Şimdi Ara

Yine vazgeçtim bu seferki model -Civic Hb-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2001 volvo s40dan Vazgeçtim....3 haftadır araştırıyordum ama Kendime göre bulamadım ve vazgeçtim malesef...

Şimdi bende Nakit 21 bin tl Para var.Galeriyle anlaştım Bayramdan sonra Bırakıcam arabayı bayrama kadar idare edicez.

21 binin üzerine 6 milyar kredi çekip birazda kendim ekleyim MAX.... 28.500 Bine Araba Arıyorum şimdi.Bütçemi genişlettim.

Aklımdaki model ise 2006 ve sonrası Honda civic Hb i-shift manuel al demeyin kesinlikle otomatik olcak Eşim kullanacagı için malum bayanlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1-8-i-vtec-61134361/detay/?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2007-honda-civic-1-8-hatchback-sport-otm-i-shift-27-750-tl-60745805/detay/#

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-firsat-2006-model-honda-otomatik-tam-dolu-80-000-km-de-59372320/detay/

Bunlardan..Ama Ben Bayramdan sonra bu fiyatlara bulabilirmiyim diye korkuyorum...Sizce nasıl arab Benim bütceme Göre alınabilir mi?

• başka tavsiyeleriniz varsa Tavsiyelere açıgım.
  • Tip olarak benim de çok beğendiğim araç bu sene kasası değişecek fiyatlarında ne kadar değişim olur bilmiyorum ama üstünden 10 kasa da geçse alınabilecek bir araba bence ayrıca fiyatına göre donanım seviyesi de yeterli.
  • otomatik alıcaksan tam otomatigini bulmaya calıs i-shift biras sıkıntılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

otomatik alıcaksan tam otomatigini bulmaya calıs i-shift biras sıkıntılı

Tam oto beni aşar Zaten bayan kullanıcak Fazla sıkıntı olacagını sanmıyorum..
  • Hocam o 1.8 yarı otomatik araçların sıkıntılı olduğu söyleniyordu hatta "aracını eleştirebilecek mert arkadaşlar aranıyor" konu başlığı altında baya yazılmıştı bir araştırın isterseniz.çok yakıyor gitmiyor konuluydu sıkıntılar ama hondacı arkadaşlar gelip daha detaylı anlatabilirler sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarperGenç

Hocam o 1.8 yarı otomatik araçların sıkıntılı olduğu söyleniyordu hatta "aracını eleştirebilecek mert arkadaşlar aranıyor" konu başlığı altında baya yazılmıştı bir araştırın isterseniz.çok yakıyor gitmiyor konuluydu sıkıntılar ama hondacı arkadaşlar gelip daha detaylı anlatabilirler sanırım...

Sıkıntı bence Kulanımdan dolayı Alışınca pek sorun olacagına sanmıyorum...>Zaten dedigim gibi bayan kullanacak Yavaş yavaş Sürer gider artık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Tiguan bu kadar kötü mü?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracı bayan kullanacaksa bence biraz macera olur. Yani ne bileyim bu araçları alan gerçekten Honda'ya gönülden bağlı, her türlü sıkıntısına sırf bu aşktan göz ardı edebilecek kişiler oluyormuş gibi geliyor bana. Vergi dilimi de sıkıntılı bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Aracı bayan kullanacaksa bence biraz macera olur. Yani ne bileyim bu araçları alan gerçekten Honda'ya gönülden bağlı, her türlü sıkıntısına sırf bu aşktan göz ardı edebilecek kişiler oluyormuş gibi geliyor bana. Vergi dilimi de sıkıntılı bu arada.

Araba arabadır .Senin ne amaçla kullandıgına baglı.....Vergisi 2 kere 480tl Sonra 280tl olarak yaştan dolayı düşünüyor. Yani o kadar Fazla degil.....
  • Arkadasımda 1.8 otomatik vitesi var. Gercekten cok yakan ve yaktıgının karsılıgını vermeyen bir araç. 1.6 dizel 105 hp leona geçiliyor.. Yokuşlarda oldukça geri kaçıyor. şanzumanını hiç beğenmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Aracı bayan kullanacaksa bence biraz macera olur. Yani ne bileyim bu araçları alan gerçekten Honda'ya gönülden bağlı, her türlü sıkıntısına sırf bu aşktan göz ardı edebilecek kişiler oluyormuş gibi geliyor bana. Vergi dilimi de sıkıntılı bu arada.

Araba arabadır .Senin ne amaçla kullandıgına baglı.....Vergisi 2 kere 480tl Sonra 280tl olarak yaştan dolayı düşünüyor. Yani o kadar Fazla degil.....

Aslında kendimi ifade edemedim, haklısın.
    Ben olsam o fiyatlara dizel corsa bakardım. Nedeni ise, (bu arada ben de honda kullanıyorum) spor dinamiklerinde sert süspansiyonları olan, yol sesini fazla alan, otomatiği çok başarılı olmayan, devirinin hakkını verirsen performansını alabileceğin ve yakıtı haliyle içen bir araç bence bayana göre değil.
    Karar tabiki sizin.

• 28.000 tl ye en boşundan yeni aveo al, üstte saydıgın arabaların tümünden iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker111

Arkadasımda 1.8 otomatik vitesi var. Gercekten cok yakan ve yaktıgının karsılıgını vermeyen bir araç. 1.6 dizel 105 hp leona geçiliyor.. Yokuşlarda oldukça geri kaçıyor. şanzumanını hiç beğenmemiştim.

Arkadaşın araba sürmeyi bilmiyor yada yokuş yukarı kapıştınız leonla. Otomatikte olsa nal toplatır 1.8 hb.

Edit : bu arada sölemeyi unutmuşum i-shiftler problem çıkarırsa servise götürdüğünüzde yazılım güncellemesi yapılıp sorun gideliyordu diye hatırlıyorum. İ-shiftede sıkıntı cıkcağını düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 11 Ekim 2011; 23:50:27 >

• quote:

quote:

Arkadasımda 1.8 otomatik vitesi var. Gercekten cok yakan ve yaktıgının karsılıgını vermeyen bir araç. 1.6 dizel 105 hp leona geçiliyor.. Yokuşlarda oldukça geri kaçıyor. şanzumanını hiç beğenmemiştim.

Arkadaşın araba sürmeyi bilmiyor yada yokuş yukarı kapıştınız leonla. Otomatikte olsa nal toplatır 1.8 hb.

Edit : bu arada sölemeyi unutmuşum i-shiftler problem çıkarırsa servise götürdüğünüzde yazılım güncellemesi yapılıp sorun gideliyordu diye hatırlıyorum. İ-shiftede sıkıntı cıkcağını düşünmüyorum

Basın ekspresi 2 kez gidip geldiler. Ara hızlanmaları felaket otomatik civic'in. 2 sinde de leon aldı. Sürmeyi bilmeyecek bişey yok. İkiside dip gaz gidiyor işte.

• quote:

quote:

quote:

Basın ekspresi 2 kez gidip geldiler. Ara hızlanmaları felaket otomatik civic'in. 2 sinde de leon aldı. Sürmeyi bilmeyecek bişey yok. İkiside dip gaz gidiyor işte.

Leonda chip varsa bi ihtimal geçebilir ama stocksa Zor...

• Ben olsam bundan önceki kasayı tercih ederdim.Hem daha ucuz hem daha güzel bence.Ayrıca tam otomatik
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Chip yok. Dsg şanzuman S modda. Ben civicteydim. Leondada 2 kişi vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Ben olsam bundan önceki kasayı tercih ederdim.Hem daha ucuz hem daha güzel bence.Ayrıca tam otomatik

O da hiç tutulmadı ki, bir de o dönemin oto dergilerinde okumuştum, yanlış hatırlamıyorsam yol tutuşunun oldukça zayıf olduğundan bahsediliyordu.

Bu arada, konu sahibi arkadaşla durumumuz ve bütçemiz aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 12 Ekim 2011; 11:01:05 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Chip yok. Dsg şanzuman S modda. Ben civicteydim. Leondada 2 kişi vardı.

ben ihtimal vermiyorum civicin geçilmesine mesafe ne kadar basın ekspresi dediğiniz yol kaç km ? 1.8 140 hp lik araç tam otomatikte olsa teknik değerleri civicin daha iyi diye hatırlıyorum. kalkışta leon atılabilir ama civic sonradan perişan etmesi lazım. Arkadasının aracı civic hb tam otomatikmi i-shiftmi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.