Şimdi Ara

yine sibop kapaklarını çalmışlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tahrikk

Evet, sibop kapaklarını veletler çalıyor. Yalnız muz silecekleri kim aşırıyor, onu çözemedim.

o daha kötüymüş
  • Benim kapaklarda çalınmıştı daha sonra plastik aldım karışmadılar.. Her yerde olan şeymiş güldüm konuyu okurken..
  • benim bisikletiminkini mahalle arkadaşlarım yürütürdü ben de gider babamın arabasından yeni kapaklar yürütürdüm. bir akşam eve geldiğimde babam evladım yeter ama bir torba sibop kapağım vardı hepsini bitirdin biraz ağırdan al demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Siyah plasitk kapaklardan var. Hiç çalınmadı. Onuda çalan varsa zaten bizzat bulup evine erzak yardımında bulunacağım

Konuya dönersek;

Nasıl bir zihniyet sibop kapağını çalmak?

Çocuklar yapıyordur büyük ihtimalle, çocuk beyni farklı çalışıyor işte..
    Bu tip ufak şeyleri veletlerin yaptığını düşünmenin ve kafaya takmanın ruh sağlığı açısından olumlu etkileri olduğu kanısındayım..
    Mesela 50-60 yaşında bir adamı sibop kapaklarını çalarken yakaladığınızı düşünsenize, düşünmesi bile kötü, iğrenç bir durum olurdu:

-Amca hayırdır..
    -Sibop kapak yapmışta,onu söküyorum...
    -

Sibop üst kapak contası erimiş yeğen onu değiştiriyorum da diyebilir.

• calan adamlarin sibop kapagi kadar degeri olsaydi sibop kapaklarini calmazlardi.
  • vay be ...
    memleketim memleketim
  • çocuk olabilir ama olmayabilir de. silecek çalan da var, ayna çalan da, araba kapısı çalan da.
  • benimde 2 adet kapağı çaldılar
  • Benim 5 kere çaldılar en çok şu sibop kapaklarıma üzüldüm pahalıya almıştım.

yine sibop kapaklarını çalmışlar

Sonra uyduruk alayım dedim 2-3 takımıda öyle çalındı en son bıktım artık kilitli aldım biraz kötü görünüyor ancak plastik kapaktan daha güzel

yine sibop kapaklarını çalmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: idemo

çocuk olabilir ama olmayabilir de. silecek çalan da var, ayna çalan da, araba kapısı çalan da.

komple arabayı götüren bile var değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex2017

quote:

Orijinalden alıntı: idemo

çocuk olabilir ama olmayabilir de. silecek çalan da var, ayna çalan da, araba kapısı çalan da.

komple arabayı götüren bile var değil mi?

doğru söylüyon o bile var.
  • sibop kapaklarını nitrojen bastırıyorsanız yeşil kapak taktırmayın.
    kapakların renkli olmasından mıdır nedir çocukların çok dikkatini çekiyor.
    ben bu yüzden halen siyah kapaklarle geziyorum ve birşey olmadı, şimdilik...
  • Bugüne kadar hiç çalınmadı sibop kapaklarım küçükken de hiç çalmadım. Sinir bozucu bir şey olsa gerek
  • son 2 arabaminda calan hirsiz sadece 2 kapagini caliyor...bunun affedilecek yani yok.hirsizligin buyugu kucugu olmaz.hirsizlik hirsizliktir.
  • Benim babamda cok meraklıdır bu krom görünümlü sibob kapaklarına,evimiz müstakil oldugundan mecbur yol kenarına koyuyor arabasını.Geçen ay çalınan 4. takım sibob kapaklarından sonra,babamda atan şartellerin göstergesi olan bomba cümleyi sarfetti;Anneleri hava kaçırıyor heralde eşşolueşşeklerin onun için çalıyolar bu sibob kapaklarını.
  • jant kapağaını çalıyorlar sibop olsa razıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Siyah plasitk kapaklardan var. Hiç çalınmadı. Onuda çalan varsa zaten bizzat bulup evine erzak yardımında bulunacağım

Var vallağide var.

Bir hafta önce markette gittim acık otopark antalya migros bilenler vardır baya büyük alanı var

Geldim baktım ki 3 tanesi yok ulan dedim herif direk ihtiyaca yönelik yapmış teki duruyor baktım

Var yani zaten bu yüzden metal kullanmıyorum parlıyor göze geliyor her halde

• quote:

Orijinalden alıntı: yozkan

git bir torba plastik kapak al kafaya takma

Hatta torbayi görünür biyere koysun gelen ihtiyaci kadar alsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal olan metal sibop kapaklarımı evde saklıyorum, arabanın üzerinde siyah plastikler var. Taksam çalınacak kullanamayacağım, takmasam yine kullanamayacağım. En iyisi evde izlemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralsamo06

quote:

Orijinalden alıntı: yozkan

git bir torba plastik kapak al kafaya takma

Hatta torbayi görünür biyere koysun gelen ihtiyaci kadar alsin :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.