Şimdi Ara

Yine günlerden bir Singed günüydü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Solotop yapıyordum bir jungler vardı fakat karşımda bir teemo vardı ya ben çok kötü oynadım ya o çok iyi oynuyordu 5 kill verdim adama

Sadete gelirsek Singed solotopta teemoya karşı yetersizmidir yoksa ben kötümü oynadım veya singed ile teemoyu counterlamak zormudur ?

Singed ile yaklaşık 2 haftadır oynuyorum ilk haftası öğrenmeydi 2. haftasında baya alışmıştım bu zamanki oyunlara kadar karşımda ne tür hero olursa olsun hiç zorlanmadım yani
    teemo benim ile nasıl alay geçermiş gibi oynadıysa ben de öyle oynadım fakat bu oyunda olmadı ya nazar deydi yada teemoyu counterlamak zor singedle

Ne yapabiliriz ?

Ne yapsak bu kadar singed macerası yeter deyip başka heromu denesem ?

Oynadığım teemoyu arkadaş ekledim 611win var profile baktım oyuna yeni başlamış gibi konuştum biraz Türkiyede bedava win kasıyorum vs dedi

Oyundan soğuttu beni ya

Ha bu arada rün dizmedim hiç ben dizdiklerimde galiba yanlış olsa gerek.

Bir de singede nerf geliyormuş diye söylentiler var gelmesin gelecekse gitsin teemoya gelsin yav valla sinir oldum singed ile oyun oynamaya korkuyorum şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 15 Mart 2013; 23:11:52 >

• Cool story bro.gif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar yazi yazdigina gore cok koymuş sana

Teemo singedin counteridir lanede pek bir şey yapamazsın jungle gank iste

TF ta ise ulti ghost ile teemoyu ya da adcyi arkaya at gg wp easy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım teemo dediğin zaten singedın counterı

• quote:

Orijinalden alıntı: Talha59

Cool story bro.gif

Okumadan bu mesajın geliceğini tahmin etmiştim

Bir hikaye anlatmadım ya başlık için kusra bakmayın Umduğunuzu bulamayacaksınız demekki

Bu arada teemo singedin counteri demek teemonun singedi counterlayan bir hero olduğumu demek oluyor ?

Çok koydu sadece o yüzden konu açma gereği hissettim

Ha bir de singede nerf geliyormuş diye söylentiler var gelmesin gelecekse gitsin teemoya gelsin yav valla sinir oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 15 Mart 2013; 23:10:49 >
  • okumadım ama teemo diyince TRM geldi aklıma. (neden yazdım böyle bir şey acaba)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Bu kadar yazi yazdigina gore cok koymuş sana

Teemo singedin counteridir lanede pek bir şey yapamazsın jungle gank iste

TF ta ise ulti ghost ile teemoyu ya da adcyi arkaya at gg wp easy

Lanede başarılı olduğumu düşünüyordum ulti bastım potladım arkaya attım kule vurdu zehirledim adam yine aldı üzerine kaçtı

Fakat şimdi anladım yinede singede devam gari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 15 Mart 2013; 23:13:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

Solotop yapıyordum bir jungler vardı fakat karşımda bir teemo vardı ya ben çok kötü oynadım ya o çok iyi oynuyordu 5 kill verdim adama

Sadete gelirsek Singed solotopta teemoya karşı yetersizmidir yoksa ben kötümü oynadım veya singed ile teemoyu counterlamak zormudur ?

Singed ile yaklaşık 2 haftadır oynuyorum ilk haftası öğrenmeydi 2. haftasında baya alışmıştım bu zamanki oyunlara kadar karşımda ne tür hero olursa olsun hiç zorlanmadım yani
    teemo benim ile nasıl alay geçermiş gibi oynadıysa ben de öyle oynadım fakat bu oyunda olmadı ya nazar deydi yada teemoyu counterlamak zor iş singedle

Ne yapabiliriz ?

Oynadığım teemoyu arkadaş ekledim 611win var profile baktım oyuna yeni başlamış gibi konuştum biraz Türkiyede bedava win kasıyorum vs dedi

Oyundan soğuttu beni ya

Bir de singede nerf geliyormuş diye söylentiler var gelmesin gelecekse gitsin teemoya gelsin yav valla sinir oldum singed ile oyun oynamaya korkuyorum şuan

Yoksa o batu3589'muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: cowboyxD

Yoksa o batu3589'muydu?

Oha sen misin o

Edit : Tesadüfe bak arkadaş buradan çıktı

Deli ettin beni

Hazır buradayken söyle seni nasıl almalıydım ?

Yanlız gerçekten cool story vesayre değil dediğim kişinin bu forumdan olması ayrı şaşırttı beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 16 Mart 2013; 0:17:43 >
  • quote:

quote:

Yoksa o batu3589'muydu?

Oha sen misin o

Edit : Tesadüfe bak arkadaş buradan çıktı

Deli ettin beni

Hazır buradayken söyle seni nasıl almalıydım ?

Yanlız gerçekten cool story vesayre değil dediğim kişinin bu forumdan olması ayrı şaşırttı beni

Abartmana gerek yok bana focuslanmak yerine farma odaklansaydin uzun oyunda alirdin.

• quote:

Abartmana gerek yok bana focuslanmak yerine farma odaklansaydin uzun oyunda alirdin.

Onu sonlara doğru yapmaya çalıştım ama sen de çok iyi farm yaptığın için kastın kule gittimi de iş bitti zaten kendimi tutamıyorum bazen.
  • Adamlar akraba çıktı beyler.
  • Singed mi alsam
  • quote:

Solotop yapıyordum bir jungler vardı fakat karşımda bir teemo vardı ya ben çok kötü oynadım ya o çok iyi oynuyordu 5 kill verdim adama

teemo benim ile nasıl alay geçermiş gibi oynadıysa ben de öyle oynadım fakat bu oyunda olmadı ya nazar deydi yada teemoyu counterlamak zor iş singedle

Ne yapabiliriz ?

Oyundan soğuttu beni ya

dostum teemo sıngedın counterıdır , karsısında ıs yapman zor junglerından yardım ıste

• Teemo'yu takma pek lane'de daha defansif oynayıp farma odaklan tf'lerde ise ulti ghost ile adc veya teemo'yu arkaya at .
  • Zaten 0-3 gittikten sonra gidip adamı alman eşitlemeye çalışman iyice dibe sokar. Ki zaten öyle de olmuş.. Eğer başlarda 2-3 kill verirseniz hemen kule altı level almaya bakıcaksınız, farma odaklanıp.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.