot sen kimsin bizi cekiyorsun gibi bir tepki almiyorsun. Hosuna giden poz veriyor gitmeyende gayet sempatik bir sekilde istemedigini belli ediyor. Rus kizari 10 numaradir.

    Hocam siz is icin mi Moskova'dasiniz?

    evet iş için geldim ama ben geçici süreliğine değil en az 5-10 yıl kalacağım.
  • numb83 N kullanıcısına yanıt
    bidaha geri donme bi kız bul evlen
  • 128gb Micro SD hafıza kartı. Nvidia geforce GTX780 titan ekran kartı.512gb herhangi bir marka SSD harddisk bunların fiyatlarını öğrenip bana mesaj atarsan çok makbule geçer be abisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.