Şimdi Ara

yine sülük arkadaş olayına denk geldik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sülük demek insana atarsın,insanın kanından beslenir,o olmazsa yasayamaz..kanını emer yasar

sülük arkadaş demek,baskasının üzerinden beslenen gecınen demek

ortak özellikleri

işlerini kendılerı yapmaz baskasına yaptırırlar,insan kullanırlar,parasını zamanını alırlar

pintidirler,parayı severler,kendılerını yormazlar,obzesıf takıntıları yogundur neredeyse hergun sabah aksam ararlar,yanlarında

durmanı ısterler,her an hazır olursan görev yuklerler

1)sülük arkadas olarak bırıne denk gelmıstım o işi oldugunda arar iş yaptırırdı,araba al sat ev al sat yanı kendısını yormaz baskasını kullanır,emlakcıyla ugrasmaz

sonuc olarak emır erisin gibi arar iş verır yapmazsan küfreder..yaparsan 5 kurus vermez..pıntıdır parayı sever kendını yormaz

2)sülük arkadas bır baskasına yıne denk geldım oda yıllarca haftada 3 gun arayıp arabayı al gel soforluk yap oraya buraya gıdelım yok onu evden al eve bırak gezdır cevresını akrabasını gezdır cepten para harca arac eskıt,bosa gecen yıllar

bu cok ıs vermezdı sadece soforlu arac lazımdı buna

3)su an yıne parayı seven obsesıf sülük bırıne denk geldık.bu sefer etrafta kım varsa topluca çile cekmelı bır durum olustu

eleman bır kafe ısletıyor mıllete baskı yapıp telefonla arayıp sabah ogle aksam sureklı mekanda tutmaya calısıyor herkesı bıktırıyor,bır gun gıtme arar,nerdesın.nerelerdeydın,gel

herkesten para toplamaya satısa cabalıyor,mılletten gecınen pıntı ısrarcı obsesıf hastası

ısım ısım kım ne yedı ıctı kım ne oduyor bugun neden aynı parayı toparlayamadı dıye sureklı hesap derdınde

bunlardan cok var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 2 Ekim 2025; 9:3:49 >

• Biz kısaca eşek olursan semer vuran cok olur diyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu sülük örnegı ılgınc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.